צריכה לשתף

shtuty

New member
צריכה לשתף ../images/Emo7.gif

היום הלכתי לבית הקברות לבקר את אמא. הבית קברות שהיא קבורה בו הוא די מפורסם, והוא סוג של מוקד עליה לרגל בגלל מי שקבור שם, ואמא שלי קבורה יחסית קרוב לסלבס. כשהייתי שם היו שני אוטובוסים, ואחד היה של אנשים בשנות ה-40 בערך... ישבתי ליד הקבר והמדריך שלהם סיים את ההסברים אז חלק מהן הסתובבו ועברו ליד הקבר של אמא שלי. היו שם איזה שתי נשים (לא ביחד, אלא אחת אחרי השניה) שעברו ליד הקבר, קראו מה שכתוב, אבל בקול, כך שגם אני שמעתי, ורצו לספר לחברות שלהן ש"זאתי היתה בת 36!". אני מבינ שמעניין להסתובב בבית הקברות הזה, והקבר של אמא שלי הוא באמת מיוחד, אבל זה נורא הפריע לי... רציתי ממש לצעוק עליהן, שזאת אמא שלי, וכן, היא מתה צעירה, ולא, היא לא מהסלבס שקבורים כאן אז הן יכולות לחזור לאוטובוס כמה שיותר מהר...... אני לא יודעת למה אבל זה ממש הפריע לי שהן שם.. ממש רציתי שהן ילכו ויעזבו אותי ואת אמא בשקט.

לולי80

New member
שטותי...

אני יכולה לתאר לעצמי עד כמה זה פוגע ועד כמה זה נוגע במקומות האלו שאנחנו (לפחות אני) משתדלת להשאיר נעולים.... אני מצטערת בשם שתי הנשים, על חוסר הרגישות...
אלף חיבוקים לך ילדה יקרה...

מה את אומרת??

איזה חוסר טאקט וחוסר רגישות.. פשוט לא ייאמן.. ולא ייאמן שיש טיולים מאורגנים בתוך בית העלמין.. מוזר.. בכל מקרה,מבינה אותך. מקווה שיהיה בסדר..מתישהו. הוקוס..

shtuty

New member
לא מוזר

בבית קברות קבורים אנשי העליה השניה והשלישית ומשוררים מאוד מפורסמים.... היום היתה הפעם הראשונה שהיה לי קצת קשה עם זה שהיא קבורה בבית קברות הזה, למרות שזה המקום הכי יפה בארץ, והמקום הכי מתאים לקבר שלה...

gitta

New member
ממש טוב שאת משתפת ../images/Emo23.gif

שטותי היקרה, כמה שיהיה הצער שלך גדול, טוב שאת פה איתנו ומשחררת את הכאב לחלל העולם. כך הוא מתחלק על המון אנשים שקוראים אותך ושומעים אותך, והמשא שעל גבך נעשה קצת יותר קל. לכן תמיד תביאי לכאן את הצער שלך ואת הכאבים שלך, כי פה פינת המרפא הקטנה אך יעילה שלנו. ביחס לשתי הנשים הללו, הן באמת חשו חמלה כלפי אמא שלך, לפי מה שאמרו, ואילו ידעו שגרמו לך צער כזה, היו ממש סובלות. האם את יכולה לשחרר את מה שהרגשת בבית הקברות? אני מקווה שמחר בבוקר כבר תרגישי אחרת, יותר טוב. לילה טוב ורגוע לך יקירה, מגיטה.

Ofra m

New member
מבינה אותך אבל

הנשים האלו שעברו לא עשו זאת מחוסר טאקט כי הן לא ידעו שאת הבת של מי ששם קבורה הן הרגישו שזה ממש מוקדם שאשה בגיל כזה הולכת לעולמה. אני רוצה לשתף אותך שלי יש ילדה הנכה 100 אחוז וכל פעם שהייתי מסתובבת איתה בעגלה אנשים היו נועצים מבטים ומתלחששים וזה היה כואב,עד שיום אחד הייתי עם הילדה באוטובוס ואשה אחת נעצה מבטיה ואני הרגשתי שאני מתפוצצת ובסוף צעקתי עליה שלא תסתכל וכו' פתאום האשה בכתה ואמרה לי אני מצטערת פשוט גם לאחותי יש ילדה כזו ולכן....פתאום הבנתי שיש אנשים שמזדהים עם הבעיה וחומלים וזה לא מרעות לב ועכשיו אני חיה בשלום עם המבטים שלהם והגעתי למצב שאני ממש לא רואה את המבטים הללו. מקווה שתתחזקי זה יבוא עם הזמן.... שלך עופרה.

בהתחלה רשמתי שלא היית צריכה ליתעצבן

ואחר כך ... חשבתי איך אני הייתי מגיבה שמישהו היה אומר את השם של אימי, אני חושבת שהייתי מקבלת גליי חום,וישר הייתי רצה לקבר(או שלא) אני לא חושבת שהם עשו את זה בכוונה , נראה לי שהם לא ידעו שאת שם ובאמת מה הקטע לטייל בבית קברות??????? מצאו להם...

למעלה