A NeverLand Child
New member
צריכה ייעוץ
היי , אני חיילת ..כרגע בגימלים בעקבות בעיה בכף הרגל שרציתי להתייעץ איתכם לגביה . נולדתי עם פלטפוס בכפות רגליים..עם הזמן זה החמיר ובתקופת הצבא נהיו לי ממש כאבים נוראיים בכף רגל ..כאבים שהגיעו עד למפשעה.בהליכה\עמידה מרובה [מרובה זה 15 20 דקות :\ ] הקרסול בכף רגל שמאל(שהיא הבעייתית יותר) אף התנפח . הלכתי לרופאים שונים וההמלצה הכללית הייתה לעשות ניתוח . מתוך מכתב מאורתופד שטיפל בי : " הנ"ל סובלת מרדומדור(נראה לי שזה מה שכתוב לפחות..כתב של רופאים
) קשה של כף אגל שמאל " פרופסור מיכאל הייט שהוא מתמחה בכפות רגליים וכאלה המליץ לי על הניתוח ורשם : " staye 4 tib post future . pibula iwvugeweul זקוקה לניתוח 1. ממליץ תיקון כירוגי על ידי ד"ר מתי נוף באסף הרופא . 2. פרופיל 24 זמנית ל3 מהניתוח " אממ בטוח יש מלא טעויות כי קשה לי לפענח את הכתב . אתמול הייתי בפגישה את הרופא המנתח , ד"ר מתי נוף , שאחרי שיחה מאוד ארוכה איתו אמר שההחלטה אם אני רוצה לעשות ניתוח נתונה בידי . שזה ניתוח מאוד מורכב עם סיכונים(הגדול בהם הוא זיהום בעצמות .הוא אמר שהסבירות היא 1 ל1000) ושזה ניתוח יחסית ארוך - כשעה וחצי שעתיים בהרדמה כללית . ושאני צריכה להיות שלמה עם עצמי לפני שאני מגיעה להחלטה. אני לא יודעת מה לעשות . אני ממש סובלת מכאבים בכף רגל ..ולא יכולה ללכת הרבה ובעצם נמנעת מהרבה פעילויות שמישי בגילי [ 19] לא צריכה להמנע מהם .. אך יחד עם זאת אני מאוד חוששת מהניתוח .מה גם שהו אלא אמר חד משמעית שאני זקוקה לניתוח (כמו הרופא הקודם -מיכאל הייט) הוא אמר שיש אנשים שחיים עם זה אבל שזה עלול להחמיר עם השנים :\ זה מה שהוא כתב : " בת 19 . סובלת מכאבים ,יותר מכף רגל שמאל . לעיתים בעת הליכה מרובה מתנפח . בבדיקתה מבנה גוף מרפנואידי [ מה זה מרפנואידי?! ] אין ביטוי מלא של גמישות יתר . בעמידה שתי כפות רגליים עם פרונציה וולגוס בעקבים כאשר שמאל חמור יותר . פעילות הגידים חוצי הקרסול תקניה.אין קיצור אכילס .תנועת הקרסול והתת-טלר תקינה. כאשר מתקנים את מבנה העקב לניוטרל מפרק ראשון עולה למעלה וקשה להורידו לניוטרל בגלל נוקשות בקו ליספרנק בעיקרון ניתן לבצע ניתוח הסטה של העקב לכוון מדיאלי ניתוח להורדת ראש המסרק ה1 לכיון הפלנטה. ניתן גם לנסות לבצע ניתוח ארטוארזיס מתוך תקווה שתתקן לבד את הורדת ראש המסרק ה1 לכיון הפלנטרי . המצב נסבר לנבדקת ולאביה. במידה ותהיה מעוניינת נוכל לבצע זאת " סליחה על החפירה..אבל אני מאוד מוטרדת ולא יודעת מה לעשות . כמובן שאני אתייעץ עם עוד רופאים לשמוע עוד חוות דעות אבל רציתי לדעת מה אתם חושבים..אולי יש מישהו שיכול לייעץ .. (
תודה רבה על הזמן וחג שמח :]
היי , אני חיילת ..כרגע בגימלים בעקבות בעיה בכף הרגל שרציתי להתייעץ איתכם לגביה . נולדתי עם פלטפוס בכפות רגליים..עם הזמן זה החמיר ובתקופת הצבא נהיו לי ממש כאבים נוראיים בכף רגל ..כאבים שהגיעו עד למפשעה.בהליכה\עמידה מרובה [מרובה זה 15 20 דקות :\ ] הקרסול בכף רגל שמאל(שהיא הבעייתית יותר) אף התנפח . הלכתי לרופאים שונים וההמלצה הכללית הייתה לעשות ניתוח . מתוך מכתב מאורתופד שטיפל בי : " הנ"ל סובלת מרדומדור(נראה לי שזה מה שכתוב לפחות..כתב של רופאים