צריכה חיבוק

shookishmena

New member
צריכה חיבוק

אתמול נפרדנו. באתי אליו ודיברנו על כל מיני דברים שהפריעות דברים שהוא עשה, שאני עשיתי, שהוא לא עשה ואני לא עשיתי. ובסוף הוא אמר לי שהוא לא מרגיש מאוהב, שהוא מרגיש שזה לא אמיתי. ואני הרגשתי כל כך מטומטמת כי הזהרתי את עצמי שלא להתאהב בו כל כך מהר. ככשאלתי אותו למה נראה לו שזה ככה הוא אמר שהוא לא נמצא פה מספיק בשביל ממש להתאהב בי ולהעמיק את הקשר שלנו. זה כל כך עצוב לי כי אני באמת הרגשתי שזה משהו אמיתי, והיינו כולה כמעט חודשיים יחד...והוא ברגילה עכשיו שזה עוד יותר מבאס, שלא ניצלנו את הזמן שכן היה לנו. אני לא יודעת אם להאשים את הצבא או אותו או את עצמי שלא נתתי לו להתאהב בי ולא גרמתי שיהיה עוד משהו בקשר הזה. אני יודעת שיהיה בסדר ושאני אתגבר על זה ושאם הוא לא אוהב אותי אז זה לא מגיע לי אבל כרגע כל כך משאני מצליחה לעשות זה לחשוב עליו כמה חבל לי וכמה שאני אוהבת. הדמעות לא מפסיקות לרדת חבל לעזוב פורום כל כך טוב..

../images/Emo24.gif אל תעזבי בובה

גם אנחנו נפרדנו ולמרות זאת אני כאן
רוצה לדבר על זה מאמי? בואי למסנג'ר.. [email protected]

bisly p

New member
../images/Emo24.gifאת לא צריכה לעזוב

יהיה טוב... אנחנו איתך!

adi2121

New member
ממ קצת מפחיד מה שנהיה פה |:

אולי כדאי לשנות את שם הפורום או את המספר?למזל P: ואני מצטערת בשבילך חמודה.. עברתי את אותו דבר לפני כמעט שבוע. חודשיים נשמעים מעט,אבל זה מדהים כמה חוויות עוברים עם בנאדם בזמן הזה. אין משהו יותר מרתיח מלשמוע"אבל הייתם רק שלושה חודשים ביחד..".. אז תהי חזקה בובה ולא משנה מה- לא לשלוח הודעות בשום פנים! ותדברי על זה עם אמא. היא לקחה אותי היום לספא בשביל לנחם אותי D:

Ray512

New member
באמת קצת מוזר...

אבל ידענו שזה יקרה. קשרים מתפרקים, אין מה לעשות. הו, אמהות זה ברכה. חוץ מכשהן לא שמות לב למצוקתך הגוברת >< ואח"כ הן לא מבינות על מה כל העצבים. נמ, נו טוב.

לדעתי המצב פה כבר דורש שיקול

של הפיכת שם הפורום ל"אקסיות של חיילים"
סתם חמסה חמסה על כל אלה שעדיין ביחד

shookishmena

New member
תודה לכולן

שיפרתן לי את המצב רוח..אני לא אעזוב... חח מחר אמא לוקחת אותי לשופינג! איזה כיף זה אמהות שרוצות לנחם

McBlack

New member
../images/Emo201.gif אל תעזבי...

ועוד כמה דברים: 1. אל תאשימי את הצבא, כבר דשנו בנושא די הרבה. וגם את עצמך אל תאשימי, כי אני לא בטוחה שהשאלה אם "הותרת לו" לאהוב אותך היא עניינית. תכלס, אם זה היה קורה, זה היה קורה, אולי זה פשוט לא נועד להיות? לא עכשיו, בכל אופן? כי האמת שמשהו בהודעה שלך יוצר תחושה כזאת, שזה לא נועד להיות - עכשיו, ולאו דווקא בגלל שהוא בצבא (ומי כמוני מאמינה בצ'אנס שני) 2. כשדברים מפריעים לכם, כשאתם מקווים שיהיה אחרת - תדברו על זה. גם על העניין הזה דיברנו כבר מספיק - אל תחכי לתת לדברים שיתפוצצו... בכל מקרה, כמו שהכותרת אומרת - אין סיבה שתרגישי צורך לעזוב
you're more than welcome to stay.

למעלה