צריכה המלצה -

botenli

New member
אנחנו עם אנדרואיד TV

קנינו באליאקספרס (קישור) ב65$.
מכשיר חמוד וקטן, מחובר אצלנו בחדר שינה. מגיע עם מערכת הפעלה של אנדרואיד.
בעלי התקין עליו XBMC עובד יופי וחלק בדר"כ (
), כל סדרה אפשרית בעולם בערך זמינה לצפיה ישירה, זה די תענוג. עדיין לא התרגלתי ממש לחיפוש, בעלי עושה את זה בקלות. גם ערוצים ישראליים יש שם, אבל פחות מגוון.
כמובן שרציפות הצפייה תלויה ברוחב פס, לדעתי יש לנו אינט' של 5 מגה.

רק הערה לגבי המכשיר עצמו- הוא אחלה וחמוד וגם די אסטתי ומגיע עם שלט, אין לנו תלונות עליו. אבל חיכינו נצח לחבילה ולא ממש נראה שלמוכר היה אכפת שאנחנו מתייבשים שלושה חודשים. אז אני הייתי מזמינה ממוכר אחר או מאיביי.

לנו יש אפלtv

וזה די עובד על אותו עיקרון. גם כאן הבעל אחראי על התפעול אז אני לא מבינה הרבה, בעיקר כי אני לא רואה טלויזיה... אבל הוא מרוצה וכמעט כל סדרה או סרט שבא לו לראות הוא מוצא תוך שניה. ויש שם גם אפשרות לכתוביות (הוא שם כשבאים אורחים).

Cafe Latte

New member
מה שאני מנסה להבין - האם תהיה לי גישה ללייב

סטרימינג? ערוצים כמו CW, AMC, NBC וכו' - אני אוכל לראות בלייב?

botenli

New member
כן!!

זה די הקטע.
השוונו אפילו לערוצים בינלאומיים בYES שזה באמת שידור חי (הדלקנו במקביל CNN, ערוץ 2 וכאלה).
למרות שתכלס לא יוצא לנו בשגרה לראות ערוצים בלייב כי אנחנו עדיין גם עם YES (שוקלים לקנות עוד מכשיר כזה לסלון ולבטל את המנוי) בשגרה יוצא לנו בעיקר להפעיל תחנות רדיו מהעולם ופחות ערוצי טלויזיה- סדרות מחפשים ורואים מה שרוצים.
לא קנינו את האפל TV כי הבנו שהכל צריך לעבור את המסנני אייטונס המעצבנים של אפל וגם כי פיתחתי כבר אנטי אליהם.
אגב הכל התחיל מגוגלTV שראינו בבית סוני בברלין, זה גם מכשיר ממש מלהיב.

צריך לעבור, צריך לפרוץ

אבל הבעל כאן אומר שהוא היה מעדיף את האנדרואיד טיוי היום, אבל כשהוא קנה עוד לא היה כזה...

למעלה