צריכה להתלהב!!!!!!!!!!!!

מרילנצח

New member
צריכה להתלהב!!!!!!!!!!!!

ברגעים אלה ממש בגלגלצ משמיעים את מרי לנצח המחודש... וזה מאגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב למרות שלפי דעתי המקורי הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Mייקל

New member
מה?!?

תראי תשמעי אני עדיין לא מכיר אותך, אבל הצלחת כבר לעבור קו אדום שלי .. :) עברי ממוסחר?! וואו דה פאק? נסיונותחדשים מעידים על התפתחות תרבובית ולקיחת סיכונים! את טענת את הטענה הכי לא הגיונית שאפשר!!!

לירונדה

New member
זה לא ממש נסיונות...

תשים לב לשינויי המוסיקה שלו סגנון המוסיקה שלו השתנה לגמרי לסגנון שרק יותר משתווה לסגנונות מהמיין סטרים בארץ...הוא איבד הרבה מהקסם שהיה במוסיקה שלו פעם הייתה לו מוסיקה מאוד מיוחדת ושונה ואני לא מדברת בעיקר על המוסיקה, זה תלוי בהרבה דברים

סנטה

New member
מייקל - לצאת מהארון בעיתון מעריב

כשמיליון וחצי איש קוראים את זה ושזה קורה בדיוק בדיסק החדש שיוצא לו זו התמסחרות לשמה . ואני לא מאשים את עברי , כל אמן הוא ממוסחר ואין מה לעשות נגד זה .

Mייקל

New member
אני ממש אבל ממש לא מסכים! כנסו

לצאת מהארון לקראת אלבום חדש, היא לא דוגמה להתמסחרות. להפך, לידר לקח סיכון גדול בכך שניתן בחשבון שיציאה מהארון תבריח קהל יעד רחב יותר. אני בטוח שלצאת מהארון בכתבת ענק היא לא ממניעים מסחרים. לא שכבר האלבומים שלך מעידים את זה עליך מהיום בו הפכת למפורסם. בכלל, כל האלבום 'האנשים החדשים', נטה מהפופ המיינסטרימי לכיוון האלקטרוני. ולידעתכם שירים כמו 'תמיד אהבה' או 'חולצת פסים' מאוד אהובים על הרדיו, הרבה יותר משירים כמו 'האנשים החדשים' או '4 כרטיסי אשראי''. אמן שמנסה סגנונות חדשים, אחרי שכבר הצליח והקלף הבטוח בידיים שלו (הרי עוד אלבום כמו הראשון השני הם הצלחה בטוחה - והוא יודע את זה) מעיד על בגרות אומנותית ותעוזה תרבותית מדהימה. לידר רחוק מהתמסחרות במובן השלילי, ורק להזיכרם שכל אומן הוא חלק ממסחר. זו עדיין הפרנסה שלו .

ZVI Z

New member
אני נוטה להסכים עם מייקל

למרות שעיצבן אותי שקראתי באותו ראיון שעברי אמר שאנשים קונים את הדיסק לו למרות שהוא הומו אלא בגלל.זה טעות של עברי,ואני חושב שהוא יודע את זה,הוא בעצם מוכיח במשפט הזה שהוא עדיין לא מה'אנשים החדשים'..אבל מה שאני רוצה להגיד זה שלדעתי אם עברי לא היה יוצא מהארון בגלוי,יש סיכוי מסוים שהיו אנשים אחרים שהיו אוהבים אותו אבל עברי רוצה להיות עם האמת שלו ולכן הוא יצא מהארון,אני משוכנע שזה לא למטרות רווח כלשהן,אולי הוא חשב-וואו,זה יכול לעזור לי לעשות כסף,אבל זה לא בגלל זה.

סנטה

New member
סיכון? איזה קשקוש !

הוא לא מתסכן כלל וכלל להפך , אני מאמין שאגודת ההומאים והלסביות יעריצו מאוד את עברי ויתפקדו שם בכל הופעה. עברי לא לקח סיכון הרי כולם ידעו שהוא הומו מהדיסק הראשון לא ? אני לפחות ידעתי . אבל היציאה מהארון בפומבי בעיתון מעריב , כאילו לתת אישור על זה שהוא הומו ושזה קורה בדיוק בצאת הדיסק החדש . זו התמסחרות . אני עדיין לא מסכים איתך מייקש !

אני עם מייקל בהחלט!!!

בתור אומן - לצאת מהארון זה בהחלט סיכון מקצועי תחשוב שאולי הוא הרוויח את הקהל ההומו-לסבי (האומנם? אני לא חושב שזה כזה אוטומטי ....) אבל הוא איבד את הקהל שלו שלא חובב הומואים (בוא נגיד בלשוןה מעטה) וזה אכן נכון (מתוך הכרות אישית) וכן אלבומו האחרון שמתנסה במוזיקה חדשה זה בהחלט חדשנות וסיכון ושוב מהכרות אישית אני שמעתי על אנשים שלא אוהבים את השירים החדשים שלו - כלומר היו קונים את האלבום האחרון לו היה דומה ל2 קודמיו

ועוד דבר אחד שגיא....

נזכרתי עכשיו ששכחתי לכתוב קודם אולי אתה ידעת מהדיסק הראשון שעברי הומו אבל רוב רובם של האנשים לא ידע יש אנשים שמעדיפים לא לדעת ולא לשמוע ועד שהוא לא יאמר את זה ישירות הם בכלל לא ישמעו..... ואני יכול לתת לך אומן עם קהל מעריצים רחב ביותר שאין להם מושג שהוא הומו כי הוא לא אמר מעולם, בשירים הוא אמר אינספור פעמים , אבל ישירות הוא לא אמר... זה מה שיפה בשירים שאתה יכול להגיד מה כואב לך בלב ואנשים יבינו את השיר בצורה אחרת לגמרי

Mייקל

New member
עדיין לא הבנתי את הקשר שיצרת

בין יציאה מהארון למכירת אלבומים. ואם כבר יש קשר אז הוא עלול להיות שלילי בלבד! קח לדוגמה את יהודה פוליקר. אומן שידוע בציבור כהומוסקסואל, ובכל זאת, מעולם לא בחר לשתף את זה עם קהל המעריצים. ואולי כי הוא פוחד שאחרי הודעה פומבית קיסריה לא תתמלא יותר?! (תחשוב על זה)

יש לי שאלה. בעצם שתי שאלות....

1.מתי כרמית חוזרת< 2. נראה לי שיש לי את השיר על המחשב-השיר מתחיל בעיוותים של המשפט-"אני בעצם בחור"? והפעם התתיחסו כי אין לי כוח להתעצבן ולהעלב שוב.

לירונדה

New member
נראה לי שאת מתכוונת לרמיקס..

יש רמיקס למרי לנצח שמתחיל ככה את הגירסה החדשה קשה להשיג עכשיו באינטרנט

מרילנצח

New member
נועית הנה התשובות:

לפי מה שאני זוכרת כרמית אמורה לחזור באמע אוגוסט.. סביביות ה 20 לחודש פלוס מינוס. והיגרסא החדשה של מרי לנצח זאת לא הגירסא שיש בקאזה.. זאת גירסה חדשה חדשה שכברי עבד עליה.. משהו לא ברור

זה היה ברור מאז ומתמיד:)

ואני מסכים עם שגיא... לצאת מחוץ לארון ועוד לפני שהדיסק שלך יוצא זה התמסחרות:)

למעלה