צריכה ניעור

צריכה ניעור ../images/Emo10.gif

כבר חודש כמעט שרובצים לי על הכתפיים השניים המדוברים -
הטוב ו
הרע..... מה שהביא אותם אליי הם בעצם חגיגות ימי ההולדת של כל הילדים ושלנו כמובן. ימי ההולדת שלנו
מרוכזים בחודשים אפריל ומאי, ובדרך כלל אנחנו יוצאים לארוחה משותפת במסעדה לחגוג ולציין כל יום הולדת במיוחד. מה שקרה בפועל זה שבמשך חודש וחצי חגגתי 6 פעמים.
[היום בערב סוגרים את המומולדת של הבעל. כן גם בחוץ]. אז בהתחלה היה נורא קל לאכול ולחזור למחרת מהר לשיגרה. וכשאני אומרת לאכול זה לבחור ממגוון הסלטים שבתפריט ולא מהאוכל היותר מורכב, אבל בכל זאת חריגה. אלא שבשבועיים האחרונים אני ממשיכה את החגיגות גם אחרי
ודברים שלא אכלתי שנים אני מכניסה לפה בנונשנלטיות ומתוך ידיעה. לא יודעת מה קורה עם השליטה
אז שלשום אכלתי גם וופל אמריקאי כזה
עם קצפת ומייפל......... ולפני
ובשני ארועים נוספים חגגתי על שיפודים כאילו אין מחר ופתאום הכל נהפך לי. יש מודעות אבל ממשיכה כרגיל. ולא יכול להיות שהכל בגלל המחזור שצריך להגיע....... על ההליכות אני מאוד מקפידה, אבל חוזרת מהן מותשת לגמרי [אני מאשימה את התזונה הלא נכונה שלי בחוסר אנרגיה]. כולם אומרים לי שאני מרזה ונראית מצויין.....אולי כי הגוף מתעצב אחרת.....אבל בפועל יודעת בדיוק מה קורה
אז היום החלטתי לעלות על המשקל. כבר שבועיים שאני לא נשקלת, שאולי ה"שוק" ממה שאראה שם יעצור אותי. אז באמת ראיתי שעליתי 600 ג"ר שזה יחסית כלום לטחינות האחרונות שלי, וחוזרת ומכניסה לי לראש שהנה עכשיו יש כבר 2.600 להוריד כדי להחליף קידומת לשתי ספרות בלבד,
אבל זה לא ממש עוזר לי להיכנס שוב למסגרת. אני צריכה אתכן לעוגן הצלה

יעל י

New member
קודם כל חיבוקים והרבה

אני הייתי עם הבעייה הזו מפסח ועד החזרה מהמלון וגיליתי שכן עליתי. כבר יומיים אני ילדה טובה אבל ממש טובה לא סתם. אומרת לא,אוכלת את הלב אבל מצליחה. חייבת להוריד 3 ק"ג עד ערב שבועות. עזר לי...המון שתייה.מתוקה דיאט ומים,יוגורט לבן כמו גיל ולא מתוק.פעם ביום בלילה מרשה לעצמי חטא קטן לפני השינה כמעט ככה שלא יפתח לי את התאבון. בהצלחה יקירה

תודה ../images/Emo140.gif יעלי

אוספת את כל ה
ים ששולחת
באמת מסתובבת היום עם כוס חצי ליטר מים. ברגע שנגמר......ממלאת מהר חזרה

° זואי °

New member
לדעתי

בתקופות קשות כאלו צריך להתמקד יותר בשמירה על המצב הקיים ולא בירידה. ככה זה אולי יוריד קצת מהלחץ ויתן לך לחזור לתלם.

ליאת 0212

New member
מסכימה עם זואי../images/Emo45.gif

ושולחת לך מלאן
גמני לאחרונה קצת מזייפת, מרשה לעצמי, ואני מרגישה את זה על הגוף. אין לי כ"כ טיפים, אבל תקופת הבליסה תעבור, אל תדאגי. אל תהיי קשה מדי עם עצמך כי זה יכול סתם לגרום לתוצאות הפוכות. אכלת? נהנית? מחר יום חדש

אור685

New member
ירדנה-את רושמת מה את אוכלת?אני שואלת

כי לי בתקופה כזאת - זה מה שעזר. לפי המלצת המדריכה-התחלתי לרשום - כן, ה-כ-ל , ופתאום כשאת רואה את הכמויות מול העיניים,זה משנה משהו בראש. אצלי לפחות זה עבד. מה את אומרת?

../images/Emo201.gifבאמת זה משהו שהפסקתי

לעשות ב3 שבועות האלו
הרגשתי אני כבר לא צריכה, ואני יכולה לחשב את הנקודות /קלוריות שלי לבד
מה שהתברר כטעות אחת גדולה..... אז היום מתחילה מחדש
תודה אורית

מאיוש1982

New member
לדעתי את פשוט צריכה לנסות להיזכר

במה נתן לך את המוטיבציה להתחיל את הדיאטה, לחשוב על זה שכנראה הסיבה שהתחלת זה כי את לא מרוצה מעודף המשקל ולא נוח לך עם עצמך ככה, כי את עושה את הדיאטה גם בשביל הבריאות שלך כדי שתמשיכי לחיות עוד שנים רבות ולהיות אמא לילדים וסבתא לנכדים שלך בעזרת ה'.

