צריכה ייעוץ

korida

New member
צריכה ייעוץ

אני עושה תואר 1 במדעי החברה ,נושאים שמעניינים אותי ,והולך ממש טוב ממוצע גבוה וכו... העיניין הוא שאני פוטנציאלית , ופשוט הייתי עצלנית וכשניבחנתי פעם ראשונה בפסיכומטרי והוצאתי 620 לא היה לי כוח , לעשות עוד פעם. היום אני חושבת שאני יכולה יותר ,אני מאוד מתעניינת במחשבים אך אינני רוצה לעזוב תואר 1 באמצע ,יש לי ציונים טובים , וגם נחמד ללמוד העיניין הוא שאני מתלבטת מה אחרי התואר ? יש לי רעיון משוגע של להתחיל תואר 1 נוסף במדעי מחשב או שללכת ללמוד הנדסאית תוכנה , בלי כל הבלאגן של שיפור פסיכומטרי ופחות מאמץ , וכך אוכל גם לעבוד ולא רק ללמוד. (הנדסאי יותר קל ללמוד מאשר מדעי מחשב לא?)

מדעי המחשב

לימודי הנדסאי הם הרבה פחות תובעניים וקשים מלימודי מדעי המחשב, אלא שהבקוש להנדסאי תוכנה הולך ויורד.

korida

New member
שאלה נוספת

התובענות של מדעי המחשב היא אשר מפחידה אותי כי אצטרך לעבוד וגם ללמוד המצב של ההנדסאים כזה גרוע? ומה עם מערכות מידע? מה יותר מבוקש הנדסאי תוכנה או אנשי מערכות מידע?

מחשבים

עם פתיחת מסלולי לימוד במדעי המחשב במכללות ישנם מדי שנה הרבה יותר בוגרים בעלי תואר ראשון במדעי המחשב. דבר זה הוביל לירידה בבקוש להנדסאים. אין זה אומר שהם נשארים כולם מובטלים, אלא שתנאי העסקתם טובים פחות, ולא כולם משתלבים לפחות כעת בזמן המיתון בעבודה. גם מצבן של בעל תואר במערכות מידע טוב יותר.

למעלה