צריכה חיבוק

babywishing

New member
צריכה חיבוק../images/Emo7.gif

אז אחרי חודשיים של הפסקה כפויה בשל בעיות בריאותיות, הלכתי היום לרופא. אז נכון שלא עשינו טיפול החודש, אבל עדיין אני והבעלול קיווינו לנס אולי בכל זאת תהיה הפתעה. אז זהו שלא - המכשפה החלה לתת את אותותיה. אמרתי לרופא שנראה לי שיש לי ציסטה (אחרי 5 אני כבר מומחית), אז עשיתי אולטראסאונד ובאמצע כשהמתמר בתוכי הוא אומר לי שכנראה יש לי אנדומטריוזיס, ושואל אם אמרו לי את זה כבר. כמובן שלא. הייתי בהלם, הרופא הזה מקסים וחמוד ורגיש , אבל איך הוא אומר לי דבר כזה ככה? אחרי האולטראסאונד צריך לחכות כמה דקות כדי להיכנס אליו שוב, אז הרגעתי את עצמי קצת. נכנסתי אליו ואמרתי לו שהוא לא יכול להגיד לי את המילה אנדומטריוזיס כלאחר יד, דיברנו על כך שעברתי כבר פעמיים לפרסקופיה (בגיל 17), אבל לא דיברו איתי על זה, לא ראו כלום. דיברנו על כך שאי אפשר לדעת אלא רק בלפרסקופיה , אבל הוא אמר שהרגישות בבטן, ואמר משהו על השחלה וכאבים. אבל הוא אמר שזה לא משנה את הפרוטוקול. גם אם הוא היה יודע בוודאות שיש אנדו' עדיין היינו עושים מה שאנחנו עושים עכשיו, גונל והזרעות. חזרתי הביתה ורציתי לבכות - למה כל חודש צריכה ליפול עליי מחלה אחרת, בכיתי והבעלול שקשה לו מאוד עם כל מכשפה היה עצבני ורבנו על שטויות. אח"כ השלמנו והוא אמר שאני מגיבה בבכי למכשפה ולבשורות כאלו, והוא מגיב בעצבים כי קשה לו מאוד לראות אותי בוכה ולהתמודד עם השלילי הזה כל חודש. הדמעות זולגות וזולגות, אמרתי לו שאני יודעת שה' מביא עלינו את כל הקשיים האלו כי יש לנו את הכוחות להתמודד עם זה , ויש לי כוחות כל הזמן. אבל לפעמים כל כך קשה לי שהכוחות מתרוקנים בבת אחת ולוקח להם זמן עד שהם מתמלאים מחדש. שיש רגעים בחיים שלא רוצה את הכוחות האלו, רוצה להיות חלשה ולבכות ולבכות ולהיות עצובה ובדכאון. ורוצה כל כך ילד לחבק אותו ולהעניק לו את כל האהבה שבתוכי. אז עכשיו אני לבד בבית בוכה כי הבעלול היה חייב ללכת לעבוד לילה. שבוע הבא יום נישואין שני ללא ילד אה לפחות אין לי ציסטה בשחלה

יעליק27

New member
שולחת אלפי אלפי ../images/Emo24.gifים

מבינה את הקושי בהתמודדות עם השלילי, מבינה ומכירה את התחושה הזאת שאת מלאה, מפוצצת באהבה שאת רוצה להעניק לתינוק משלך, והידיים עדין ריקות, והלב
. אבל המטרה... המטרה היא כל כך חזקה ועוצמתית שהיא גורמת לנו לאסוף את השברים מחדש כל פעם ולהמשיך במסע הזה, לפעמים נוספים קשיים בדרך כמו הקושי ומתח שנוסף לחיי הזוגיות
, אני מזדהה מאוד עם תחושותיך שלפעמים זה יותר מידי ואני בעד להשבר כדי להמשיך "נקיים" ולא לאגור בתוכינו את העצב פשוט לפרק אותו. עוד חיבוקים ממני ואני למדתי כבר שצריך המון סבלנות
אבל אני גם בטוחה שהסבלנות הזו תשתלם וב-ג-ד-ו-ל
ים ו
ות והמון אנרגיות חיוביות נשלחות ממני אליך

