צריכה המלצה לנגן...

צריכה המלצה לנגן...

זוכרים אותי? [אייריבר שהשירים בו פג תוקפם...] אחרי נסיונות מחודשים לפרמט אותו, שבחלקם התוכנה של הפירמוט לא עלתה בכלל, על שלושה מחשבים שונים, גיליתי שכבר אין עליו אחריות, ולאחר שהתלבטויות קשות וארוכות החלטתי לקנות חדש, ופה אתם נכנסים! אני מחפשת נגן ש: מינימום 20G לא יעשה לי בעיות כמו האייריבר, משהו שאפשר ממש ממש לסמוך עליו אפשרות הקלטה [מיקרופון פנימי] איכות שמע כמה שיותר טובה רצוי עד מאוד הטענה מחשמל, אבל אם יהיה מכשיר מושלם שזה הדאון פול היחיד שלו אתפשר... סביבות ה1500 שקל שיהיה קל להעביר אליו שירים תפריט נוח באופן כללי, די קל לקנות אותי... הצעות רעיונות? תודה מראש!

tweeg

New member
או הקלאסיק או הZVM

לZVM צריך מטען יחודי(או פתרון של משהו עם שנאי,לא זוכר כל כך מה זה היה) לקלאסיק אין עיברית נראה לי,והסאונד שלו זה ירידה מהאיריבר כל שאר הנגנים בנפחים האלה מיועדי וידאו אפשר לשקול לרדת ל16 ג'יגה ואז יש עוד אפשרויות (אני לא חושב שכדאי לחכות ש32 ג'יגה פלאש יגיעו לארץ כי זה יקח זמן)

יאיר B

New member
לשניהם אין עברית.

אם עברית נורא חשובה לך, אפשר לקנות איפוד וידיאו (דור קודם) שעבורו יצאה עברית. טעינת השירים תהיה דרך תוכנת האיטונס (בעלי האיפוד טוענים שהיא התוכנה הנוחה בעולם, לא יודע, לא ניסיתי). אפשר לקנות לו מטען לחשמל (לא יקר). חיסרון: אין הקלטה ואין רדיו. יש גם A2 של איאודיו - אני לא בטוח שיש עברית. הוא בעיקרו נגן וידיאו עם מסך גדול. בתוספת של עוד 150 שקל תוכלי לקנות את האכרכוס 605 (שאמור להכיל עברית). לא יודע איך הטעינה של השירים אצלו. הוא גם נגן ודיאו בעיקרון. עברית בקיבולות גדולות זאת בעיה.

itairom

New member
אפשרות די טובה בקשר לקניית האייפוד

אבל בלי קשר סתם בשביל לדעת אפשר לומר שיש היום לzvm עברית, יש עכשיו מן תוכנה שאיתה אפשר להחליף את הפונטים במכשיר, פשוט טוענים פונט עברי כמו arial ויש עברית הפוכה, אבל לא רוצה לסבך אותה בכללי וזה גם מוריד אחריות נראה לי

עברית זה כזה חשובה לי

אם זה יהיה החסרון היחיד של המכשיר אוותר, ההקלטה יותר חשוב מהעברית... מה עם הzune ? קראתי עליו דווקא ביקורות טובות...

למעלה