צריכה המלצה

ortgal

New member
צריכה המלצה

שלום לכל הפורום, אני מחפשת לבת שלי כל מיני חוגים עם אופי יצירתי למשל ,חוג שיוצרים כל מיני דברים בעזרת חומרים ,שעת סיפור ויצירה ועוד...

אנחנו מהוד השרון (כדי שתהיה לכם אינדיקציה איזה אזור אני מחפשת)

אשמח לשמוע מכאלו שהתנסו או שכבר נמצאים בחוג ולא המלצות מחברים או ששמעתם.

תודה

ortgal

New member
בדקתי ומצאתי משהו..

נכנסתי לקישור שהמלצת לי ,יש שם דברים ממש מגניבים כמו סדנאות להורים וילדים להקמת מפלי מים קטנים (אני אישית בחיים לא שמעתי על הקמת מפלי מים) הבעיה שזה רחוק וגם לא עונה למה שאנחנו מחפשים. אני רוצה חוגים ולא סדנה חד פעמית. בכל מקרה מצאתי כמה מקומות באזור שלנו כמו השער הירוק או הספורטן ,אבל אנחנו חושבים שנלך לכיוון הספורטן כי יש להם כמה חוגים שמצאו חן בעיניי כמו תכשיטנות או שעת סיפור ויצירה, מה גם ששם היא תוכל להנות מכל החוגים (תמורת תשלום אחד) לגיל שלה ואני במקביל אהיה בחוג בשבילי אז יכול להיות מעניין וכיף. אם תרצו אעדכן אתכם איך שם למקרה שעוד מישהי תחפש תשובה לשאלה.

Internet Mom

New member
כן, אנא, עדכני!

הייתי שמחה לפתוח איזו קטגוריה בקישורים של חוגים מומלצים, למרות שאני חוששת שנקבל המלצות מטעם... אבל עדיין זה יותר טוב מכלום!

ortgal

New member
הבטחתי ואני חוזרת לעדכן...

אז ככה, הלכתי ביום החופשי שלי לבדוק יותר לעומק גם בשער הירוק וגם בספורטן. בשער הירוק נחמד סה"כ אבל לא התרשמתי מהמגוון של החוגים. בספורטן הייתה אווירה טובה ומגוון של חוגים (וגם תשלום אחד על כל החוגים שזה משתלם) אז נרשמנו אני והבת שלי. היא הלכה לפיסול וחוג יצירה עם כל מיני חומרים ואני ליוגה וקצת לחדר כושר.
מקווה שזה יעזור לעוד כאלו שישאלו כאן.

למעלה