צריכה המלצה לגלגל"ש (סט שלם)

*Trinity*

New member
כולל מידות ממולצות...

כרגע אני עם מידות מקוריות (לא יודעת מה הן - אולי מישהו כאן יודע?) ויחסי ההעברה קצת ארוכים.

STIVENZ 426

New member
יא עצלנית..

צאי החוצה ותספרי! אח"כ, תבואי פה, תגידי מה יצא, ונתהה על קנקנך..
ס.

45degrees

New member
תספרי את השיניים (SAY CHEESE)

יחסי ההעברה אצלך לא מתאימים ל"אטרף" מגרשים (כל ההילוכים מאוד קרובים)- הרביעי והחמישי מאוד ארוכים בגיר. הראשון עד השלישי יחסית מרווחים כמו שצריך. אם תקצרי את הגיר יותר מדי - את עלולה לאבד שימושיות כביש. לפי דעתי תלכי "על בטוח" אם תורידי שן מקדימה (חיוך גדול...)

enigo

New member
למה לספור אם כתוב?

ליצנים. על כל גלג"ש כתוב מספר השיניים. תורידי אחד מקדימה. לא מספיק? תורידי שניים...

*Trinity*

New member
תגובה לכל הגאונים!

אני ברחובות. האופנוע איפשהו במרכז הארץ. העצלנית, מתעצלת להכנס לאוטו ולנסוע כ-40 דקות בשביל לבדוק את המידות של הגלגל"ש...
וחוצמזה, עזבו אותי שימושיות כביש. זה לא כלי התחבורה העיקרי שלי אלא כלי לפאן בלבד. נכון נכון... לפאן בלבד, תקני WR או משהו קרבי אחר... בסדר... קודם כסף.

STIVENZ 426

New member
טוב, אם ככה, אז גם אני צריך המלצה

לשרשרת+גלג"שים. ל DR 350. חברה טובה, עמידות, ומחיר שווה לכל נפש (לכל הסט). בין העונים תוגרל נסיעה של 40 דקות למרכז הארץ עם טריניטי. ס.

*Trinity*

New member
|אצבע משולשת|

המידה מאחורה היא 41. עזבו את המידות, אולי מישהו יענה לי בצורה רצינית ויתן המלצה על שם של חברה במחיר סביר ואיכות טובה?

r929

New member
ברצינות, עם המפלץ

שלך זה לא ממש משנה. קחי את אחד משלושת החברות הגדולות לא ממש משנה (DID, REGINA, RK). רק תקפידי על לפחות O-RING, רוצה יותר טוב קחי X-RING להם יש כמה דילים על סטים

למעלה