סנונית 1

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gifים לעידוד

תבכי את כל הבכי שלך, תוציאי הכל ואז תמשיכי הלאה ויהיה הריון זה בטוח. שיהיה המון בהצלחה ויש לך את כל החיבוקים שבעולם.

sigal78

New member
נכנסתי במיוחד בשבילך../images/Emo140.gif

כבר הרבה זמן לא פעילה (לחץ בעבודה) אבל הייתי חייבת להגיב במיוחד בשבילך ולשלוח לך
ו
ענקיים. אני כל כך מזדהה עמך... באהבה
סיגל

טובית 27

New member
שולחת לך אלפי חיבוקים

גם אני ההיתי סופרת כל שנה את שנת הנישואים שלי ואומרת בלב וגם במריבות עם בעלי " אתה רואה אני נשאוה כבר 1 2 3 4 5 6 שנים ואין לנו ילדים. צריך להיות מאוד מאוד חזקים וסבלנים אולי קל לי עכשיו להגיד, אבל תאמיני לי שגם אני ההיתי במצה הזה. אני ההיתי בדכאונות כל הזמן, רבה עם בעלי , מקנא בכל בחורה שההיתי רואה בהריון . אפילו היתה תקופה שחשבנו על גירושים. אבל תודה לאל ההינו חזקים והתגברנו על כל המכשולים והמשברים. תיהי חזקה, אני שולחת לך המון חיבוקים. אשמח מאוד לעודד אותך. טובית

neta2

New member
אוף חמודה../images/Emo24.gif זה קשה וכואב

ולא ברור מדוע נופלות עלינו כל הצרות שיש
אבל - את תהיי בהריון, ויהיה לך ילד! זו רק שאלה של זמן, ולצערי לפעמים זה רק לוקח קצת יותר מדי
מבטיחה לך שתצליחי ואנחנו עוד נשמע פה את סיפור ההריון והלידה ונשמח בשמחתך. מותר לך לבכות ולהיות עצובה, אנחנו כאן ובעלך לצידך גם אם הוא מגיב אחרת ממך. ותרגישי טוב .

talib3

New member
קבלי גם ממני../images/Emo24.gif

ועוד המון
טלי שלא מפסיקה לקוות לנס

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif מתוקה שלי

צירוף של מכשפה, בשורות רעות ויום נישואין מתקרב זה צירוף קשה מידי לבליעה ועיכול. אז נצלי את הזמן שהאיש הלך ובכי לך בכי אמיתי כזה. טימני את הראש עמוק בכרית ותבכי את זה החוצה. כשהוא יחזור בבוקר הוא יתן לך חיבוק עייף ואת תרגישי מנוחמת. החשש לאנדו הוא עדיין בגדר חשש, וקשה לקבוע אבחנה ללא לפרוסקופיה, לפעמים קשה לקבוע גם עם לפרוסקופיה, אז הדרך הכי פשוטה זה כרגע להתעלם. בטיפול הבא לא יקרה נס- יקרה פשוט מה שצריך לקרות באופן טבעי- הריון שבסופו לידה. סתם ככה כמו שקורה לנשים שלא למדו לאיית את המילים "בעיות פוריות". לכי לישון מתוקה, מחר כבר יום חדש, עם תקוות חדשות וכוחות מחודשים.
נועם

bapi

New member
ידוע שצרות מגיעות בצרורות ../images/Emo10.gif

אני חייבת ללכת לישון אבל לא יכולתי בלי לשלוח לך
ענקי וכמה דמעות הזדהות משלי
מקוה שמחר בבוקר הכל יראה קצת פחות שחור
לילה טוב

