צריכה יעוץץ

lili81

New member
צריכה יעוץץ../images/Emo4.gif

אז ככה: אני נשואה חצי שנה .. אני ובעלי עובדים ביחד באותה חברה אך אין כמעט קשר בתפקידים וגם כמעט ולא מתראים במהלך העבודה.. לפני כחודשיים הציעו לבעלי פרוייקט שכרוך בעבודה נוספת של שעות נוספות וכמובן בשכר נוסף כמובן שאמרו לו שפרוייקט זה ימשך כחודשיים.. בעלי התייעץ איתי והיתקבלה החלטה שאנחנו צריכים את הכסף אז כל עוד זה זמני ..זה אחלה שהוא יעבוד כל יום עד שעה 21:00 ..אני וגם הוא דיי היתרגלנו לרעיון"הזמני" הזה.. חודש הבא אנחנו עוברים דירה.. וישנו סכום כסף שממש חסר לנו.. היום הציעו לו הצעה חדשה ..שכל יום יעבוד עד 00:00 כן כן עד חצות.. ויהיה אחראי משמרת לילה וכמובן שתיהיה תוספת ניכרת למשכורת החודשית(מה שאנחנו צריכים מאוד כרגע)...וכל זה כעניין "זמני" של כשלושה חודשים בעלי יקירי שאל אותי לדעתי על העניין .. אני לא יודעת מה לענות לו.. אומנם אין עדיין ילדים גם לא בתיכנון.. אבל זה אומר לא לראות אותו כלל... אבל מצד שני אוטוטו אנחנו עוברים וממש צריכים את הכסף הזה.. אם זה תלוי בו הוא יעשה את העבודה ה"זמנית" הזו שהיציעו לו.. אני לא יודעת מה לעשות..?..?..?

Miss Shmelo

New member
../images/Emo26.gifלילי, אומר לך את דעתי...

תראי, קודם כל אני מבינה כמה קשה זה לא לראות את בעלך הרבה זמן, אך זיכרי שבחצות הליל הוא מגיע למיטתך לישון איתך. חישבי על הנשים שבעליהן נאלצים לטוס לחו"ל לתקופה ארוכה על מנת לעבוד, חישבי על כך שהן לא ישנות איתם, ומבצעות רק שיחות טלפוניות ומדי פעם מיילים. לך יש את היתרון שאתם עובדים באותה החברה, על מנת לפצות על שעות העבודה המרובות של בעלך, תפצו על כך בארוחת צהריים משותפת כמה פעמים בשבוע, ככה גם תוכלו להתראות יותר, ותשיגו את המטרה הכספית אליה שאפתם
מקווה שתלכו על זה עד הסוף, ותדעו שלא משנה כמה השני עסוק בעבודה- תמיד אפשר להסתדר אם רוצים
המון בהצלחה, תעדכני אותנו. גברת שמלו

Tully Is Here

New member
קודם כל זו החלטה של שניכם

אבל אני יכולה לחלוק איתך מנסיון שלי, את השנה הראשונה של הנישואים שלנו בעלי העביר בעבודה (כולל תקופות של עבודה מסביב לשעון). אבל, בעלי הגיע לארץ בשביל לעבוד וידענו שזה המצב והוא בהחלט זמני. למרות שמאוד התגעגתי אליו בתקופה ההיא והוא מאוד חסר לי ואני יודעת שהיו פעמים שלא הייתי הכי תומכת בעולם, הכסף שהוא הרוויח בארץ איפשר לו לא לעבוד כאן חצי שנה עד שהתמקמנו ומצאתי את עצמי והוא מצא עבודה הולמת. אז התקופה הזו בהחלט השתלמה. אז.... אם המצב הוא אכן זמני ואם אתם צריכים את הכסף, אז תני לו. נכון שזה יהיה קשה, אבל בסוף זה ישתלם. אם זה רק עניין של געגועים, אז זה קשה אבל אפשרי והזדמנות נהדרת לראות את כל האנשים שאת רוצה ולעשות את כל הדברים שלא יוצא לך כי את איתו. אם החשש הוא שהזמני הזה יהפוך לשנה, אז זה כבר עניין אחר.

kartisia

New member
מצד שני,

החלטתם לעבור דירה עוד לפני שהוא קיבל את ההצעות האלו, ומן הסתם עשיתם חישוב לפני כן וראיתם שאתם יכולים לעמוד בהוצאות (גם אם בדוחק) במסגרת המשרה הרגילה. מכאן, שקבלת העבודה הנוספת היא רשות ולא חובה. לדעתי, פתרון ביניים הוא לאמץ את ההצעה הראשונה ולדחות את השניה. כך תהיה תוספת למשכורת (שהיא בגדר "בונוס", כי כאמור, כנראה שיכולתם להרשות לעצמכם את מעבר הדירה גם בלעדיה), וגם תראי את בעלך לפעמים. עבודה יומיומית משעות הבוקר ועד חצות יכולה לשבור (או לפחות לסדוק) גם אדם יציב מאוד. מה גם שמעבר דירה הוא פרוייקט לא קטן שבודאי לא תרצי לעשות לגמרי לבד.

lili81

New member
קריסטיה..

