צריכה עזרה!!! בבקשה!!!

janedoelove

New member
צריכה עזרה!!! בבקשה!!!

לאחרונה התחלתי להיות פעילה מינית אבל לא עשיתי את האקט המיני עצמו אלא רק אוננות הדדית. עכשיו קמתי בבוקר ויש לי כאבים כאלה, אני מרגישה כאילו אני צריכה להשתין אבל זה לא יוצא ואני חושבת שיצא לי דם בשתן כי הצבע שלו היה מאוד כהה מן חום כזה וזה ממש כואב. זה ממש מלחיץ אותי!!! בבקשה עזרו לי!! מה קורה לי?!!?

Yodeahava

New member
Kanire, ze meabetoulim

Behol mikre, ein ma lidog, caha ze ateva bekol akachour lesex anachi yech kama devarim chelo tamid nehmadim. Aval chave...

כמה אפשרויות

יש כל מיני אפשרויות לפרש את המצב הזה. כדאי פשוט להיבדק ע"י רופא. האם האוננות ההדדית כללה חדירה עם אצבעות? או רק מגע בדגדגן?

Ilana Banana

New member
זו דלקת בדרכי השתן...

תסמינים מובהקים שלה. עם כי אני לא רופאה...
זה לא נורא, פותרים את זה עם קצת אנטיביותיקה. כדאי לגשת לרופא המשפחה בהקדם. תרגישי טוב

אולי החבר העביר לך איזה הדבקה

במגע ביד שלו בפוט שלך . גם ידיים מעבירים מחלות בין בני הזוג . תישאלי אותו אים לא צורב לו במתן שתן

janedoelove

New member
הו =(

לאחר פניה לרופאה שנתנה דיאגנוזה מסוימת חיכינו קצת (לא מספיק כי אני מטומטמת) וחזרנו לפעילות. עכשיו זה יותר גרוע ואני חושבת כמעט בוודאות שיוצא דם. עכשיו, לא ייתכן שנגיעה בדגדגן גורמת לאיזה דימום בשלפוחית או דלקת בדרכי השתן! לכן אני שואלת האם ייתכן שאיזה כלי דם נפגע או משהו וזה מה שגורם לזה??

תליכי מהר למיון לבית חולים

ליפני שיהייה מאוחר שיהייה סיבוך .. אים הסיפור נכון . לא ניראה לי שזה נכון. כי כתוב בתורה ונישמרתם לנפשותכם . ואת עושה הפוך

ירוק25

New member
הממממ.....כנסני

מותק את חייבת ללכת לרופא נשים מהר מהר.ואסור לך לקיים כרגע יחסי מין בכלל על מנת שלא תדביקי חלילה את הבחור.דקלות עוברות להן בכיף בין גוף לגוף. אם יורד לך דם ויש לך עדיין את ההרגשה המציקה הזו-זו דלקתץ בדרכי השטן ואת חייבת ללכת להבדק.חכי לבדיקות דם ותתאפקי בנתיים.מקסימום תפנקי אותו בדרכים אחרות.... בהצלחה :)

למעלה