ירדנה היחפה
New member
צריכה ניעור ../images/Emo10.gif
כבר חודש כמעט שרובצים לי על הכתפיים השניים המדוברים -
הטוב ו
הרע..... מה שהביא אותם אליי הם בעצם חגיגות ימי ההולדת של כל הילדים ושלנו כמובן. ימי ההולדת שלנו
מרוכזים בחודשים אפריל ומאי, ובדרך כלל אנחנו יוצאים לארוחה משותפת במסעדה לחגוג ולציין כל יום הולדת במיוחד. מה שקרה בפועל זה שבמשך חודש וחצי חגגתי 6 פעמים.
[היום בערב סוגרים את המומולדת של הבעל. כן גם בחוץ]. אז בהתחלה היה נורא קל לאכול ולחזור למחרת מהר לשיגרה. וכשאני אומרת לאכול זה לבחור ממגוון הסלטים שבתפריט ולא מהאוכל היותר מורכב, אבל בכל זאת חריגה. אלא שבשבועיים האחרונים אני ממשיכה את החגיגות גם אחרי
ודברים שלא אכלתי שנים אני מכניסה לפה בנונשנלטיות ומתוך ידיעה. לא יודעת מה קורה עם השליטה
אז שלשום אכלתי גם וופל אמריקאי כזה
עם קצפת ומייפל......... ולפני
ובשני ארועים נוספים חגגתי על שיפודים כאילו אין מחר ופתאום הכל נהפך לי. יש מודעות אבל ממשיכה כרגיל. ולא יכול להיות שהכל בגלל המחזור שצריך להגיע....... על ההליכות אני מאוד מקפידה, אבל חוזרת מהן מותשת לגמרי [אני מאשימה את התזונה הלא נכונה שלי בחוסר אנרגיה]. כולם אומרים לי שאני מרזה ונראית מצויין.....אולי כי הגוף מתעצב אחרת.....אבל בפועל יודעת בדיוק מה קורה
אז היום החלטתי לעלות על המשקל. כבר שבועיים שאני לא נשקלת, שאולי ה"שוק" ממה שאראה שם יעצור אותי. אז באמת ראיתי שעליתי 600 ג"ר שזה יחסית כלום לטחינות האחרונות שלי, וחוזרת ומכניסה לי לראש שהנה עכשיו יש כבר 2.600 להוריד כדי להחליף קידומת לשתי ספרות בלבד,
אבל זה לא ממש עוזר לי להיכנס שוב למסגרת. אני צריכה אתכן לעוגן הצלה
כבר חודש כמעט שרובצים לי על הכתפיים השניים המדוברים -