צריכה ייעוץ ..

Ori185

New member
צריכה ייעוץ ..

בתחילת חודש שביעי חבר שלי יוצא לרגילה ואנחנו רוצים לנסוע לאילת , עדיין לא יצא לי לבקש אף פעם מההורים שלי לישון אצל חבר שלי או שהוא ישן אצלי . מה אני עושה? איך אני אמורה לבקש מהם דבר כזה ? תודה מראש על העזרה .

ככה-

א'. כמה זמן אתם ביחד? אם אתם זמן מכובד ביחד, מה הסיבה שלא ישנתם אחד אצל השני? ב. בני כמה אתם? ג'. כמעט בטוח שהוא יצא לפני אילת לא? אז אולי להגיד להם שאת הולכת לחבר שלך ואתם יוצאים עד מאוחר ואם זה בסדר שתשארו לישון כי את לא רוצה שהוא יחזיר אותך שהוא עייף מת ועוד לעלות על ההגה...בלה בלה בלה. תדברי איתם, תגידי להם שאת רוצה לישון אצלו וכו', כי ____ (תשלימי סיבה) ותזרקי הערה שכנראה באילת הוא ברגילה ותרדו לאילת.=]

Ori185

New member
מממ..

אנחנו ביחד שנה וחצי, אני בת 17 וחצי והוא 19 זה לא כזה בעייתי שאני לא ישנה אצלו, אנחנו גרים מרחק של הליכה אחד מהשניה בשבתות שהוא בבית אני אצלו מאיך שהוא מגיע עד הרגע שהוא נכנס לישון לפני החזרה לבסיס והדבר היחידי שמנחם את אמא שלי זה שאני ישנה לפחות בבית. אז ממש לא מפריע לי לישון בבית.. אנחנו גם ככה יוצאים או נשארים ביחד ימי שישי עד השעות הקטנות של הלילה אז זה לא קריטי. לגבי אילת זה יהיה יותר בעייתי כי זה כמה ימים שהם רחוקים מהבית + שינה איתו . מקווה שההורים שלי יצליחו להבין את העניין חח , תודה בכל אופן

פשוט לומר חח

שבא לך לישון אצלו ,ומה דעתם. במידה ויגידו לא,כדאי שתשאלי למה...כדי להסיק את המסקנות. אוללי מבחינתם יכול להיות שאתם לא מספיק יחד,לא מספיק בוגרים או שהם סתם מפחדים. תראי איפה את עומדת לגבי הענייןן הזה ותדעי מתי לשאול בפעם הנוספת. חוץ מזה,אני והבן זוג שלי גרים מרחק של כלוםם אחד מהשני,שכונה מעליי הוא גר,ועדיין בסופשים לפעמים בא לישון אצלי. זה פשוט כיף! ההורים שלו לא הכי בעד,אבל הם מתמודדים עם זה.ישנים לא באופן קבוע אחד אצל השני,אלא פעם בשבועיים בערך.וזה מסתדר.

למעלה