צריכה עזרה בבקשה...

santa barbara

New member
צריכה עזרה בבקשה...

אני מתחילה ללמוד באוקטובר הקרוב ואני צריכה למלא טופס באינטרנט לגבי הידע שלי במדעי המחשב על מנת שיוכלו לסווג אותי באיזה קורס לפי רמה או משהו כזה. בכל אופן יש שם שאלה שאני לא כל כך מבינה, זה הולך ככה: Writing a function that gets two integers from question (20) and returns their sum למה הכוונה: "from question"?

oricooli

New member
ניחוש...

תקרי את שאלה מס' 20...

santa barbara

New member
פפפחחחח...כן...לא יודעת מה נסגר איתי...

בכל אופן גם את 20 אני לא כל כך מבינה Representing an integer (MIS'PAR SHA'LEM) with an unlimited number of digits

1ca1

New member
למדת בתיכון מחשבים?

בכל אופן, צריך לבדוק מה ההבדלים בין הקורסים, כי יש מצב שהקורס המורחב הוא יותר נ"ז וקצת קל יותר עם אותו בחינה בסוף, אז כדאי לקחת אותו בשביל הממוצע :) בכל אופן, השאלה היא כיצד לייצג מספר שלם בעל אינסוף ספרות, אם תכתבי סתם int x, הוא מוגבל (תלוי אם זה signed או unsigned, אבל בכל מקרה עד 2 בחזקת 16 או 15 ככה) אז השאלה היא בעצם איך ליצור מבנה דינאמי שיוכל לקבל כל שורת קלט כלשהי מהמקלדת ולייצג אותה, האם את מכירה מבנים דינאמיים, vector ושות'? ובכל אופן, ברגע שאת תדעי לייצג, כנראה שתדעי גם לחבר...

1ca1

New member
זה ממש לא רקורסיה

הדפסה של כזה דבר זה כנראה רקורסיה, חיבור של שני המספרים, אפשרי ברקורסיה מסויימת (לחבור זוג, לשמור carry וכו') לייצג מספר כזה? אתה מראש יודע שתקבל קלט כלשהו כשורה של ספרות, אתה יודע שלצורך העניין, הם ייכנסו בזיכרון שלך, איך אתה שומר את הקלט (גם אם תיקח למשל מספרים בינאריים, ועליהם תשים קידוד דיפרנציאלי כלשהו, עדיין זה לא מוגבל מראש, ותצטרך הקצאה דינאמית כלשהי (אולי יהיה לך מבנה נתונים שיעשה לך את ההקצאה אוטומטית, אבל עדיין תצטרך לעשות הקצאה דינאמית)).

GuestOfHonor

New member
זה בדיוק מה שהם באים לבדוק

אם השאלות האלה מדברות אליך או לא. בכל אופן, אין טעם לשאול אנשים, זה לא שאם תעני על חצי מהשאלות לא נכון תקבלי ציון 50 באיזה קורס, אלא זה פשוט כלי עזר שיאפשר להם להמליץ לך לאיזה משני קורסי המבוא למדעי המחשב (הקורס לבעלי רקע והקורס לחסרי רקע) כדאי לך ללכת. וגם אחרי ההמלצה זה לא כל כך משנה כי אנשים עברו גם אחרי תחילת שנת הלימודים מקורס אחד למשנהו ולא היתה שום בעיה. אם בכל זאת מסקרן אותך לדעת איך אפשר לייצג במחשב מספר עם אינסוף ספרות (כי כמו שכבר אמרו פה, סתם משתנה כמו int הוא מוגבל בגודל) אז אני בטוח שיוכלו לענות לך על זה כאן
.

santa barbara

New member
ברור לי לגמרי שהם בודקים מה אני יודעת...

פשוט השאלון הוא באנגלית ואני מפחדת שיש מושגים בשאלון שאני לא מבינה כי הוא באנגלית ולא כי אני לא מבינה את השאלה. בכל מקרה את השאלה הספציפית הזאת אני באמת לא יודעת, לא זכור לי שלמדנו את זה לבגרות.

Zeppelin Girl1

New member
כמדומני מדובר בקורס אינטרו

בתור אחת שעשתה אותו ממליצה לך לקחת את הקורס בדגש על פרוצדורלי. זה גם עוד נק' אחת לממוצע, בחודש הראשון יש קצת יותר הרצאות אבל בסה"כ לי זה היה נחמד שהשנה התחילה באיזי, מה גם שגם ככה הייתי בהלם בגלל התכנית התבענית שאני לומדת בה.

למעלה