צריכה ייעוץ....

צנוAה

New member
צריכה ייעוץ....../images/Emo91.gif

אני רוצה לקנות לחברה שלי פאזל מסויים (פרטים חסויים היא מציצה פה לפעמים) יש אותו ב- 1500, 2000, 5000, 9000 השניים האחרונים גדולים מדי... היא לא תהנה מהם אני מתלבטת בין הקטנים יותר 2000 - חברת Ricordi arte 1500 - EDUCA אני מעדיפה 2000 אבל חוששת לגבי האיכות אני יודעת שהם מאוד השתפרו וזה דגם חדש יחסית אבל עם אדוקה יודעים בטוח שזה איכותי אשמח לשמוע מהנסיון שלכם לדבי שתי החברות הנ"ל....

MEGA GAME3

New member
את בטח מתכוונת לפאזל "מגדל בבל",נכון?

אני עשיתי אותו ב-5000 ואני נהנתי מאוד לעשותו,הצבעים היו יפים,החיתוכים לא עשו בעיות ולא היו הרבה חלקים "דבוקים אחד בתןך השני. ובתחרות הפאזלים בבאר שבע עשינו את מגדל בבל-1500,רק הצבעים קצת היו שונים, אבל אני הייתי שבע רצון מכל השאר. בהתלחה בקנייה.

מממאיה35

New member
למה שלא פשוט

תשאלי אותה מה היא מעדיפה? אולי היא תעדיף פאזל אחר? גם אם את שואלת להעדפה, זו עדיין מתנה מקסימה

ssyוM

New member
../images/Emo45.gif מסכימה ...

אולי אפילו אפשר לתת כשי תלושים לקניית פאזל ....וויייי....איזה מאגניב....

assafbb

New member
לא לקנות Ricordi arte

קניתי לא מזמן פאזל שלהם (הנמר של דאלי) לפני זה הרכבתי פאזלים של רוונסבורגר ואין בכלל מה להשוות באיכות. Ricordi arte מייצרים פאזל בצורה חובבנית ומזלזלת, החל מהאריזה ועד לפאזל עצמו. אני לא אקנה יותר פאזל שלהם. רוונסברגר, למרות שהיה פה מישהו שטען שהם גרועים, לדעתי הם הכי טובים, גם בחלקי הפאזל המסיביים ועד לקופסא.

123נעמי

New member
יופי של מתנה את מארגנת לחברה שלך

אם החברה שלך מרכיבה פאזלים בקביעות לכי על 2000 אם אין לה נסיון- לכי על 1500 למרות שבמקרה כזה הייתי מנסה למצוא תמונה יפה ב1000 לא יותר- בתור התחלה זה יפה בקשר לחברות - המלצה שלי - אדוקה מזל טוב לחברה שלך שיהיה לה רק כיף בחיים
מה איתך? את ניסית פעם להרכיב פאזל? כדאי לך - זה כיף

למעלה