צריכה להפרד מכם

קסומה

New member
צריכה להפרד מכם

לשעתיים או יותר......(תלוי) לנסיעה לא מתוכננת לפתח תקווה.....איך לעזאזל מגיעים לשם......וההוא מסביר לי...את נוסעת דרך גהה אחרי בר אילן, אחרי בני ברק... פונה ימינה......ישר ישר ישר.........נוסעת כמה רמזורים, שמאלה שוב ימינה..מכבי אש.....שם ממול..אוף, ואני מנסה לצייר לעצמי את הדרך בראש, ואין לי כל מושג........שלא נדבר על הדרך חזרה........

הכי חשוב.... אל תשכחי לקחת איתך

את הטלפון של פנטום.... הבנתי שזה ציוד חובה לכל מי שיוצא לדרך והולך לאיבוד....

קשוח31

New member
זה בגלל ש...

גבר הסביר לך. גברים זה עם טיפש. זוכרים ישר, ישר, שמאלה, ימינה, שלושה רמזורים. העיריה הוסיפה רמזור, הם כבר לא יגיעו לעולם.
נשים זוכרות ע"פ ציוני דרך, פתח תקווה, הקניון של עפולה, בי"ס של מטולה. הרבה יותר טוב. גם זוכרות את הדרך שהן עברו, גם יודעות מתי הן טעו... טוב, צריך להתאמן, אבל הפוטנציאל קיים.

קסומה

New member
כמה נכון....כמה צודק

עכשיו אני מבינה למה לא הבנתי..........הוא לא ציין נקודות ציון חשובות.... ועוד כששאלתי באיזה מחלף אני יוצאת.......ענה לי:"את כבר תראי, זה המחלף היחיד לפ"ת" חחחחחחחח יענו מה, סומך עלי שלא אפספס??????. חחח

קסומה

New member
זהו! מצאתי פתרון........

שלחתי מונית..........נראה לכם שאקח סיכון בנסיעה עד פ"ת???. יש......אני נשארת במזגן עם המחשב עם העוגיות והנס קפה........אמממממממ הלכתי לעשן סיגריה של "נפילת מתח"

חחחחחחחחחחח

שמחה בשבילך שאת כאן איתנו. למה לא אמרת שיש אופצייה אחרת ------- היינו שולחת לך את ג´רי בתור נהג ! מדליקה

קסומה

New member
../images/Emo6.gif מדליקולה.........

ת´אמת, חשבתי שיהיה נחמד לצאת לסיבוב בפ"ת. אבל המאמץ והדרך לא נראים לי... עצלנית שכמותי...

nightroll

New member
טוב שלא יצאת

יש שני מחלפים לפ"ת, ונשמע כאילו הוא שלח אותך לטיול רציני, כי דווקא המחלף החדש הוא זה שיביא אותך במהירות למכבי האש. כמה טוב שאפשר להעביר את זה למישהו אחר, מה? תגידי, נהגי מוניות מוכנים גם לעשות כלים וכביסה במקומנו?

קסומה

New member
נייטי..........השינוע הוא פיתרון

אידיאלי....... כביסה וכלים אממממממ זה כבר סיפור אחר..יש שרות אחר לזה.....נקרא: בעל. רק ששלי כבר מזמן עשה הסבה......חחחחח אם הייתי נוסעת לשם לפי התדרוך שלו, הייתי מגיעה לפה מחר...

קשוח31

New member
יש בארה"ב

מערכת נחמדה לכל מי ששוכר רכב: את אומרת למערכת לאן את רוצה להגיע והיא מתחילה: ישר ישר ישר תתחילי להתכונן לפניה ימינה תתחילי להתכונן לפניה ימינה הפניה ימינה מיד אופס, פיספסת את הפניה ימינה <מכין מסלול חדש...> תתחילי להתכונן לפניית פרסה ברמזור וכו´ אין לי מושג מתי זה יגיע לארץ (חוץ מזה צריך לשכור רכב)

קשוח31

New member
אה וואלה ?

אני לא צריך, יש לי כבר - אישתי ! תתכונן לפניה ימינה תתכונן לפניה ימינה אני: "אבל דרך יקנעם יותר קצר !" אישתי: "לא חשוב, תפנה ימינה וזהו !" תעצור בקניון תעצור בקניון ...

קסומה

New member
יוווו זה מזכיר לי....

שהיה לי בחו"ל רכב שהיה לו מצפן בין כל הכפתורים הרבים (בארהב אוהבים רכבים כמו חלליות.....חחח). המצפן היה בכל מיני צבעים זוהרים עם מפה של העיר, באמת מרשים למי שאוהב אורות.חחח וכשהראיתי את הרכב לחברים הם חשבו שהמערכת היא כפי שאתה תארת: אומרים לרכב לאן רוצים להגיע, והוא מסיע אותך......אני התפוצצתי מצחוק. כולה מצפן שאומר לך לאיזה כיוון פניך מועדות....לא להאמין שיש דבר כזה היום......

למעלה