../images/Emo4.gifנראה לי שפה עלית על בעיה מאיה

כי מה שגרם לי להתחיל את הדיאטה, זה לא מה שגורם לי להמשיך אותה
התחלתי את הדיאטה כי לא יכולתי לנשום יותר.
כשהייתי יושבת הבטן היתה לוחצת לי על הסרעפת כל הזמן. אז בנוסף לנשימה גם כל הזמן סבלתי מצרבות
. אז זה נתן מוטיבציה אדירה להתחיל, מה יותר טוב מלחץ בריאותי????? ועכשיו - הבטן ירדה פלאים, הנשימה הפכה לקלה הרבה יותר גם בגלל המשקל, וגם בגלל הכושר הגופני שאני נכנסתי אליו : הליכה שבועית של 20 ק"מ זה משהו שלא עשיתי מעולם. חזרתי לשחות שוב ואני מרגישה את השינוי בסיבולת לב ריאה שלי מה גם שמוסיפה לזה את הפסקת העישון מלפני 4 שנים [קופסא וחצי ליום] אז פתאום מרגישה נהדר. וגם המחמאות שמתחילים להרעיף....זה נותן להרגיש שכאילו היעד הושג, וזה אפילו לא קרוב.
יכול מאוד להיות שזה מה שהביא אותי להורדת המשמעת, כי פתאום הכל מרגיש ונראה אחרת. אז השאלה מה יכול לעזור לי להמשיך
אמממממממממממ........................ אולי המחשבה על איך יהיה המרגש עוד פחות 20 קילו מהיום גם פיסית וגם בריאותית, אולי המחשבה על הגיל שממשיך לדפוק שעון והידיעה שפעילות גופנית ומשקל נורמאלי [יחסית] נותנים איכות חיים, אולי המחשבה על איך זה לחזור ולמדוד בגדים והכל נראה פשוט מדהים, נראה לי הכל ביחד
אני אשנן לעצמי את התשובה הזו הרבה בזמן הקרוב, נראה לי אחלה אנליזה.
סליחה שיצא כל כך ארוך

מאיוש1982

New member
אז אולי את צריכה להכניס לראש

שעשית דרך כזו ארוכה ואפילו הפסקת לעשן, שרוב האנשים נראה לי נכשלים בזה אפילו יותר מאשר בדיאטה. אז מה זה אומר: שאם את רוצה אין דבר שאת לא מסוגלת לעשות.

ומה קורה איתי בנתיים ../images/Emo39.gif

אז מהבוקר צמודה וכוס חצי ליטר של מים. עד עכשיו מלאתי אותה 3 פעמים. לכל מקום שאני הולכת, מסתובבת עם דף הרישומים שלי ועט ומצליחה לרשום הכל הכל, ועד עתה לא יותר מידיי. החלטתי לצמצם מעט במשך היום בכדי לצאת באופן מכובד מהיום הזה
זוכרים
מסעדה
ועד עכשיו אכלתי - 2 לחם קל +גבינה משולשת דאייט 1 קפה שחור+חלב 1% סלט ירקות ענק +ביצה קשה+חצי טונה בשמן 2 משמשים. סה"כ עד עכשיו 10 נקודות מתוך 22 שמותר לי. אז עכשיו עולה לישון עד 19.00 ואח"כ תפוח עץ מתוכנן [שלא אהיה רעבה] ולמסעדה.... ומתחייבת לספר איך היה לי. המון
אתן מאוד עוזרות לי.

jesie12

New member
../images/Emo45.gif את רואה?

היתה מעידה,קורה לכולנו, הבנת שאת גולשת לתהום שלא היית רוצה להגיע אליה , הרמת את עצמך וחזרת לתלם, אהבתי את האירגון של היום שלך, ומה שהכי חשוב אל תגיעי מורעבת למסעדה תמשיכי ירדנה אנחנו מאחרייך כדי לחמוך

"אנשים" בעין כרם.../images/Emo9.gif

זו אחת המסעדות שחוזרים אליה. מאוד נהנים שם בכל פעם מחדש. גם בגלל המבחר בתפריט, גם בגלל האיכות, והרבה בגלל האווירה

אור685

New member
כל הכבוד! החוכמה היא לא

להישבר,גם כשקשה,וגם כשהתקופה הקשה נמשכת קצת יותר מדי כל פעם להתחיל מחדש (להמשיך מחדש) ןהנה את מצליחה! בטח במסעדה תחשבי הרבה מה תספרי לנו כאן אח"כ,וזה רק יעזור! בהצלחה!

למעלה