צריכה נהג פרטי...

leeloo

New member
צריכה נהג פרטי...

מצאתי עבודה ממש ממש קלה, של 3-4 שעות, שאני מקבלת עליה סכום לא רע בכלל. הבעיה היחידה שמקום העבודה נמצא במרחק של רבע שעה-עשרים דקות נסיעה מהבית, וכשהרשיון נמצא בשלילה זו בעיה להגיע למקום, בייחוד בשעות של 1 בבוקר, ולחזור הביתה ב-4... לחברות שלי אין רשיון, ידיד טוב שלי חוזר רק פעם בשבועיים, ואני לא מרגישה בנוח לבקש מאנשים שאינם חברים טובים שלי להסיע אותי כל סוף שבוע למקום הזה, למרות שאם הם יעשו כן, תהיה להם כניסה למסיבה חינם כל יום שישי, שזו חלופה לא רעה בכלל.. יש לכם רעיונות כיצד בכל זאת לעשות את הטריפ לשם?

resputin

New member
מנהל פורום רכילות שומר על עצמו

בעיניינים, בשביל שלא יקרה עוד פספוס כמו אז, הא?
. הממ.. אולי לדבר עם חברות הקרובות שלך, אלו הנטולות רישיון, ולברר אם יש להן חברות טובות או איזה חבר שיכול להסיע אתכן, או אותך, תמורת כניסה חינם- שזה אחלה של הסדר אגב. או, שתקבעי עם קבוצת החברות הקבועה שלך על מונית, ואת חלקך בנסיעות תפרישי מהמשכורת..

leeloo

New member
אם היית קורא את הבלוג היית יודע..

סתם.. קיבלתי שלילה על השטות הכי גדולה שיכולתי לעשות. בחורה תמימה, חושבת שאין מצלמות על כביש החוף, אז בוא ונגיד שנסעתי במהירות מופרזת, גבוהה ממה שאתה חושב, ולמרות שהכביש היה ריק ומיהרתי הביתה, לא הייתי צריכה לנסוע ככה, אבל העונש שקיבלתי הוא כלום לעומת מה שנהג חדש בד"כ מקבל שזה שנה-שנתיים שלילה וקנס.. הכי היה מצחיק שאמא שלי בתחילה קיבלה את הדו"ח ולא הבינה מתי בדיוק היא נסעה על כביש החוף, בשעה כזו, במהירות כזו.. מסכנים. הם היו ממש תמימים. אבא ואמא. כדאי שאלך להתארגן, לא?

De-Panther

New member
אני קראתי../images/Emo3.gif ואני מפרסם גם את הבלוג

שלי אם כבר את מפרסמת את שלך

jahnon

New member
מסיבה טובה ביום שישי?

יש לי את הכשרון לדלות את הדברים השוליים מכל הודעה......

ליאן.

New member
בדרך כלל..

אם מדובר בשעות כאלה, אמורים לארגן לך נסיעות דרך העבודה או לתת החזרים.. קחי מונית.

leeloo

New member
את מדברת כמובן על עבודה הגונה

שמשלמים לך עם תלוש משכורת נכון?... ובכן.. כל עוד אני צריכה אותם הם לא חייבים לי שום דבר, בייחוד שכעיקרון - אני לא עובדת שם..

ענתש

New member
גם בעלי קיבל שלילה.

כמו שאני רואה את זה יש לך שתי ברירות: 1. אם יש לך 3000 ש"ח פנויים אני יכולה להמליץ על עו"ד שיחזיר לך את הרשיון תוך שבוע (והוא באמת קוסם כנראה כי לבעלי זו עבירת המהירות השניה תוך שנה ויש לו חצי שנת שלילה על תנאי ובכל זאת הוא קיבל את הרשיון בחזרה ולא יהיה משפט... הכל חוקי כמובן, רק צריך להיות עו"ד תכמן). 2. את יכולה לשכור נהג. הבוס שלי בעבודה היה בשלילה, הוא שכר בחור צעיר אחרי צבא שיסיע אותו ושילם לו 20 ש"ח לשעה. זה לא יוצא כל כך הרבה ליום... תנסי לבדוק כמה הוצאות נסיעות מגיעות לך מהעבודה, אולי הוצאות הנסיעות ועוד טיפה מהמשכורת שלך יכסו את זה ? מעבר לזה - ההצעה האחרונה שלי היא מונית. אבל זה ממש יקר... לכזה מרחק קחי בחשבון עלות של 70 ש"ח ליום בערך לכיוון אחד ( 25 דקות זה המרחק של העבודה של בעלי מפה וזה מה ששילמנו למונית שהסיע אותו בשבוע עד שהוא קיבל את הרשיון). מקווה שעזרתי.

למעלה