צריכה הצעות

nitzana1989

New member
צריכה הצעות

התחלתי השנה ללמוד ריקודי בטן והחלטתי שאני רוצה לעשת הופעה קטנה. הבעיה היא שאני לא יודעת מה ללבוש. אני דיי מלאה ואני לא מרגישה בנוח לרקוד עם חזייה. אשמח מאוד אם תמליצו לי על בגדים ( אפילו דברים שאפשר לאלתר בבית ) תודה מראש ...

היי

1. אז מה אם את מלאה? זה לא אומר שאת לא יכולה ללבוש חזיה ושזה יראה נפלא. חבל שבגלל זה את לא מרגישה נוח. זה הגוף שלך ולא גנבת אותו מאף אחד
2. יש בעכו העתיקה גם שמלות לריקודי בטן עם מטבעות וכל מיני קישקושים (אצל באסם דבור) זה עשוי מבד נמתח ויכול להתאים לדרישות שלך.

אני חושב, מיכל, ש...

תחושת ההשלמה עם הגזרה המלאה תגיע בזמן עתיד לבוא. כרגע זה מה שיש. היא לא שלמה עם איך שהיא גזורה בעיני עצמה (למרות שהרקדניות המלאות שראיתי לאחרונה בחזיה וחצאית, היו מלכות בעיניי דווקא בזכות ההשלמה הניבטת מהן). אז... לא כל ריקוד מזרחי חייבים לרקוד בחזיה ובחצאית (סגנון קברטי). יש סגנונות נוספים במחול המזרחי (שעבי, פלאחי, חליגי, נישאהאר) הנרקדים בלבוש מלה, בשמלה מאוד רחבה אפילו, עם מטפחת פונפונים או בלעדיה. הדבר איננו גורע מהמימד החזותי והמציג של הריקוד. להיפך... ניתן לרקוד בג'לביה בצבעים שונים (המבחר לנשים רחב יותר), לא חייבים לקשור דווקא צעיף מטבעות (זוכרים? אנחנו לא על בימת סוזן דלל עכשיו). מספיק סתם צעיף או פיסת בד ארוכה ומסיבית על האגן...

אלון ../images/Emo6.gif שוב פעם?!

שאומר לך שנית לכתוב מאה פעם "לא אגיב עד שאקרא עד הסוף"? (http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=786&msgid=87213468&FlagSybase=1)
ראה סעיף 2 בהודעתי... בסעיף 1 רק הבעתי את דעתי

גם אני רק הבעתי את דעתי.

ואולי בת נמתח לא מתאים להעדפתה, כמו שגלביה או תוב-נאשאהאר רחבי גזרה מתאימים לה. כל נושא הבד הצמוד הוא המצאה של הז'אנר הקברטי. אפשר להישאר בנישה הפולקלורית מבלי להשתמש בסטרטצ' או בתלבושת שני חלקים. במקור הרי הריקוד הזה נרקד רק בלבוש שמלתי שלם, ויחסית רחב ולא צמוד.

nitzana1989

New member
תודה לשניכם

מצאתי בגד שעומד בציפיות שלי ואפילו מעבר. זאת תלבושת שני חלקים ( חצאית ומעין טופ כזה ) וזה אפילו לא חושפני ונראה עליי טוב ... תודה על העצות....

שושוצ

New member
../images/Emo13.gif

את חמודה או משהו כזה!
(וכן יקירה, אלון הוא רקדן בטן ומזרחן)

למעלה