צריכה מוצץ לפגים

צריכה מוצץ לפגים

שלום יש לי תינוק שנולד פג, אני צריכה דחוף מוצץ לפגים לא מצליחה למוצא ואני לא יודעת היכן ניתן להשיג אני גרה בת"א. עם מישהי יודעת היכן ניתן להשיג את המוצץ? נא ליצור איתי קשר בפורום תודה מראש ורדית

מאי25

New member
בבקשה

מקווה שיעזור לך..... אבל אם אפשר לשאול למה מוצץ מיוחד?

לפגים שנולדו בשבועות צעירים יש צורך ואפשרות

להשתמש רק במוצצים קטנים מאוד . אחר כך עוברים [ כך הומלץ לנו] למוצצי הגומי מהסוג של לייף..

יש יבואן של המוצצים לפגים

שלום ורדית ראשית מזל טוב בתור אמא לפג אני מבינה את המצב שאת נמצאת בו אני קונה לבני איליי רק מוצצים של Bebe הם מייבאים אותם מארה"ב הם נמצאים בנחלת בינימין 17 (מדרחוב) ת"א (חנות בשם רפאל ומוני כהן) או בטלפון 077-5519637 052-4832227 אני יודעת שהם גם שולחים לכל מקום בארץ אז בהצלחה דניאלה

../images/Emo153.gifכל השרשור הזה מוזר ביותר../images/Emo153.gif

יש כאן את ורדית כהן1 שפתחה את השרשור ומי שעונה היא דניאלה כהן1 וגם באופן לא ברור יש לנו משתתפת חדשה בפורום בשם מירי פריצקי שגם היא באופן מפתיע משתמשת במוצצי הפלא של BEBE נראה לך שזה BEBE נתניהו? ועוד מרגש ומעניין,שגם מירי וגם דניאלה נרשמו בדיוק החודש לתפוז, צרוף מקרים? התאחדות קוסמית?

miti29

New member
ועוד אפשרות ...

http://yagev.shopy.co.il/products/27448 שם אני קניתי..

תודה לכולם קניתי בחלמיש

תודה רבה לכולם!!! קניתי בסוף בחלמיש ברחוב הקישון 44 ת"א ניסיתי כמה סוגים והכי מוצלח היה של BEBE ועכשיו הזמנתי בטלפון ישירות מהיבואן 077-5519637 ורדית

למעלה