צריכה יעוץ

צריכה יעוץ

שלום לכולם! אז לפני חודש התחלנו טיפול אצל קלינאית תקשורת בהתפתחות הילד ואתמול היא מודיעה לי שהיא בהריון ובעוד חודשיים מפסיקה את הטיפול. והיא לא יודעת אם יהיה מחליף, אז אני עכשיו צריכה למצוא קלינאית מחוץ למכון ולהירשם (כי מין הסתם יש תור) - זה פשוט הורג אותי, חיכינו כמעט חודשיים לתור אצלה בשביל שאחרי חודש היא תגיד לי שאני צריכה עכשיו לחכות לתור אצל מישהי אחרת!!! היא נתנה לי רשימה של מקומות לשם אני יכולה לפנות, ורק לשם כי רק הם עובדים בשיתוף עם המכון. אז רציתי לשאול אותכם, אולי מישהו היה באחד המקומות ויש לו המלצות או אזהרות. המקומות באזור שלנו הם: מכון מט"ן, ראשל"צ מכון אפיק, רחובות סבטלנה סינאיוק, נס ציונה בבקשה, אולי למישהו יש מידע? היה בטיפול שם?

האחת6

New member
קלינאית תקשורת

מט"ן ראשל"צ גוף פרטי ואנוכי, כנ"ל מכון אפיק,ורד מגן מנס ציונה במת"ל, תנסי

תודה

אז זהו שבנס ציונה זה רק הקלינאית שציינתי. התקשרתי אתמול לכל המקומות. ובאמת המט"ן נשמעו מאוד לא ידידותיים וגם אמרו לי שיש להם טורים של 8 חודשים ועוד בטון כזה כאילו הם גאים בזה. ומה אני אמורה לעשות, לשמוח שהם מקום פופולרי ואין לי ברירה ואני חייבת להיות רק אצלהם? דווקא אצל סבטלנה הזאת בנס ציונה אמרו לי שאולי יהיה טור יחסית מהר. אני לא מבינה את זה, אם התפתחות הילד כבר שולחים אותנו החוצה, למה אנחנו לא יכולים לבחור כל קלינאית במכבי, למה ההגבלה?

daphnar

New member
מוזר שאינכם יכולים לבחור כל קלינאי

ממכב"י.. גם אנחנו הופננו החוצה ונתנו לי רשימה מודפסת של כל הקלינאיות באיזור השרון שלמכב"י יש הסדר איתן. זה כלל את הוד השרון, כפ"ס, רעננה, ואפילו חדרה ופ"ת. מעבר לזה כבר לא רציתי. שאלי שוב במכב"י האם זו כל הרשימה !

אז זהו שגם אני קבלתי רשימה

אבל באזור שקרוב אלינו היו ברשימה רק שלושת אלו שציינתי בהודעה המקורית. עד כמה שהבנתי זה בגלל שיש להם הסדר עם התפתחות הילד והם יכולים לשלוח לשם דו"חות כי אנחנו נשארים במעקב של התפתחות הילד (גם מקבלים שם טיפול של מרבע)

לידה מפתיעה

הי, אנחנו גם היינו בסרט דומה, כאשר הלידה של קלינאית התקשורת תפסה את המכון לא מוכן. בדיוק הקלינאית השנייה עזבה, ובמקום שתיים הייתה רק אחת חדשה. מי שמתעקש על הזכויות שלו מקבל החזרים, ולא מחכה שוב בתורים הארוכים, כי זה לא טיפול סביר. מה שאני הייתי עושה, הייתי כביכול נרשמת, ומבקשת לדעת למתי אקבל תור. הם יכולים לתת הערכה אם מדובר בחודשיים מהיום או חצי שנה. הייתי אפילו מבקשת את זה בכתב, שולחת להם מכתב רשמי, בדואר רשום ומבקשת לדעת מתי הילד יוכל להתחיל טיפול. אם יענו לכם שבעוד הרבה זמן, תוכלו ללכת לקלינאי פרטי לא מהרשימה ולדרוש החזר כיוון שיש לכם הוכחה שזמן ההמתנה לא היה סביר. אם לא נותנים לכם תשובה בכתב, הייתי מתקשרת ומבקשת שיגידו בטלפון הערכה. בכל מקרה, גם בלי תשובה הייתי מתחילה טיפול פרטי, ואז מציינת שהמכון פנה אליכם והודיע שהתפנה תור רק כמה חודשים אחרי הפסקת הטיפול אצל הקלינאית הנוכחית והזמן שלכם יקר ולא יכולתם לחכות ולכן אתם מבקשים החזר. כאשר הם רואים שההורים מתעקשים, הם בדרך כלל מסכימים, ואם לא, ניתן לכתוב מכתב למנהל המחוז שהוא מעל ראש המכון, וללשכה לפניות הציבור של משרד הבריאות, ד"ר קרני אם זה לא השתנה מלפני כמה שנים. זהו, ח'ברה, להפוך שולחנות, אחרת הזמן של הילדים שלנו יבוזבז. שנה טובה, שרון

allafish

New member
המלצה על קלינאית

יש ברחובות קלינאית תקשורת ששמעתי אליה הרבה דברים טובים. לצערי אני לא זוכרת את שם המכון שלה אבל הוא נמצא ברח אחים קיבוביץ, ולה קוראים אלקה. אני חושבת שהיא מקבלת מכל קופות החולים.

למעלה