תודה על העינות אבל.. העבודה הנוספת היא לא בגדר כספי בונוס היא בגדר כספים שהיתחייבנו אליהם שלא היו לנו מלכתילה והיינו אופטימיים שנצליח לחסוך או משהו אבל לא הלך..

s h i r k u s h

New member
מבינה אותך מאוד....

אבל הנה למשל אחותי וגיסי גרו במדינות שונות לחלוטין במשך יותר משנה, לפני שהתחתנו כי הציעו לו הצעת עבודה מפתה מאוד בארה"ב,ואז אחרי החתונה היא סיימה את התואר ועברה לניו יורק. זה קשה אבל אפשרי ולפחות תראי אותו בלילות ובסופי שבוע. מחזקת את ידייך כי יודעת כמה זה קשה

maybesure

New member
הצעתי

לילי בוקר אור, יכולה להעיד רק מהניסיון שלנו, שהזמני נהיה קבוע. צריך לוודא שהעניין באמת זמני, ושלא יבואו עוד "הצעות מפתות זמניות" בעתיד שיגזלו את זמן המשפחה (זוגיות שלכם), ובעיקר לוודא שהאיש שאיתך אינו טיפוס אובססיבי שלא יהפוך לוורקהוליק בהמשך. וגם ששניכם לא מתכוונים להסחף לתוך המרדף הכספי שבאמת אין לו סוף. לגבי מה שהצגת, אם מתאימות לו כל כך הרבה שעות עבודה, או פורמט המשמרות הזה, אם אתם בטוחים שזה לא ישבור אותו נפשית-אז לדעתי לכו על זה כדי להחליק את מעבר הדירה ביתר נוחיות ובתיחום של 3 חודשים, וקוו שהם יעברו מהר.

lili81

New member
היי בלוןן

אני הייתי מעדיפה לוותר על חוסר בן זוג שלי גם אם זה באופן זמני.. אבל קנינו דירה.. ושנינו ידענו מראש שזו תיהיה שנה לוחצה כלכלית.. ההורים לא עוזרים וצריך להיסתדר לבד.. גם אני עובדת עכשיו המון שעות נוספות ותורמת למאמץ המישפחתי .. ככה שאין לי הרבה ברירה אלה.. להשיב בהסכמה.. לא?..

לדעתי אם זה זמני (אבל בהחלט זמני)

ואם הוא מוכן לעבודה הקשה הזו אז לכו על זה. אבל תבדקי טוב אם זו לא הכנה לדרך חיים קבועה שאז זה לא יתאים לך לעתיד.

הייתה לנו תקופה כזו

של כמה חודשים שהוא עבד סביב השעון הוא היה מגיע בלילות בחצות ומעלה לי זה לא הפריע ואם את אומרת שזה משהו זמני ועוד יש פיצוי כספי אז למה לא ללכת על זה? השאלה מה את מרגישה ואם יש לך יכולות להעסיק את עצמך בשעות האלה.

אלה רק שלושה חודשים

למרות שזה נראה הרבה והזמן עובר לאט אך ברגע שיעברו 3 החודשים האלה והוא לא קיבל את ההצעה תביני כמה חסר היה לכם הכסף ובמילא שזה היה עובר בסופו של דבר. מה שכן, תתגעגעו אחד לשני כך שזה יוסיף למערכת היחסים עם כל הקושי לא?
באיזו שעה אתם מתחילים לעבוד?

lili81

New member
היי 2003

נכון להיום שנינו בשמונה.. אנחנו הולכים לעבודה יחדיו.. ברגע שיכול שינוי שעות העבודה שלו.. הוא יתחיל לעבוד ב13:00 מאוד יחסר לי .. לקום איתו בבוקר נישוקים חיבוקים..
ציחקוקים בדרך לעבודה..

Tully Is Here

New member
אבל זה רק זמני וזה עובר

והתוספת הזאת תעזור לכם מאוד!!! וחוץ מזה יהיה לך הרבה יותר זמן לבלות איתנו בפורום

lili81

New member
התקבלה החלטה..

קודם כל תודה לכולכם על העינות המקסימה והתמיכה שלכם..
התקבלה החלטה פה אחד.. הוא יעבוד החל מחודש הבא מ:13:00 עד 00:00 כל יום פרט ליום אחד בשבוע שהשעות עבודה יהיו רגילות ומוקדשות לזוגיות נטו. פעמיים בחודש הוא יעבוד בימי שישי. והוא ייקח כמה ימי חופש לארגן את הדירה הדנדשה..
חולה עליכם..
נקווה שיהיה זמני כמה שיותר קצר כל העניין הזה אוהבת אותכם
ותודה תודה.. לילי

למעלה