צריכה ייעוץ

Program81

New member
צריכה ייעוץ

אני לא ממש יודעת למי לפנות. באופן כללי כלפי חוץ אני נראית שמחה וחייכנית אבל לאורך השנים(אני בת 30) עברתי הרבה רגעי משבר ואחד היה משבר דכאוני רציני שבעקבותיו הגעתי לפסיכיאטרית שרשמה לי כדורי פרוזאק. רוב המשברים מתקשרים ללחץ מלימודים עבודה (בצד האישי פרטי אני מרגישה מסופקת). בשנה האחרונה המצב הדרדר.יש ימים שיש לי המון המון מחשבות בראש שרצות מהר ואני חושבת על שינויי קריירה ונמצאת באינטרנט ימים שלמים במטרה למצוא פיתרון.החלפתי 3 מקומות עבודה בשנה אחת.אני פשוט לא מרגישה טובה בכלום. אני בוכה ימים ולילות ומרגישה אבודה כאילו אין לי תוכנית לעתיד. אני נשואה ובעלי כבר מתעייף אני מרגישה את זה אבל לא מסוגלת להרים מסיכה שמחה. אני מתחילה לתהות שאולי הבעיה היא לא בעבודה ואולי יש לי איזו בעיה נפשית שבגללה אני נכנסת לסחרחרת דכאונות. אם למישו יש הצעה אני אשמח לשמוע

גרא.

New member
Program81,מה שקורה לך,עשוי להיות קשור לעובדה

שאת את כה,ניסיתלהתמודד עם המשברים בחייך רק,כנראה ע"י תרופות פסיכיאטריות.כזכור,כדורים לכל מטרה שהיא,מיועדים להפחית או להמעיט סמפטומים,אבל אינם יכולים להתמקד בסבות למשברים.לזה מיועד הטיפול הפסיכולוגי,על גישותיו השונות.לעיתים יש גם טיפול משולב תרופתי/פסיכולוגי.המצב אליו הגעת כפי שאת מתארת מחייב טיפול פסיכולוגי,ולא רק הסתמכות על הטיפול התרופתי.פני לטיפול,אפשרי במחיר מסובסד בקופת החולים שלך.

Program81

New member
הייתי בטיפול פסיכולוגי במהלך שנה וחצי

וזה עזר לי באותה תק' אבל זה לא עקר את הבעיה מהיסוד.. אני לא בטוחה שפסיכולוג קליני מתאים לי לפתרון הבעיה. האם יש סוגי מטפלים אחרים שאולי עדיפים במקרה כזה?

גרא.

New member
Progrram81,העובדה שהטיפול אצל הפסיכולוג

הקליני,לא עלה יפה,אינה פוסלת את גישת הטיפול,כנראה פסיכוטראפיה,אלא משקפת במידה רבה את איכות הטיפול.לעיתים זה כרוך בנסיון של המטפל,לעיתים בטיב האינטראקציה הטיפולית.לכן לעיתים הפתרון הוא בהחלפת מטפל.לפני שאת מתנסה בגישות אחרות,נסי להפגש עפ פסיכולוג אחר,באותה גישה,ויתכן שתרגישי אחרת.

למעלה