צריכה המלצות לבדיקת ראיה לבת שבע

aditrip

New member
צריכה המלצות לבדיקת ראיה לבת שבע

שיר מתלוננת שהיא לא רואה טוב, מאחר שלשני ההורים שלה יש משקפיים אז יש סיכוי סביר שגם היא תצטרך. היינו אצל רופאת עיניים לפני כיתה א' והכל היה בסדר. איפה עדיף לבדוק ראיה רופא עיניים או אופטימטריסט? המלצות באזור ת"א? רצוי דרך מכבי תודה

adip78

New member
דורון נוימן בכפר סבא

מקבל פרטי, אבל יש החזר די גדול מהקופה. אחרי שהייתי אצל רופאת עיניים לילדים בקופה ואופטמטריסט המסקנה שלי שהוא הכי טוב.

h 3

New member
גם אנחנו היינו אצלו,

הוא טוב, רק תכיני את המשכנתא... H

ממליצה גם על נויימן

גם נותחנו אצלו. אנחנו מגיעים אליו מרחוק. הולכים שבוע הבא. יקר אבלך הוא מעולךה.

ExNewYorker

New member
לעניות דעתי לפעם ראשונה כשאין ממש "בעיה"

ממש לא צריך ללכת למומחה הגדול ביותר
כמובן כשזה כבר ניתוחים וכו' - זו כבר אופרה אחרת (יש לי אחיינית שעברה שני ניתוחי עיניים ועם משקפיים עד היום, בת 20... היתה אצל מומחה גדול שהיה בהדסה, נפטר בינתיים. נסעו כל פעם שעתיים וחצי ...)

אולי לא למומחה הכי גדול

אבל לענייני עיניים הייתי הולכת לרופא טוב. ולצערי ומידיעה באזור בו אני גרה (דרום הארץ) פשוט אין רופאי עיניים ילדים טובים. וסיפור קטן: מכיתה א' ואולי קודם עד ג' לא ראיתי את הכתוב על הלוח. בקושי את הלוח ראיתי
. העתקתי מהמחברת של החברה שלצידי. הייתי אצל רופאת עיניים גרועה שטענה שאין בעיה ושאני עושה את עצמי. בכיתה ג' התמזל מזלי ובדק אותי באזור אחר בארץ רופא אחר שהמליץ על משקפיים. אני זוכרת את הפליאה של לראות טוב לראשונה ואני זוכרת את הכעס. הרי אפילו אני השתכנעתי שאני עושה את עצמי. וסיפור פחות עתיק: על איך הסתבכה דלקת עיניים פשוטה בגלל טיפול רשלני של רופאי עיניים בקופת החולים. בני האמצעי, כשהיה בן שנתיים וחצי בערך, סבל מדלקת עיניים. קיבלנו טיפות שגרמו לתגובה לא טובה. מכאן הטיפול היה נוראי: דחו אותנו מיום ליום, כשכבר קיבלו אותו עם כאבים והחמרה הורו על טיפות שיתבררו בהמשך כטיפות מרדימות ולא טיפוליות כדי למסך את הכאב וחבישות. המצב הלך והחמיר, הזיהום בתוך העין החמיר ללא טיפול נכון ונוצרו גלדים מתחת לעפעף. אחרי חמישה ימים כך, כשהילד לא רואה ובקופת החולים אומרים לנו שזה תהליך תקין, הגענו לד"ר נויימן (סיפרתי לו בטלפון על המיקרה והוא הזמין אותנו לבי"ח ולא גבה תשלום) ובו במקום הוא וד"ר חגי אביזמר הסירו את הגלדים ונתנו טיפול טיפוליות נכונות בהוראה לא לחבוש בשום אופן את העין.

נשמט לי הסוף

כבר באותו ערב חל שיפור והכאבים הפסיקו. אנחנו לקופ"ח בעינייני עיניים אצל ילדים לא מתקרבים יותר.

ExNewYorker

New member
עד עכשיו לי היה נסיון מעולה

אבל לא היה שום דבר "רציני" בכל מקרה.

רופאת עיניים

דר קריסטל, מקבלת בבנין של מכבי ביגאל אלון, היא רופאה מעולה, אבל התורים, וההמתנה... בסופו של דבר היא שווה את כל הציפיה. בהצלחה

ExNewYorker

New member
בת"א ממליצה מאד על דר' נועה אלה-דלמן

מקבלת במגדלי ת"א. דרך מכבי. היא מקסימה ממש לא אופטמטריסט - קודם רופא עיניים... במיוחד בגיל זה.

למעלה