צריכה המלצות

popi199

New member
צריכה המלצות

אני לא יודעת אם אני מגזימה, אבל נורא קשה לי בלי שיקגו, ברמה שלא תיארתי לעצמי...אני נורא מתגעגעת אליו.
לגבי ההסתגלות שלו למרעה היא עדיין מוטלת בספק, הוא מסתדר עם הסוסים במרעה אבל לא בטוח שהוא מסתדר עם עניין התזונה, במידה וזה לא יסתדר אני צריכה תוכנית מגירה במיידי ולפני שאני מתפתה להחזיר אותו לדרום שבו הקיץ לא קל לו רציתי לשאול אם חברי הפורום מכירים חווה ( עדיף חווה קטנה וביתית ) או מגדל פרטי בצפון שיש בה אפשרות לשחרור במרעה מושגח או גדרה של מינימום מס דונמים עם אפשרות לתא בלילה למתן תערובת וחציר באופן מסודר.
למרות שזה עדיין לא בטוח שזה לא מסתדר אני רוצה להתחיל לברר על אופציות נוספות.

jgut

New member
אני יכולה לברר על חוות באזור יוקנעם

בזמנו כשביררתי לדאנס, המליצו לי על כמה שם.
זה עוזר?

popi199

New member
כן!

הוא בבית לחם הגלילית ואם אני לא טועה זה לא רחוק...

אם יש לך חווה מאוד מומלצת במרכז זה גם אופציה, אבל אני מתארת לעצמי שבמרכז זה יקר יותר...

jgut

New member
במרכז גם יקר וגם אין כבר מירעים נורמליים

אברר לך מחר בדרבי. זו הזדמנות טובה שאפגוש את כולם.

popi199

New member
תודה

jgut

New member
לא שכחתי אותך

אמורים לשלוח לי מספרי טלפון של שתי חוות.
אגב, אמרו לי למסור לך לא למהר להוציא אותו משם, כי יש סוסים שלוקח להם זמן להסתגל בהקשר של המזון.

popi199

New member
וואלה

אז את יודעת מה אני גם אשמח לטלפונים לאנשים עם ניסיון של הכנסת סוסים בוגרים למרעה כי לי יש אפס ניסיון בזה ולבעל המרעה אין ניסיון עם סוסים מבוגרים ככה שאני אשמח לכל דעה בנושא.
רק הבעיה עם שיקגו שאין לו ספיירים של שומן והוא עוד ירד במשקל כבר בבית כי בקיץ הוא אוטומטית יורד במשקל.

Half Halt

New member
לא יכול להמליץ

אבל יש בקיבוץ גבע מרעה עם השגחה, שאולי יתאים לך (לא זול).
0546633797
ובקיבוץ חפציבה זה פחות מרעה ויותר גדרות, אבל אולי זה יענה על מה שאת מחפשת.
0546634218

*אגב אני גר לא רחוק מבית לחם הגלילית, אני יודע שאת נמצאת שעות של נסיעה משם, אז אם קורה משהו עם הסוס ואת צריכה פינוי מהיר אני יכול בכיף לקחת אותו אליי לכמה לילות...(נראה לי שיש לך את המספר שלי במסרים)

למעלה