צריכה המלצות

צריכה המלצות

היי! אני צריכה שתמליצו לי על שירים...לא משנה לי עברי\לועזי...רק שיהיו יפים גם מבחינת המילים אבל בעיקר מבחינת המוזיקה...לא כאלה רשימות ארוכות...איזה עשרה שירים מכל אחד (לא כל אחד...מי שרוצה וחושב שהוא יכול לעזור לי) אפשר בעצם גם יותר...אבל אני לא רוצה שכל השירים יהיו ממישהו אחד... תודה מראש, אני!

dabou

New member
באמת מוזר

שכל יום שואלים את אותה שאלה אנשים מתיאשים ... אבל הנה לך מקבץ המלצות של חברי הפורום אני בטוח שאת רובם את לא מכירה אבל הם שירים מדהימים { זה מה שקרה לי } והשיר הכי גדול ברשימה :secret smile- semisonic

תודה רבה...

באמת שיר יפה, אבל גלגלצ המאיסו אותו עלי כשהוא יצא ומאז יש לי דחייה בלתי מובנת לשיר...זו הייתה תקופה שכל דקה שמו את זה ואת מובינג....

תודה רבה...

באמת שיר יפה, אבל גלגלצ המאיסו אותו עלי כשהוא יצא ומאז יש לי דחייה בלתי מובנת לשיר...זו הייתה תקופה שכל דקה שמו את זה ואת מובינג....

שלי...../images/Emo41.gif

אח מכל אות ב-ABC: Aerosmith - Fly Away From Here Bryan Adams - Everything I Do Cheap Trick - I Want You To Want Me D12 - Fight music Edwin Collins - Never Met A Girl Like You Before Faith Hill - There You´ll Be Garbage - I Think Im Paranoid Hole - Celebrity Skin InMe - Underdose Jimmy Eat World - The Middle Kaci - Paradise Lauryn Hill - Ex-Factor Massive Attack - Protection Nirvana - Lithium Oasis - Don´t Look Back In Anger Pink Floyd - Is There Anybody Out There Queens Of The Stone Age - No One Knows Riddlin´ Kids - I Feel Fine Santana - Black Magic Woman TQ - Bye Bye Baby Usher - U Got it bad Velvet Girl - Walking In Sunshine Wamdue Project - King Of My Castle Xzibit - Deeper Youssou N´Dour & Neneh Cherry - Seven Seconds Zero 7 feat. Sia & Sophie - Destiny ואחד לקינוח: Gypsy Kings - Hotel California - משהו יפה...

sysQo

New member
אוקיי קחי 2 ../images/Emo163.gif

Nick Cave - as i sat sadly by her side Nick Cave - fifteen feet of pure white snow

dabou

New member
סיסקו אתה באוירה

נחמדה מאוד ...Nick Cave ?! ....לך על משהוא שמח

dabou

New member
סיסקו אתה באוירה

נחמדה מאוד ...Nick Cave ?! ....לך על משהוא שמח

sysQo

New member
אין לי משהו שמח ../images/Emo163.gif

אני אדם מאוד דכאוני. במיוחד אחרי שמחקתי בטעות 1900 MP3ים בלי אפשרות שיחזור. אבל נראה לי אני אלך להוריד את nightwish בשביל לעשות רעש לשכנים.

הכבוי

New member
nightwish - ever dream

nightwish - away offspring - the kids ar´nt alright offspring - gone away OLP - dolphin´s cry offspring - meaning of life sonata arctica - full moon edguy - key to my fate alice cooper - poison alice cooper - feed my frenkinstein היהודים - עוד ארון אחד bon jovi - one wild night metallica - unforgiven 2

sysQo

New member
אם כבר nightwish ../images/Emo163.gif

Nightwish - she is my sin Nightwish - the kinslayer Nightwish - come cover me Nightwish - wanderlust Nightwish - two for tragedy Nightwish - wishmaster Nightwish - bare grace misery Nightwish - crownless Nightwish - deep silent complete Nightwish - dead boy´s poem Nightwish - fantasmic כל הדיסק שנקרא wishamster והדיסק החדש שלהם: century child להקה מדהימה וסולנית לא פחות

sysQo

New member
שמעת את החדש שלהם? ../images/Emo163.gif

century child? פשוט תענוג

sysQo

New member
מצטער על הפלישה לשרשור שלך ../images/Emo13.gif

אבל אם כבר בגות´יק-מטאל עסקיננו אז ברור שיש את המלכים Haggard ויש 3 המלצות לשירים שלהם: awaking the centuries (לא הגרסה של ההופעה החיה), lost ו-the final victory (זה דווקא כם מההופעה החיה)

הכבוי

New member
קח קצת יותר פאואר -

therion - thor (חידוש למאנוור, אני חושב, אבל החידוש הרבה יותר טוב מהמקור לדעתי).

sysQo

New member
אם כבר ת´ריון ../images/Emo163.gif

אז איך אפשר בלי O Fortuna פשוט מדהים

הכבוי

New member
צודק.... וגם opus eclips שלט

ומה עם אינפליימס (תרגום חופשי "מתלהבים")? זה קצת יותר כבד, ולא כל כך מתאים לאלה מאיתנו שלא שמעו מטאל בחיים (אנשים, חסך!), אבל ordinary story ו only for the weak אה, וכמובן, לאלה ששמעו טיפה מטאל ורוצים להיכנס לזה יותר חזק iced earth - waching over me dragon´s child (נכון שמחזיקים מהם סתם מוזיקת דרקונים אבל שני אלה ממש שווים)

למעלה