צריכה המלצות

collie

New member
צריכה המלצות

שלום, הנשואים שלי לא במשבר אבל אני מפחדת שהם בדרך ולא רוצה שזה יקרה. שנה לא מצאתי עבודה ולפני חודש מצאתי עבודה שחשבתי שיהיה טוב והסתדר עם השעות. אני לומדת גם ויש לי מבחן גדול עוד חודש. בעלי גם לומד (העבודה משלמת לו) וגם עובד. לבעלי טוב בעבודה. לי ממש לא טוב, אני חוזרת הביתה כל יום אחרי 19:30 אין לי עתיד בעבודה, אני עיפה ולא מצליחה ללמוד למבחנים. אין לי זמן לא לעצמי ולא לבעלי. גם בעלי פעמים בשבוע חוזר הביתה מאוחר בגלל הלימודים שלו ופשוט אין לנו זמן אחד לשני. הבעיה זה גם שאני ממש לא אוהבת את העבודה ואני בדיכאון ובמצב רוח לא טוב. אני חוזרת הביתה וישר go to sleep כי אני עיפה. אני מאד רוצה לעזוב את העבודה אבל בעלי לא רוצה בגלל שאנחנו צריכים את הכסף . אני מאד מבינה את הנקודה שלו אבל ממש לא טוב לי ואני מתחילה resent אותו. גם הוא רוצה למשל שנלך לקניות ביחד ולסרט ביום חמישי אבל אני לא יכולה כי כמו שאמרתי אני ממש עיפה (ואני גם סובלת מי כאבי ראש שהם worsened מי אז שאני התחלתי את העבודה). אני יודעת שבסוף אם לא יעזוב וfind עבודה עם שעות רגילות שאנחנו fight . גם בגלל המבחנים שלי אני צריכה לעזוב אבל רק בגלל בעלי אני לא עוזבת. אם לא היתי נשואה כבר מזמן היתי עוזבת. אני לא יודעת מה לעשות? יש ראיון למישהו? תודה וסליחה על העברית

המלצה

לא מסרת מספיק פרטים, האם את מתכוונת שזמן רב לא מצאת עבודה במקצוע שלך, או בכלל לא. והאם עכשיו את עובדת במקצוע שלך ולא מרוצה. אם זה המצב כלומר אם חיפשת כל הזמן עבודה במקצוע שלך ואת עובדת כיום במקצוע שלך ולא מרוצה הפתרון יכול להיות פשוט לחפש עבודה אחרת אולי כקופאית היכן שהוא (רק לתקופת הלימודים והבחינות) העבודה היא במשמרות וייתכן שתוכלי לארגן לך את סדר היום באופן שישאר לך זמן לעצמך ולבעלך. שוב זו אפשרות אחת. אפשרות שניה היא אם את עובדת כיום ולא במקצוע שלך אז ודאי וודאי שכדאי לך להמשיך ולחפש עבודה בכל תחום שהוא, וברגע שתמצאי פשוט לעזוב את מקום עבודתך הנוכחי.

כן1

New member
המלצה מעשית

האם שמעתם על גישור זהו הליך נהדר שבו תוכלו ללבן עיניינים שונים שעולים בקשר ולמצוא להם פתרונות יצירתיים באמצעות מנחה ההליך שהוא המגשר. מכיוון שלפי מה שאת מתאתר מצבכם הכספי אינו מזהיר אתם יכולים לפנות לויצ"ו שם נערכים גישורים בעלויות נמוכות. הכתובת היא שד' דוד המלך בתל- אביב . צריך להתקשר ולתאם פגישה מראש. שם גם יוכלו לסייע במידה והינכם זקוקים לטיפול זוגי בעלות נמוכה בהצלחה.

למעלה