צריכה מידע על

geni1

New member
ממש מעצבן אותי../images/Emo123.gif

אני מטופלת אצל ד"ר וייסמן. הוא הפנה אותנו כבר בפגישה הראשונה לאולטראסאונד אשכים , א ב ל בעלי ממאוחדת וכשהוא הלך לקבל את ההפניה מהאורולוג שלו , הוא אמר לו שלפי דעתו אין צורך בזה וגם לא בהזרעות ושאנחנו סתם לחוצים. מזל שבאמת הוא אישר לו בדיקת זרע... עשה לנו טובה!

נועה 35

New member
לנו אמרו לעשות בדיקה אחרי 4 חודשים

על פי הספרות רואים שיפור בזרע, והריונות ספונטניים ראשונים 4 חודשים אחרי הניתוח

מיכל25אב

New member
ממליצה בחום על פרופ' בניאל מאסותא

עצם העובדה שהוא הצליח לשכנע את בעלי (ואת חמותי...)בחיוניות הניתוח זה כבר הישג. עשינו אצלו את הניתוח באופן פרטי,בעלי היה מושבת כשבוע אחר כך(מה שפטר אותו ממילואים בדיוק באותו זמן...)בסיום הניתוח פרופ' בניאל ניגש אלי ואמר לי שהיה בסדר,והבעיה נפתרה! הרופא במרפאת פוריות ראה את תוצאות הניתוח ורצה לשלוח אותנו הביתה לנסות טבעי... וההמשך היסטוריה....! (אפילו לא הספקנו לבדוק אם יש שיפור בספירה...) המון בהצלחה.

אמאשלהם

New member
עזרה !!

אני על הפנים כי מ-5 ביציות היייתה רק הפריה אחת ! אבל לפי מה שאני מבינה החודש הסתבר שלבעלי בעיה של דלקת חוזרת שנקראת CHRONIC PROSTATIC הרופא החודש נתן לו אנטיביוטיקה ל-4 ימים (מהרגע שהתגלה) אבל יש לי תחושה שהבעיה יותר קשה, מצד שני הספירה הייתה 20מיליון לML שזו תוצאה טובה - אבל לפי מה שאתן אומרות איזה עוד בדיקות לדעתכן צריך לעשות ?? יכול להיות שהזרעונים נראים טובים אבל הם פארש ?? או שכרגיל הבעיה אצלי ??? נמאס לי כמעט לגמרי...........

נועם@בת

New member
חיידקים בזרע יכולים לגרום לזרע נזק

כדי לדעת אם האנטיביוטיקה עזרה, יש צורך לחזור על תרבית הזרע פעם נוספת. אנטיביוטיקה למשך 4 ימים נשמע לי קצת חפיף (אמרה נועם שיחד עם נועם@בן לקחה אנטיביוטיקה חודש ימים), בדרך כלל אנטיביוטיקה היא לשבוע עד 10 ימים. גם תאי זרע שנראים טוב יכולים להתגלות כלא מוצלחים במיוחד. זה שהרופאים מאתרים בעיה, לא אומר שזאת הבעיה היחידה, לכן אין טעם לתת ציונים מי אשם יותר
. בהצלחה נועם

chompi1

New member
ואנחנו

לקחנו אנטיביוטיקה למשך חודשיים תמימים (כלומר האיש לקח, אני הזכרתי לו לקחת
). הדלקת אומנם עברה, אבל המורפולוגיה נשארה כשהיתה
. כך שלפעמים זאת הבעיה, ולפעמים זה רק חלק ממנה...

הוג

New member
גם אצלנו

החצי שלי לקח אנטיביוטיקה חודשיים,אבל ספירת הזרע וכל הצרות נשארו כפי שהיו התגלתה וריקולציה קלה ביותר, אבל מומחה הפוריות במכבי היה כל כך סקפטי לגבי הניתוח שירדנו מזה. אולי באמת שווה לי לגרור אותו לעוד מומחה...

אמאשלהם

New member
בדיקות הזרע היו טובות

איזה עוד בדיקות צריך לעשות ?? ברטוב פה רלוואנטי ? כי כל הבדיקות שהוא עשה עד היום היו טובות, האמת שגם % ההפריות עד היום היה טוב, חוץ מהפעם הזאת - וכבר אמרתי ? נמאס לי...........כל פעם בעיה חדשה..במקום קדימה אחורה...

נועם@בת

New member
לא, בדיקת זרע בדרך כלל היא

פרמטרים שונים בזרע- תאים, מהירות צמיגות וכו'. לפעמים (לא הבנתי מתי כן ומתי לא) לוקחים מהזרע תרבית לצלחת פרטי ובודקים מה גדל שם. נועם

נועה 35

New member
ולפעמים הניתוח כן עוזר (אולי)

בן זוגי עבר את הניתוח בחודש יולי. 4 חודשים אחרי הניתוח, כמו שכתוב בספרות, נכנסתי להריון ספונטאני. כך שהניתוח עובד. לפעמים. אולי. כנראה. החלטנו לעשות את הניתוח, לאחר שהופנינו להפריית מבחנה. למרות שהוא שרוי במחלוקת ולא תמיד עוזר, חשבנו שכדאי לנסות, מכיוון שהיה לנו מאד חשוב למצות על אפשרות להגיע להריון ספונטאני ללא טיפולים. מכיוון שזהו ניתוח פשוט יחסית וההחלמה מהירה - נראה לנו שווה לנסות. אמרנו לעצמנו שגם אם לא נשיג הריון ספונטאני, זה אולי יעזור, לפחות, להימנע מהפריית מבחנה. על פי הספרות, מתחילים לראות הריונות ספונטניים ראשונים לאחר 4 חודשים, כאשר 50-60 אחוזים מהזוגות משיגים הריון ספונטאני תוך שנה. וריקוצל מחמיר עם השנים. כנראה שלקח לנו יותר משנה להיכנס להריון עם בננו הראשון מכיוון שאז התחילה הוריקוצלה. לניתוח הזה הגענו לאחר שנתיים וחצי של נסיונות - כנראה שמאז הוריקוצלה החמירה (אז לא בדקנו מדוע התעכב ההריון). ואכן, הניתוח היה פשוט. עוד באותו יום בן זוגי שוחרר הביתה. הוא סבל קצת מכאבים בשבועיים הראשונים ואת המזוודות בחו"ל, חודש אחרי הניתוח, אני הייתי צריכה לסחוב. לשמחתנו, במקרה שלנו, זה עבד ואני כבר בשבוע עשירי. אז יש גם סיפורים אופטימיים אם וריקוצלה!

למעלה