צריכה המלצה -

Cafe Latte

New member
צריכה המלצה -

אחרי שהאמא הגאונה שלי, קנתה והתקינה לבד סטרימר לערוצים רוסיים (ועוד בחצי מחיר ממה שבוחרים אותו בארץ)... אני מקנאה! אני רוצה אחד כזה לערוצים באנגלית (והמגוון אינסופי, למיטב הבנתי...).
יש המלצות?

miss buttons

New member
אם יש ערוצים חופשיים שפתוחים

לצפייה באינטרנט, את יכולה פשוט לקנות גוגל כרומקאסט (עלה לנו פחות מ200 ש"ח) ולהזרים לעצמך את הצפייה למסך טלויזיה.
אנחנו עשינו משהו קצת אחר, במקום לצפות בערוצים קנינו מנוי לnetflix מאוד בזול (14 דולר ל3 חודשים אאל"ט) ואנחנו יכולים לצפות ככה בהרבה מאוד סדרות וסרטים במסך הטלויזיה, או עם חיבור לכבל HDMI או דרך הכרומקאסט (כאן אל תתפסי אותי במילה, אני צריכה לוודא איתו שזו הדרך. כשאני לבד בבית אני מתחברת לכבל HDMI).
בכל מקרה, אני לא מכירה סטרימר עם ערוצים (להורים שלי יש לווין שקולט איזה 600 ערוצים ברוסית. על זה את מדברת?), אבל אולי בעלי מכיר, אברר איתו אח"כ, תזכירי לי אם אשכח.

Cafe Latte

New member
אמא שלי קנתה סטרימר שנקרא DUNE, וזה

מיועד לתכנים רוסיים לדעתי. היא צריכה עכשיו רק לקנות מנוי למה שמתאים לה .. (ויש מבחר די גדול, ובזול).

אני מתלבטת בקשר לסטרימר שנקרא Roku3 - את מכירה אולי?

יש משהו דומה לנטפליקס בישראל?

אני רוצה לקראת חופשת הלידה שתהייה לי האפשרות לראות סרטים וסדרות בקלות. כרגע יש לנו עידן+ עם הערוצים הבסיסיים (1,2, ו-10) ועד עכשיו סרטים מזדמנים בצפייה ישירה הספיקו לנו כי אנחנו לא כ"כ צופים בטלוויזיה. אבל צפויות לי שעות רבות של תינוקת על הידיים ואני רוצה שתהייה לי דרך קלה לראות סרטים וסדרות בלי להתחיל לחפש איזה פרק אבוד. לא איכפת לי לשלם על זה מחיר סביר.

Cafe Latte

New member
עם הרוקו את יכולה להתחבר

לנטפליקס.. זה כל היופי. רק שאני רוצה לברר שאני יכולה לקבל עוד שירותי תוכן (למעט הנטפליקס, ההולו, וה HBO go.. אני רוצה ערוצים ספציפיים כמו AMC, ו-CW, למשל).

אבל לא בא לי לקנות עוד מכשיר

אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה. למרות שעם סטרימר בטח יותר נוח כי אפשר לשבת על הספה ולזפזפ עם השלט... כמה עולה הרוקו הזה?
אילו תכנים יש בנטפליקס?

Cafe Latte

New member
דרך אמאזון, 500 ש״ח בערך.

אני דווקא פחות מתחברת לנטפליקס, אני בונה על ההולו והHBO GO. מצד שני עוד לא חקרתי מספיק לעומק.. אז אני לא יכולה להמליץ.

Cafe Latte

New member
הבעיה שאני לא יכולה להתקין כלום

על המחשב .. אני לא האדמין שלו, ויש לי תוכנות מאוד פסצפיות שמותר לי להתקין. באסה

אני אנסה על המחשב של בעלי, אבל זה מאוד מגביל אותי.

תקראי את המדריך,

את יכולה גם לקנות מכשיר קטן ב-300-400 ש"ח ולהתקין את התוכנה. אבל אולי זה אותו דבר כמו סטרימר, אני לא מבינה בזה.

miss buttons

New member
אנחנו בישראל...

בעלי שכר שרת בארה״ב ועשה proxy משל עצמו, אז כל התקשורת שלנו עוברת דרך ארה״ב וכך אנחנו יכולים להשתמש בNetflix. לשכור שרת עולה כ5 דולר בחודש, אבל אני מניחה שזה דורש הבנה כלשהי במחשבים (שלו יש ולי אין...).

מאי26

New member
שאלה קצת טפשית אבל חשובה עבורי - עם המנוי

לנטפליקס אפשר גם להוריד כתוביות? כי ממש אין לי כוח להתרכז בדיבור בלי שיש לי את כלי העזר הזה...

Cafe Latte

New member
אין לי מושג.. לא משתמשת

אף פעם בכתוביות. תצטרכי לבדוק בגוגל... אולי מישהו כאן ידע?

גברת מר

New member
תורידי תוכנה שנקראת XBMC

עם תוסף שנקרא Channel1 תוכלי לראות כל סדרה וכל סרט שרק תרצי

איך מורידים את התוסף לתוכנה?

מורידים אותו מתוך התוכנה עצמה? לא מצאתי אותו בהרחבות וידאו.

למעלה