צריכה ייעוץ בנות

צריכה ייעוץ בנות

טוב....שכבתי פעם ראשונה עם החבר לפני בערך שבוע. כאב לי אבל לא ברמה מטורפת. מאז שכבנו עוד כמה פעמים. הקטע הוא שאני ציפיתי להנות יותר מעצם החדירה- ובנתיים זה לא עושה לי כלום!! בהתחלה זה פשוט כואב, ואז כשהוא בפנים זה נע בין- לא מרגישה כלום לאי נוחות....מה אני מפספסת? זה בא עם הזמן או שאני בבעיה? ומתי זה לגמרי מפסיק לכאוב? בנות, אולי יש לכן טיפים איך אני אהנה יותר? תנוחות?

שגיתא

New member
אהלן קרן ../images/Emo54.gif

קודם כל מזל טוב על הפעם הראשונה
לא כל כך ברור מדבריך, האם יש משחק מקדים שממנו את נהנית ואפילו גומרת, גם היום לא שעברתי 300 מאהבים אבל היו מעט, אם הנרתיק לא מגורה משמע רטוב או לח או מוכן לקליטת הפין הדחיקה של החדירה הראשונה תכאב ב 99% גם אם ברור לי שזה שהוא מתחיל לחדור אלי לא שזה בא לי בהפתעה
, דבר נוסף שפעם קראתי בספר "כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול" על זוג ששניהם לא היו בקיאים באנטומיה של האישה באיזור המפשעה ומסתבר שהבעל חדר במקום לנרתיק לפתח שממנו יוצא השתן עכשיו האישה בגלל שלא קיבלה חינוך מיני אבל בכל זאת ברוב המקרים ידוע שזה מלווה בכאב או אי נעימות בעיקר אצל הנוצרים היתה בעבר מן גישה רק תשכבי שם והוא יעשה את השאר
גישה מוטעת ומזוויעה מיסודה כי רוב הגברים ובטח הנשים לטווח ארוך לא נהנים מלשכב עם הבחורה בלי שהיא גם לוקחת חלק באקט מלטפת, מלקקת, מניעה אגן, לא מונעת מעצמה השמעת קולות
,ואפילו לי היה מאהב שניסה בלהט העניין להדחק לפתח השופכה זה כואב
!! האם ניסית פעם לענג את עצמך נסי לבד או אפילו בנוכחות חברך אולי הוא פשוט לא נוגע במקומות הנכונים או בעוצמה הנכונה הכרת האנטומיה של גופי ומה עושה לו טוב עזרה לי גם בקבלת סיפוק והנאה, וגם בעינוג יעיל יותר
, לעיתים תנוחה שונה משנה את הכל באור חיובי
, בכל מקרה
תנסו ותהנו שגיתא

למעלה