צריכה חיזוקית

maybesure

New member
צריכה חיזוקית

לילה נעים לכולםםם מחר מפגש החבר'ה שלי, היום הזכרתי לאיש שלי שמחר בערב אני יוצאת ולא אהיה עד שעות הלילה הקטנות. הוא די התרגז מכך שהוא לא מצטרף, ובעצם אין שם כמעט זוגות, אולי 3 מתוך 45 איש! במפגש הקודם הוא נלווה אלי. הסברתי לו שאין זוגות, שזה שוב ישעמם אותו וכו', אבל הוא הפך את זה למסכת האשמות ונעלב וכו', בדיוק מה שצפיתי, אבל הפעם חשוב לי, ואין לי כוונה להתפשר. אז מחר אני שם, בלעדיו הפעם, ותחזיקו לי אצבעות שלא אשבר ממנו עד הערב, ואוכל לצאת ולהנות.

Tully Is Here

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

את לא תשברי! מגיע גם לך להנות מידי פעם בראש שקט...

maybesure

New member
תודה

תודה על החיזוקים, ביום שישי יהיה דיווח בוקר מואר וחיובי!

s h i r k u s h

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo45.gif

ועוד משהו קטן: זה כנראה פגע לו קצת באגו, כי מבחינתו זה כאילו שאת לא רצית שהוא יבוא ושאת לא רוצה אותו לידך, אז תסבירי לו את זה כמה פעמים ואת תראי שהכל יסתדר. מקסימום שיתרגז קצת, אין מה לעשות...

maybesure

New member
תודה אניטה

כן, בטוח יתרגל. פעם מישהו אמר לי: << גם תלוי סופו להתרגל>>
ובכל זאת השאלה מתי? ומה פוגע יותר בזוגיות, הצורך שלי בספייס או הקנאה שלו והצורך שלו לבוא לא כשותף אלא כשומר ראש.. ואין לי על כך תשובה, ולכן בפורמטים של הזמנה זוגית הוא בהחלט מצטרף אלי אם מתחשק לו, ובפורמטים של בודדים נראה לי ראוי שלא יצטרף. בוקר אופטימי!

maybesure

New member
העיקר הבריאות

תודות שירקוש! הסברתי בעבר, מסבירה גם לגבי המפגש הזה..תודה על חיזוק דרכי, לפעמים בהחלטות כאלו כשמופעל לחץ של בן הזוג יש לנו תחושה שאנחנו לא צודקות, שיכלנו לוותר, שאולי מגיע לי פחות ממנו לטובת הזוגיות וכו'. בתגובות שכאן אני מקבלת חיזוקים למה שלפעמים מגיע מתוקף זכויות האדם, גם בזוגיות. הוא אכן מתרגז קצת, קצת הרבה, אבל גם זו בחירה. בחירה שלו לחיות במלחמות עם עצמו ואיתי. ונכון, יעבור לו. כבר היו פעמים כאלו בעבר, ויהיו גם פעמים שהוא כן יצטרף בעתיד כשהפורמט יהיה זוגי או משפחתי. תודה ענקית ואיזה מזל שלא עזבת אותנו!

את בטח כבר בדרך למפגש ../images/Emo73.gif

ותקראי את זה אחרי, אז מקווה שנהנית כמו שצריך ולא חשבת על הקטע של בעלך. מנסיון ארוך ולא קל אני יכולה להגיד לך שלפעמים צריך לקחת מנת יתר של אסרטיביות ואחרי שכל הדיבורים לא עוזרים להגיד "ככה זה וזהו !". ואחרי הפגנת השרירים הגברית הוא ישלים עם המצב. מגיע לך גם לקחת החלטות כאלו!!!

maybesure

New member
היה <<WOW>>!!

חברים וחברות יקרים! תודות על החיזוקים, במיוחד אלו שמצאתי הבוקר, ורק כעת יוצא לי להשיב עליהם: אכן יצאתי אמש, נפגשתי עם מלא חברות וחברים מהתיכון, יצאתי לבד (ילדה גדולה), ישבנו בקפה מסעדה ועלו המון זכרונות אף שחלק מהסיפורים חוזרים על עצמם בכל מפגש שנערך אחת לחדשיים שלשה. הפעם זה יצא אחרי חצי שנה, אז באו הרבה יחסית. והיה ממש כייף!!! נכון, לפני שיצאתי מהבית היה לו פרצוף קוקר ספאנייל עצוב ומבואס, אבל גם הוא ילד גדול, והילדים יכולים לעשות עליו בייבי סיטר לפעמים
לא מזיק לבלות איתם ערב פעם בכמה זמן, והרי אני עושה את זה כל ערב. אמנם הם גדולים ויכולים להשאר לבד כששנינו יותאים יחד, אבל לפעמים אני זקוקה גם ללבד הזה, ובמקביל שמחה מפרגנת לו בשמחה גם הרבה לבד. חזרתי לפנות בוקר, והוא כן חיבק בשינה, ונראה שפשוט השלים עם המצב כמו שאמרה קסיופאה. בבוקר קמתי בשש אחרי 3 שעות שינה לארגן את הילדים לבי"סויותר מאוחר טיילנו שנינו יחד בפארק החדש בחפציבה (ליד חדרה), של חברת החשמל, שעדיין בפיתוח. עשינו קניות יחד. הסתובבנו יד ביד, ובכלל לפעמים כייף יחד ולפעמים כייף לבד. וזהו בינתיים עד ללבד הבא שלי, ששוב יהיה אותו הריטואל, אבל יעבור לו. שבת אופטימית לכולם.

lilaaa1

New member
איזה יופי!!!!!

אני שמחה שעשית בסוף מה שטוב לך ונהנת לפעמים זה טוב לתת להם להשלים עם מצבים................... :)

Tully Is Here

New member
נשמע שעשה לו רק טוב לבלות

קצת בלעדייך
ואני מאוד שמחה לקרוא שנהנת.

maybesure

New member
בטוח!

בטח הוא הלך לישון עוד לפני הילדים, אבל גם זה טוב כי הוא עייף תמידי. ומחר הוא שוב הולך לעבוד, ואני נשארת לבד, אבל לי אין בעיה עם זה.

איך שאני שמחה לקרוא את ההודעה ../images/Emo13.gif

פעלת נכון והוא הבין זאת. אני מקווה שבפעם הבאה יהיה יותר קל.

אניטהא

New member
שבוע טוב!

נלחמתי עם המתבגרים על המחשב רק כדי לשמוע ממך איך היה. אני שמחה שזו הייתה הצלחה. בקשר ל"אדון"-ידעתי שכך יהיה הוא מזכיר לי קצת (לפי תאוריך) את ה"שייך הסעודי" שלי.

maybesure

New member
../images/Emo51.gif

שבוע טוב תודההה לך! אכן יש מי שמכנים את דפוס ההתנהגות הזה "שייח". יש להם כנראה איזה צורך בשליטה, אבל לי יש צורך בספייס שלי, ויש לי קווים אדומים מאוד ברורים, אז אני לא מדאיגה את עצמי ובטוחה שגם לו אין מה לדאוג.

למעלה