צריכה להתייעץ !!

צריכה להתייעץ !!

אז ככה-לפני שבוע קיבלתי ומאז אני מודדת את חום השחר בכל בוקר באותה השעה בדיוק.עד כאן הכל כרגיל,חוץ מזה שגילתי שיש לי חום גוף שדומה לזוחלים ! נדמה לי שהוא קצת נמוך (35.7 בדר"כ) אבל ניחא.המחזור הסתיים לחלוטין ביום חמישי ומאתמול מופיעה הפרשה נוזלית שקופה שבאמת נראת חלמונית ומעט כאבי בטן אבל.... החום אומנם משתנה לעתים אבל עדיין אין מצב של עלייה משמעותית ומתמשכת שלפי זמן המחזור נראת הגיונית.אז כמובן שגררתי את הבעלול למיטה (אבל זה נראה לי די חסר תועלת ) אבל אני נשארתי די מבולבלת.האם יתכן מצב של ביוץ כל כך קרוב למחזור הקודם ? מצד שני זה לא כל כך הגיוני כי החום לא עלה... עזרו לי !

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

פּוֹנְג

New member
אז ככה

קודם כל זה יתכן, אם יש לך מחזור קצר - זה יתכן. אל תשכחי שבמחזור תקין הביוץ מתבצע כ-14 יום לפני המחזור הבא, כך שמספיק שיש לך מחזור של 21 יום על מנת שהביוץ יהיה ביום ה-7 של המחזור. וזה מהר לכל הדעות... לעיתים יש עדיין סימני דימום אחרונים. דבר שני, ההפרשה הנוזלית שאת מתארת מתחילה להיות בשלב השני של המחזור, זאת אומרת בשלב הפורה, השלב הזה יכול להתקיים עד חמישה ימים לפני הביוץ. הסימן הזה מעיד שהשלב הפורה החל ולא שהביוץ החל (ולכן עדיין אין עלייה בטמפ'). כך שיכול להיות שאת צריכה לרוץ להתבלבל עם הבעל במיטה במקום להתבלבל כאן
מה גם שלגרור את הבעל למיטה זה אף פעם לא חסר תועלת, אני מבקשת - אל תהפכו אותנו לרוצות מיטה מגמתיות בלבד

פונג יקרה ! קודם כל תודה

על התשובה המהירה. שנית,מה שאמרת על תחילת בשלב הפורה נשמע לי בהחלט הגיוני שכן המחזורים שלי סדירים והגיעו עד כה כל 29-30 יום וזה מסתדר עם הזמן שאמור להתרחש אצלי הביוץ הבא (אמן !!).ובקשר לבעלול-לא התכוונתי שישתמע מדבריי כאילו היחסים עם הבעל אמורים להיות בשלב זה מכוונים אך ורק לטובת הכניסה להריון ואכן רצוי להיות יחד גם כשסתם מתחשק,(התכוונתי רק לזה שזה יהיה חסר תועלת כיוון שעדיין אין ביוץ ומן הסתם לא תהיה הפרייה )-אז אני מתנצלת בפני כל הבעלולים היקרים שלוקחים חלק במסע המופלא הזה !

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

למעלה