צריכה המלצות על רופא

saritel5

New member
צריכה המלצות על רופא

היי בנות, אני בקופ"ח מאוחדת וצריכה המלצות על רופא באיזור ירושלים שיעשה לי את המעקב הריון. הבנתי שצריך רופא להריון בסיכון גבוה. אשמח לשמוע!

shirzon

New member
תשובות

היי, אני לא ממאוחדת אלא מכללית אבל אם את רוצה רופא פרטי למעקב או אפילו רק לסקירות אז יש את פרופ' יגל שמתמחה בתאומים- מקבל בהדסה הר הצופים לסקירות לגבי מעקב פרטי אני לא יודעת איפה

טליה456

New member
אז ככה..

אצל הרופאים: פרופסור יגל. פרופסור הוכנר. שהם מקבלים דרך מאוחדת. אבל רק בתנאי שזה הריון בסיכון גבוהה. אני לא בטוחה שכל הריון תאומים- מתקבל אצלם. בכל מקרה שתיהם רופאים טובים.

רחל 271

New member
רופאים

כמו שטליה כתבה- רק אוסיף את פרופ מילויצקי מנהל מחלקת נשים בהר הצופים ההמלצה שקיבלתי הייתה על פרופ הוכנר- והיא מנהלת יחידה לסיכון גבוהה ויולדות בהר הצופים- ובאמת אני מאוד מאוד מרוצה צריך הפניה אליה- וכל הריון תאומים זה תירוץ... אמרו לי שיגל טוב- אבל אין לו זמן לשאלות בכלל... אני קיבלתי את ההפניה מיחידת ה- IVF שהייתי מטופלת שם... ברוכה הבאה! אין פה הרבה מירושלים זה כייף לראות שגם את אם את הולכת אליה אשמח לשמוע התרשמויות.

dimylka

New member
המלצה נוספת

יש את פרופסור ארנון סמואלוב רופא מעולה מנהל מחלקה של הריון בסיכון שערי צדק ועובד עם מכבי לגבי הקופה שלך לא יודעת שווה ברור.

רחל 271

New member
לא באוחדת

סמואלוב באמת מדהים- אבל... לצערנו לא במאוחדת... ולדעתי בגלל שיש כמה מעולים בקופה חבל על הכסף ללכת אליו...

למעלה