צריכה מלים של שיר

Sally Bowles

New member
צריכה מלים של שיר

אני צריכה את המלים (בעברית) של שיר מתוך "יוסף וכותונת הפסים"... "לו רק נחשבו חיי, הייתי שואל אולי, אך כל התשובות הן, ביד אלוהיי..." שכחתי את שם השיר. אבל אני צריכה את המלים בעברית. ובבקשה אל תגידו לי לחפש בקבצי הפורום, כי חיפשתי וזה לא קיים. אני ממש צריכה אותם... מי שישים לי אותם יבורך!!!!

o C r A z Y o

New member
סלת סגרו עלי- יוסף וכותונת הפסים

השיר המנצח במחזמר, אם תשאלי אותי.

Sally Bowles

New member
יואוווו תודהההההה

גורם לי לבכות בכל פעם!!!!!! תודה תודה תודה!!! עכשיו שאלה קשה יותר.. למישהו יש פלייבק של השיר הזה? (הלווי)

JC Superstar

New member
אני מתקן לך את הטקסט

יש שם כמה שגיאות ואני חייב להוסיף *אסוציאציות שואתיות* *אסוציאציות שואתיות*

Sally Bowles

New member
תודההה

אני באמת חשבתי לשיר את זה בפולין! בגלל זה שאלתי חהחהח.... אז לא הבנתי, מה הגרסא הנכונה?

Sally Bowles

New member
אוקיי

תודהההה! מצאתי את הפלייבק באי מיול, השאלה אם זה מתכוון לרדת מתישהו. טוב נו... נראה כבר. אני ממש רוצה לשיר אותו בפולין! אני מקווה שיתנו לי...

ווף

New member
זאת הגירסה הכי נכונה...

למרות שבגירסה של בית צבי היו שינויים קלים

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif באנגלית זה נשמע יותר טוב../images/Emo12.gif

אמממ אני חדשה פה
נראה לי פורום נחמד.

זאת הגרסה שהייתה במופע של בית צבי

אממממ...זאת שהיו הרבה שירים של וובר על גג העולם נדמה לי

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif המסר לא מספיק עובר בעברית.

באנגלית זה הרבה יותר חזק.

ש ו ר ט י

New member
נכון לגמרי

השיר הזה באנגלית הרבה יותר חזק. המשמעות של המילים מעוררת צמרמורת, והמוסיקה המדהימה של אנדרו לויד וובר מכניסה עוד יותר לאווירה. close every door to me keep those i love from me children of israel are never alone for i know i shall find my own peace of mind for i have been promised a land of my own

childling

New member
מי את??

בית צבי נוער- מתקדמים? אני למדתי בסדנא שנתיים ועזבתי השנה כי אני מתגייסת... מי את?

Sally Bowles

New member
חיחיחי

בדיוק קראתי את ההודעות שלך בקומונה שפתחתי לביצבי!!! אני... קוראים לי מאור. הייתי בקבוצה עם יוני, אורטל וכ"ו... עכשיו אנחנו בקבוצה עם אנשים שלמדו איתך + אנשים חדשים שהתווספו! אני יודעת מי את. ראיתי את ערב המונולוגים שלכם...! אני דיי בטוחה שאת לא מכירה אותי...

loreni

New member
...

אני לא יודעת אם זה עדיין רלוונטי אבל יש לי תרגום טיפה שונה מהאחרים שנתנו לי שהופעתי כחלק מהילדים בהצגה.. אז אם מישהו מעוניין שישלח לי מסר פרטי או משהו כזה.. :)

למעלה