צריכה המלצות...

Lir Lir

New member
צריכה המלצות...

הייתי היום במרפאה לפוריות בבלינסון אצל רופא בשם ד"ר פרחי יעקב, משהי שמעה עליו האמת שבטוח...אפשר לדעת מה אתן חושבות עליו???? תודה ליר ליר

../images/Emo47.gif../images/Emo45.gifאני, אני...

אני מטופלת של ד"ר פרחי לא בבלינסון (עשיתי אצלו את טיפולי הכדורים, זריקות והזרעות) ועברתי להפריות בבלינסון כדי להמשיך איתו (למרות שכשאני באתי לפתוח תיק, דווקה אז הוא לא היה שם). רופא אדיב, מתחשב, מקסים (יום אחד התחלתי מיאוש לבכות לו במרפאה והוא פשוט התיישב לידי, החזיק לי את היד וכמעט התחיל לבכות איתי...
) ולדעתי מקצועי מאוד (קשה לי לקבוע על רופא מקצועי כי עובדה, אני עדיין פה
). הכי חשוב- שיהיה לך בהצלחה

Galit29

New member
פרחי היה אצלי בהחזרה

וגם הגניקולוג הרגיל שלי המליץ לי עליו - הוא מותק של בחור ורופא מעולה!

נולי3

New member
חמוד, אנושי, מתייחס יפה לכל שאלה

(גם לשאלות הבנאליות הטריוויאליות), מקנה אווירה רגועה ונינוחה - פשוט אדם מקסים !

Lir Lir

New member
היי חזרתי ואני צריכה עוד קצת ../images/Emo53.gif

קודם כל רציתי להודות לכל הבנות המקסימות שהגיבו ונתנו המלצות חמות על ד"ר פרחיגם אני התרשמתי ממנו באותה צורה.. עברתי הזרעה ביום רביעי שעבר לפני שבוע ...ואני יודעת שזה מוגזם וחכו שאני אתפוס אותה אבל להקדים בשבוע לא מוגזם...אתמול התחיל לכאוב לי החזה כבר הבנתי שכנראה אני אהייה חייבת לעבור לבלינסון ומהר אבל לא חשבתי שכ"כ מהר (רק אתמול הייתי בפגישה עם פרחי בבלינסון)...ובכל זאת יש עוד שבוע אז למה היום בערב נוכחתי לגלות כתמי הפרשות חומות (סליחה על התיאור) לפני שאתן מתנפלות ואומרות שזה לא בטוח מכשפה....אני מכירה את המחזור שלי 2 הפרשות גועליות 3 ימים זרמי נהר סואן. זה הגיוני שתהייה כזאת הקדמה (הייתי החודש בזריקות של מונוגון וביום שלישי שעבר(לפני שבוע) הזרקתי כוריגון.. ובנוסף עכשיו אני לא יודעת אם זה זה ואולי אני טועה...אבל אני צריכה להתקשר לבלינסון לא? להודיע ואם זה לא מחזור? ואם זה מחזור? מה עושים? תודה ליר ליר
מה שבטוח זה שרק אם אני אחייך זה יסתדר...

נועם@בת

New member
בשלב הזה זה מוקדם למכשפה

זה יכול להיות שיירי דם מההזרעה, ויכול להיות שיש ירידה בפרוגסטרון ואולי את צריכה תמיכה. שווה להתקשר לרופא ולשאול מה לעשות.
מחזיקה לך אצבעות נועם

Lir Lir

New member
נועם תודה...אבל נראה לי שאני אולי ב

בכל זאת אשאיר הודעה בתיבה של בלינסון על כל מקרה ומחר שהיא תתקשר אני אשאל מה לעשות...או שאני אבקש לדבר עם הרופא... בכל מקרה יהייה בסדר... תודה ולילה טוב לי ליר

Lir Lir

New member
אוטרוגסטן - מישהי מכירה

היום דיברתי עם הרופא שלי והוא נתן לי את הכדורים הנ"ל - מתן וגינלי? הם יכולים לעזור לעניינים... האמת שבנתיים טפו טפו טפו לא המשיכו ההפרשות...ככה שאולי אני יכולה במקרה להירגע! מצפה לשמוע מכן... ליר ליר

בולה101

New member
אוטרוגסטאן

זה פנינה קטנה ומטריפה שאת אמורה לדחוף לצנרת שאחרי כמה שעות נוזלת לך מצנרת אבל בגדול היא אמורה לשמור על רמות פרוגסטרון ברחם ולהחזיק את העוברים והרירית שלא יברחו. אז כנראה שבעקבות הדימום שהיה לך הרופא החליט להעלות לך את הרמות. לא עשית בדיקת דם לפרוגסטרון ביום השביעי של ההחזרה??

Lir Lir

New member
לא עשיתי IVF עדיין אני בשלב לפני...

אתמול זה היה בול שבוע אחרי ההזרעה...ופתאום הופיע לי הפרשה חומה מגעילה כזאת..אבל כבר אתמול בערב היא לא הופיעה וגם היום עוד לא שמעתי ממנה...כנראה שהאחיות בבלינסון קצת התבלבלו ממני כי השארתי מהלחץ 2 הודעות מה זה לא ברורות...אבל אני שמחה שלא הייתי צריכה...והיום התקשרתי "למזריע" - לרופא הזה שאני כבר החלטתי לא לחזור אליו אם אני אצטרך עוד טיפולים והכרחתי אותו לתת לי תמיכה...הוא לא ממש רצה...כזה עלוב תאמינו לי....לא נעים לי להגיד את שמו כי הוא עובד בבלינסון במחלקה להפלות חוזרות...אנטיפט חסר מעצורים וסבלנות!!!!! אז אני עוד נשארת אופטימית איך שהוא אבל אין לי ציפיות...אני בטוחה שיהייה בסדר... אז בנתיים לילה טוב... ונתראה מחר... ליר ליר

למעלה