צריכה הרגעה קצת

Infinity AL

New member
צריכה הרגעה קצת

אז ככה, יש לי שיעור נהיגה ראשון ביום רביעי. לא למדתי תיאוריה, לא התחלתי בכלל ואפילו אין לי ספרים וכאלה. אז איך אני יכולה להתחיל לנהוג יום רביעי, אני יודעת שלא ממש נוהגים בשיעור ראשון אבל בטוח נוסעים קצת, אז איך אני אמורה לדעת איך ליסוע, מה לעשות בצומת\כיכר אם לא התחלתי תיאוריה..? זה מקובל להתחיל נהיגה בלי תיאוריה? יש מישהו פה שעשה ככה ויכול להרגיע אותי? בכלל ספרים של תיואריה ממי מקבלים? מהמורה? תודה למי שיענה על כל השאלות

chiff4

New member
אל חשש

כן המורה ייתן לך ספר לתיאוריה. ואין מה לפחד, המורה יסביר לך הכול. וגם אם הוא ייתן לך לנהוג כל השיעור אין מה לפחד. במקרה הגרוע ביותר, המורה ילחץ עם הבלם (הרי גם בצד שלו יש לו דוושות) שיהיה בהצלחה והכי חשוב תהני, כי נהיגה זה כיף

almogas

New member
בשביל זה הוא מורה לא?

אם היית אמורה לבוא לשיעור יודעת לינהוג אז למה צריך מורה נהיגה? למרות שעשיתי תאוריה עדין שאת בשיעורים הראשונים את לא שמה לב בכלל לתמרורים ולחלק מהחוקים.. את פשוט נוסעת.. אז המורה תמיד היה אומר לי שים לב בכיכר להם יש זכות קדימה תסתכל פה שים לב פה.. למרות שעשיתי כבר תאוריה.. יהיה בסדר אל תדאגי הוא שם בשביל לעזור לך ולהדריך אותך

אין לך מה לדאוג

בשיעור הראשון זה בעצם בעיקר המורה שנוהג P-: שום דבר רע לא יקרה, בזה את יכולה להיות בטוחה, כי המורה כל הזמן לידך ואיתך. אגב אני רק בשיעור הרביעי ככה התחלתי לשים לב למה שקורה סביבי.. עד אז נהגתי כאילו אני לבד על הכביש שיהיה בהצלחה :)

למעלה