צריכה לשתף+מסר

צריכה לשתף+מסר

אתמול בצהרי היום נדרס ומת יהונתן,בנה בן ה5 והבכור של חברתי הטובה... הוא חצה כביש ונהג מונית שנסע במהירות דרס אותו. (חלקכם אולי קראו על זה אתמול בנט או בחדשות). הלב שלי לא עומד בכאב הזה..לא עומד בלהביט לחברה שלי בעיניים או לבעלה,שאיבד את אחותו בתאונת דרכים בפסח האחרון לפני פחות משנה. לחברה עוד 2 ילדים קטנים ויקרים שלא יזכו להכיר את האח הגדול שלהם בגלל נהיגה פרועה של נהג מונית. אני מתחננת בפני מי שמקל ראש בלחיצה ארוכה על הגז. תחשבו שאתם נוהגים בכלי נשק וצריכים להיות זהירים. ת.נ.צ.ב.ה שאלוקים יקל על כאבם ויכניס רק אור ושמחה לחייהם מעתה ועד עולם. ושנשמע בשורות טובות.אמן.

קראתי אתמול את הסיפורהעצוב

שקרה בקרית גת, במיקרים כאלו אין מילים לארוע בסדר גודל כזה. מאחל למישפחה שלו רק טוב מעתה ועד עולם.

משתתף בצערה של המשפחה../images/Emo16.gif

האמת שכבר המון זמן אני נוהג ביתר זהירות, רק ביום ראשון כמעט ועשיתי תאונה עם מישהו שחתך אותי בשיא הפראות, הספקתי לבלום(עם חריקה), מזלי שלא נסעתי מהר אחרת הפגיעה היתה בלתי נמנעת.

גם אם תרצי לא לחשוב על זה זה יהיה קשה

כי זו טראומה וזה דבר שנכנס הכי עמוק שיש אבל הזמן עושה את שלו, לא שוכחים אבל זה הופך להיות חלק מאיתנו.

קליט

New member
ואף אחד לא חושב מה אפשר לעשות

כדי להפסיק את הקטל לחלוטין, חייבים למצוא פיתרון אחר כדי להגיע ממקום למקום . אולי פסי רכבת, ושיסעו רק בפסים מסומנים . .

למעלה