תחזיקי מעמד

יקרה מה אני יכולה לכתוב לך??? שעד מעט זה ייראה כמו משהו שקרה לך נורא נורא מזמן (ותוכלי לומר לבעלול "אתה זוכר את הפעם ההיא שרבנו בגלל כל שטות, שיצאנו מהרופא וחשבנו שהכל אבוד??? איזה קטע להזכר בזה עכשיו" ) אני יודעת שהיום זה נראה לגמרי לא אמין שאכן יש תקווה ובעיקר כשכל חודש מעירימים התמודדות חדשה (כמי שחיה מציסטה בשחלה לציסטה בשחלה...) אבל זה יהיה שייך להיסטוריה שלך. היסטוריה לא משהו אין מה לומר אבל בכל זאת היסטוריה.. תחזיקי מעמד יקרה

babywishing

New member
../images/Emo24.gif ענקי לכולם בחזרה

תודה בנות על החיבוקים והתמיכה שכל כך הייתי צריכה היום הדמעות כבר ייבשו (צריך לעבוד לא?) והמצב רוח יותר טוב רק שאין לי סבלנות לראות אנשים היום, אז היום אני והבעלול נהנה מהלבד שלנו (נקווה שלא להרבה זמן). אוהבתותכן
ואמן והפורום יתרוקן במהרה

צוקה1

New member
abywishing כשקראתי את הודעתך

הראשונה היום היה לי עצוב נורא והדמעות חנקו אח"כ ראיתי את הודעתך השניה ושמחתי לשמוע שהתאוששת קצת שולחת לך המון חיבוקים והמון איחולים לסוף טוב הכל טוב ומהר.היי חזקה-צוקה

חגיתלה

New member
../images/Emo24.gif בוכה איתך

מבינה כל כל על מה את מדברת. על הבכי והמבחנים והחוזק שלפעמים נדמה שאיננו אבל הוא נמצא. מותר לבכות. חובה לבכות. צריך לנקות את המערכת. ולקום ביום ראשון בבוקר עם שיר חדש בלב. וכוח נוסף בבטן. בהצלחה

yi234

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היי, כל כך מבינה אותך. גם אני כל הזמן חושבת שה' נותן לנו את המכות האלה כי הוא יודע שיש לנו את הכוחות להתמודד איתם. ואנחנו נתמודד עד שנצליח. ואמן שזה יהיה בקרוב.

ישראלה2

New member
../images/Emo24.gifשולחת המון חיבוקים../images/Emo24.gif

כבר סיפרתי בעבר, שעם התעוררותי מהשאיבה הראשונה אמר לי הבעל שהרופא חושב שהוא יודע מה הפריע לי להיכנס להריון-אנדומטריוזיס-נשמע מפחיד אבל כמו תמיד ביררתי וקראתי והפעלתי את גלגלי השיניים במוח וגם שאלתי בפורום וראי איזה פלא אמרו לי שהתרופה לזה היא הריון. כלומר לי גילו אנדו על השחלות כרגע אני בטיפול נוסף של גונל צטוטרייד ומנוגון ובאולטרסאונד שוב אמרו לי שתי ציסטות אנדו בשחלה הימנית-הרופא לא מתייחס לזה הוא יוציא את זה בשאיבה עצמה כמו בפעם שעברה אבל כנראה שזו הבעיה :איך הזקיקים או הביצית אמורים לצאת כשיש להם שתי שמיכות בשחלה?! ההפריה החוץ גופית עוקפת את זה, ברגע ששואבים את הביציות במקרה של אנדו בשחלות אז אין מה לדאוג הרופא עושה לנו מה שהטבע לא מצליח. איזרי המון כוחות, אני יודעת שקשה, גם לי קשה מאוד אבל אנו חייבות להמשיך. גם אני מחפשת את המתכון לאופטימיות.כל הזמן אני אומרת לעצמי, זה רק אנדו, הרופא יסדר את זה. אני חושבת שגם קל לי יותר עכשיו כשאולי יודעים מה הבעיה ואני יודעת שניתן להתגבר על בעיה זו, או כמו שאמרה לי מישהי בפורום: "הפיתרון הוא הריון", וגם לה יש אנדו והיא כבר אמא ויש לה עוד אחד בבטן.אז בואי ננסה לפחות להסתכל על חצי הכוס המלאה.

vif

New member
חיבוק ענק

וגם כל הכבוד שנכנסת לרופא ודיברת איתו על הצורה שהוא בישר את הבשורה . תני לעצמך זמן ותחגגי יום נישואין ..האחרון בלי ילדים ...
.

למעלה