צריכה להתייעץ....

בלוז10

New member
למיטל המתוקה חג שמח לכן

תמשכי לעזור לחברה שלא ינצלו אותה ,ולא משנה מי זה ,מנסיון פעם נתתי למשהי כרטיס אשראי שלי ותאמיני לי זאת היתה טעות, כרטיס לא נותנים לאף אחד . חג שמח לכולן

מיטל225

New member
צריכה להתייעץ....

שלום לכולן, יש לי סוגייה שהייתי רוצה לשמוע את דעתכן. יש לי חברה טובה שנמצאת בקשיים כלכליים מאוד גדולים, תחת נטל מאוד כבד. ההורים שלה גם במצב כלכלי רע, ולכן אינם יכולים לסייע לה. בנוסף, אבא שלה פונה אלייה בבקשת עזרה כלכלית. שבאה ליידי ביטוי בבקשה לבצע תשלומים על האשראי שלה. כלומר נניח לעשות עסקה של 1500 שקלים ולחלק את זה לתשלומים, כאשר לכאורה כל חודש ב 15 לחודש הוא מעביר לחשבונה כסף. בנוסף כעבור יומיים הוא שוב בא בבקשה הזו לגבי עסקה נוספת שהפעם מדובר ב 1200 שקלים. שהוא ביקש עזרה בעסקה הנוספת, הוא לא טרח לשאול מה מספר האשראי כי המספר כתוב ושמור לו בארנק.. לאחר מכן, הוא הבין שאת העסקה השנייה הוא לא יוכל לבצע טלפונית ולכן הוא חייב לקבל את הכרטיס של הבת שלו. הוא בא לבקש ממנה את הכרטיס. אני יכולה להבין את המצב הכלכלי העגום.. אבל מסרבת להבין איך אפשר לפנות לילדה שלך שנמצאת אף היא במצב כלכלי גרוע ביותר.. ולבקש דבר כזה... אשמח לשמוע את דעתכן בנושא... תודה...

kivsadoingmee

New member
ממ...

מצב קשה... מצד אחד הרצון לעזור - בכל זאת מדובר במשפחה מצד שני ... זה ההורה שלנו ... הוא זה שאמור לתת לנו גב ולא ההיפך מילא... אם היא היתה במצב כלכלי שמאפשר זאת אבל אם לא... אני לא רואה מאיפה יש לאבא שלה תעוזה לבקש בקשה כזו... קצת מקומם, לא ?

כספים ומשפחה

היי מיטל הכול מבוסס על תקשורת בין בני המשפחה. וכעת נשמע לי שהתקשורת הרסנית.... וכך גם התוצאות! את מוזמנת לשלוח לי מסר אישי ואתן לך טלפון של מישהו שיוכל לסייע לחברה שלך בכול הנושא של תקשורת משפחתית וכלכלת בית. מרגישה

nuritpm

New member
לדעתי, מזעזע!

עם כל הכבוד לאבא, ולמצב הכלכלי הקשה בבית ההורים, החברה שלך צריכה לדאוג לעצמה, לחייה, לבסס את עצמה כדי שלא תתדרדר למצב כלכלי קשה יותר ותזדקק להשען על אחרים. ההתנהגות ההורית של אביה מראה על חוסר כבוד, חוסר בגרות, חוסר אחריות, זה אפילו מדגדג קרימינליות, מה זה הדבר הזה לקחת את כרטיס האשראי של הבת שלך?!?! מזעזע! ולחייב את הכרטיס ולשמור את המספר שלה בארנק, אני לא מצליחה להבין את זה, זו חוצפה בלתי נתפסת!!! אני במקומה הייתי משוחחת עם האבא. מפגינה אמפתיה למצבם הכלכלי, מסבירה את המצב שלה ומודיעה לו שהיא מחליפה כרטיס, ולעשות את זה. חד משמעית. היא חייבת להגן על עצמה. סליחה אם אני נשמעת נוקשה, אכפת לי ומכאיב לי לשמוע על נצלנות של הורים וחוסר כבוד שלהם לילדים שהם יצרו... בלתי נתפס! המון בהצלחה!

מיטל225

New member
תודה על התגובות שלכן...

זה גם מה שאני חושבת. והאמת שאותי זה מעצבן באופן בלתי נתפס... ורציתי לבדוק האם התגובה שלי הגיונית... אז תודה על התגובות...

חוזה

בנות יקרות אני שומעת אתכן כאן שופטות, טוענות, ומייעצות ... וזה מה שאנחנו תמיד נוטים לעשות כאוטומאט. ולדעתי האישית אכן הסיטואציה לא הגיונית וכו' אבל לא זה העניין! תחשבו רגע שהסיפור של כרטיס האשראי הוא רק סימפטום לבעיה של חוסר תקשורת בין הבת ואביה . לכן הם הגיעו למצב של סוג של "חוזה" שנחתם באופן בלתי פורמאלי בינהם והם מתנהלים בצורה הרסנית. בקיצור- אני נמנעת מלהיות עסוקה בלפרש כול דבר כמו שפרשנים במשחקי כדורגל עושים מהצד. כול עוד אני לא אחת השחקניות, אני לא עסוקה בפרשנות! אוהבת את כולכן, מקווה שלא ניפגעתן.

מיטל225

New member
אין ספק שהבעיה היא מורכבת יותר.....

אני כותבת לך מסר. תודה על התגובה..

למעלה