צריכה מילים לשיר

צריכה מילים לשיר

היי לכולם ממצב? אני צריכה את המילים לשיר me muero de amor, אהה וגם את התרגום שלו בבקשה!!!!!!! תודה:)

$ מעיין $

New member
קבלי ../images/Emo98.gif

Te marchaste sin palabras Cerrando la puerta Justo cuando te pedia Un poco mas El miedo te alejo del nido Sin una respuesta Dejando el corazon herido Dejando me atras. Y ahora me muero de amor Asi no estas Me muero y no puedo esperar A que vuelvas de nuevo aqui Junto a mi Con tus besos Es que me muero de amor Asi no estas Me muero y no puedo esperar Necessito tenerte aqui Junto a mi Sin tu amor no puedo seguir. Entre tus papeles Descubri una carta Solo lineas apretadas Frases sin rason Dices que el motivo fue La falta del aire Si siempre te deje ser libre Sin una condicion. Y ahora me muero de amor... Dime que no es verdad Que voy a despertar Cerca de tu piel Igual que hasta ayer. Porque me muero de amor... עוד מעט אני ארשום לך ת'פירוש

$ מעיין $

New member
../images/Emo26.gif

בעברית זה לא נישמע משו
מממ.. ניראה לי שיש לי כמה טעויות, אז מי שמוצא... מוזמן לתקן אותי
מתה מאהבה / נטליה אוריירו הלכת בלי מילים סגרת את הדלת בדיוק כשביקשתי ממך קצת יותר הפחד הרחיק אותך מהבית ללא תשובה משאיר את הלב פצוע משאיר אותו שידמם(?) ועכשיו אני מתה מאהבה אם אתה לא נימצא מתה ולא יכולה לחכות שתשוב מחדש לכאן, לידי. עם נשיקותייך אני מתה מאהבה אם אתה לא נימצא מתה ולא יכולה לחכות אני זקוקה לך כאן, לידי בלי אהבתך אני לא יכולה להמשיך בין כל ניירותיך, גיליתי מכתב. "רק יונים הדוקים ביחד" ביטוי ללא הצדקה אמרת שהמטרה נעלמה, היית חסר אוויר. הרי תמיד נתתי לך להיות חופשי ללא תנאים. ועכשיו אני מתה מאהבה.... תגיד לי שזה לא אמת ושאני אתעורר קרובה לעורך בדיוק כמו אתמול כי אני מתה מאהבה...

doreeen

New member
תיקונים קטנים...

הלכת בלי מילים סגרת את הדלת בדיוק כשביקשתי ממך קצת יותר הפחד הרחיק אותך מהבית ללא תשובה משאיר את הלב פצוע משאיר אותי מאחור ועכשיו אני מתה מאהבה אם אתה לא נימצא מתה ולא יכולה לחכות שתשוב מחדש לכאן, לידי. עם נשיקותייך אני מתה מאהבה אם אתה לא נימצא מתה ולא יכולה לחכות אני זקוקה לך כאן, לידי בלי אהבתך אני לא יכולה להמשיך בין כל ניירותיך, גיליתי מכתב רק שורות צפופות משפטים ללא סיבה אתה אומר שהסיבה הייתה חוסר האוויר הרי תמיד נתתי לך להיות חופשי ללא תנאים. ועכשיו אני מתה מאהבה.... תגיד לי שזה לא אמת ושאני אתעורר קרובה לעורך בדיוק כמו אתמול כי אני מתה מאהבה...

למעלה