צריכה ייעוץ חשוב

אילנית75

New member
צריכה ייעוץ חשוב

יש מישהי שמקנאת בי בעבודה וזה מטריף אותי : כל דבר מאיפה לך , איך עושים את זה , ועוקבת אחרי כל הזמן , אני משתדלת לא להתעצבן ולדפדף , אך כל פעם אני מתעצבנת מחדש... מה עושים ???? בנוסף , איזו סדנה מתאימה לי ? - במסגרת עבודתי אני צריכה לתת דרשות או לנאום מול קהל. ואני לא מסוגלת תמיד מעבירה למשהו אחר שיקרא, וזה נראה לי קצת מגוחך שאני לא מסוגלת לעשות זאת , הרי זה אחד התפקידים שלי. אשמח על עזרתכם

cowboy69

New member
אילנית

1)את יכולה להתלונן לבוס שהיא פסיכית ועוקבת אחרייך. 2)את יכולה לדבר איתה על זה. 3)אולי היא פשוט מנסה להתחבר אלייך. 4)אל תתעצבני בגלל זה אילנית. זה לא מגוחך שאת לא מסוגלת לנאום- אפילו לנואמים הכי גדולים היה פעם פחד במה- כך שמי יודע? אולי תהיי מתישהו מרטין לותר קינג. לגבי סדנאות- אין לי מושג- אבל תחפשי באינטרנט-בטוח תמצאי. אני מקווה שעזרתי קצת, קחי בקלות:)

cowboy69

New member
חביב

הולך נחמד, עדיין יש לי קצת ספקות אבל אני משתדל לא לפסול מהר מידי ולזרום עם זה.

r a a a m

New member
לדעתי

את בכלל לא צריכה להתעצבן. להיפך- זה אמור להחמיא לך שמישהי רואה בך סוג של מודל לחיקוי..
תסתכלי על זה בצורה כזו- את נמצאת במקום הנכון ואנשים רוצים לחקות אותך. אני יודעת שזה מעצבן לפעמים אבל אל תחשבי על זה בצורה כזו אלא כמחמאה...

סוזי10

New member
ככה אני למדתי

לחיות, רק דרך שאלות , ככה התקדמתי בחיים לא התבישתי לשאול ,דוקא תנסי ללכת לכיון החיובי שהבחורה רואה בך דברים שראויים לחיקוי. עדיף להיות טיפש פעם אחת ולשאול מאשר להשאר טיפש כל החיים בגלל שלא שאלת. רק את יכולה לקלוט בתחושות שלך אם זה מקנאה בריאה או קינאה חולנית. בהצלחה.גם אני לפעמם צריכה להגיד כמה דברים בכנס מנהלים והיתימקבלת פיק ברכיים. מישהו אמר פעם שהנואמים לא מסתכלים בעניים על האנשים שיושבים מולם כי זה מביך, אלא מביטים על הראשים של כולם ולא נפגשים עם העינים. יש לא מעט קורסים לבטחון עצמי וכו' לא יודעת להגיד איזה אבל אם תרצי מאד בטוחה שתמצי, בהצלחה.

einatgross1

New member
אימון לפרזנטציה

שלום אילנית, לגבי התמודדות עם מאום בפני קהל-אני מכירה מספר מאמנות שעוסקות בנושא. באיזה איזור את גרה? כל טוב ובהצלחה,

למעלה