צריכה החזקת אצבעות וטיפים -

לבנה123

New member
צריכה החזקת אצבעות וטיפים -

מחר הניתוח - שקדים + אדנואיד. אחרי שנתיים כמעט של ברורים, חוות דעת, בדיקות, שכולן מצביעות לאותו הכיוון: חייבים ניתוח, וחייבים גם להסיר גם את השקדים. ועדיין - זה בהרדמה מלאה, אחרי צום (בחום הזה???), וההתאוששות אמורה להיות לא קלה, וממושכת. רק שיעבור בשלום ושיעבור כבר. אתם חושבים שמותר וליום גם להורים? אז אפשר את החזקת האצבעות הידועה? ואם יש טיפים לניתוח או לאחרי - אני אשמח לשמוע מאוד מאוד מאוד.

מחזיקה אצבעות

אנחנו עברנו לפני כמעט שנה ניתוח בהרדמה מלאה של שעתיים לילד קטן בהרבה. תתכונני להתעוררות קשה מהרדמה (ראיתי בחדר ההתאוששות ילדים יותר גדולים גם וכולם התעוררו עם בכי לא רגיל). אם מצפים לזה זה כנראה פחות נורא. תחבקי הרבה את נועה, הרבה ליטופים שיהיה בהצלחה. חברה שלי עברה משהו דומה עם הבת שלה ואיכות החיים של הילדה ממש השתפרה

ellieg

New member
מחזיקה לך אצבעות

הטיפים שלכתי בעבר ואצלינו כבר הספקתי לשכוח שעברנו ניתוח. (אומנם יותר קל משקדים).

nackan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שיעבור בהצלחה ובקלות. החלמה מהירה

מ י כ

New member
מחזיקה אצבעות

מזכירה לך את הסיפור שלי. מה שבעיני חשוב זה להיות מוכנים עם הרבה פעילויות להעברת הזמן לפני(להשכיח את הצום..) ולהיות מוכנים לכמה ההתאוששות קשה קשה קשה-הכוונה להתאוששות המידית אחרי הניתוח.(והאמת היא שאני ממליצה לך לשלוח את הבעל לחדר ההתאוששות,פתאום נזכרתי בבעיטה שחטפתי בבטן מצור כשהוא השתולל ונבהלתי עלייך..) תכיני בבית גלידות ושלוקים ומעדנים וממש לא להתרגש משינויים בהרגלי אכילה-לצור לקח כמה חודשים עד שהוא חזר לאכול כרגיל. והכי חשוב תרגעי! ואולי אחר כך תוכלי ללמד אותי איך עוברים את הקיץ בלי בילויי מים...

neta2

New member
אינלי טיפים, אבל מחזיקה אצבעות

ומחכה לעדכונים טובים של אחרי. בהצלחה יקירתי.

נתנאלה2

New member
גם האצבעות שלנו איתכם

טיפים אין לי שיעבור בשלום, בקלות ובמהירות.

doe2

New member
לגבי ההרדמה

הבת שלי עברה כמה וכמה הרדמות מלאות לאחר צום מלא. תובנות שלי: רופאים מנתחים לפי רמת דחיפות. כלומר, אם במקרה נכנס מקרה דחוף, וצריכים את המרדים למשל, הניתוח יכול להתעכב. זה ברור מבחינה הגיונית סדרי העדיפיות האלה, אבל זה מטריף כשאת רואה את הילדה שלך בצום וסוחבים אותו עוד כמה שעות. לכן בנק' זו אני ממליצה להיות כמה שיותר אסרטיבית, אם כי כאמור גם אסרטיביות לא תמיד מועילה במצבים אלה. נק' שנייה - אני התעקשתי להיות איתה בכל ההרדמות, עד לרגע בו היא עצמה עיניה ולהחזיק את ידה. לפעמים זה הלך בקלות (ופעם אפילו הרשו לי להשאר לאורך כל הפרוצדורה הרפואית), פעם אחרת זה דרש אסרטיביות רצינית וכו'. לגבי התאוששות - למעט פעם אחת, ההתאוששות אצלנו היתה קלה. פעם אחת היא פשוט לא הצליחה לקום ונכנסנו לחרדות מטורפות בעוד הרופאים סביבנו שאננים. לא יודעת מה לומר לך, מלחיץ נקודה. מחזיקה המון אצבעות ומאחלת המון בהצלחה.

Navva

New member
בנשוא שקדים אין לנו ניסיון רק אדנואיד+כפתורים

מבינה את החשש שלך, אבל המאמצים שוים את שיפור בבריאות ואיכות החיים שלה. לגבי הצום, מתן היה בן שנתיים וטיפה כשנותח, הוא היה הראשון בבוקר. הרופא ניתח קודם את הילדים ואח"כ מבוגרים. העברנו אותו ישן מהמיטה לרכב. במעלית בדרך לחדר הניתוח מתן גילה את הבקבוק שלו בתיק, הסניטר שהיה איתנו הסיט את צומת ליבו והצחייק אותו. בָּנות בְּנות 4-5 (שנראו לי אז ענקיות) שתפו פעולה בעיניין הצום בלי בעיות. אני נכנסתי עם מתן לחדר הניתוח, הרדימו את מתן עלי, הנחתי אותו על שולחן הניתוחים ויצאתי. אל תהיי שם לבד בחדר ההמתנה. לגבי ההתעוששות, בבי"ח שנותחנו המדיניות היתה שרק אחרי היקיצה הראשונית מכניסים הורים. אח"כ שנינו הינו צמודים אליו. כשעלינו למחלקה, מתן היה עוד טיפה ישנוני, האחות המליצה שישן, ועודדה הורים להכנס למיטה עם הילד. מתן ושי חרפו ביחד במיטת ביה"ח. הועיל לשניהם. שוחררנו באותו היום. במקרה שלכם זה בטח שונה. שוב, אני מבינה את החשש, לפני הניתוח של מתן, החששות שלי הרקיעו לשמיים. ביום ראשון אני עבורה לעבור ניתוח קצר בהרדמה, ואם הכל יהיה בסדר אחה"צ השחרור, רמת החשש שלי אחרת לחלוטין. אולי בגלל הדאגה המובנת של אמא לבן, או בגלל העובדה, שאחרים חולים החשש שלי יותר גדול מאשר לעצמי, כי אני "בתוך העיניין". או שילוב של שיהם. שיהיה

anguly

New member
מחזיקה לכן אצבעות../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

אין לי טיפים להרדמה, זו שאנחנו עברנו היתה קלילה מאד - יותר דומה למה שיש בIVF ולכן לא היו לה השלכות של התאוששות. כן חשוב שתהיי איתה כשהיא נרדמת - אצלנו לא היתה בעיה עם זה והצוות הסכים שאשאר עד שנרדמה. אני יודעת שמקובל לסדר את המנותחים לפי גיל - מהצעיר ביותר למבוגר יותר - כי מודעים מאד לקושי של להיות בצום אצל ילדים צעירים. מאחלת לכם שיעבור בקלות בשלום ובהצלחה
!

אין לי טיפים אבל יש לי המון המון אצבעות ../images/Emo45.gif

יקירה, התאוששות קלה (לכולם...) והמון בריאות.
ות

יעליק24

New member
בדרך כלל לא כותבת כאן אבל רוצה שתדעי שגם

אני מחזיקה אצבעות חזק חזק
ושולחת המון אנרגיות טובות לכיוונכם
ואם כבר אני כותבת כאן אז מזל טוב על ההריון ושיהיה קל ונעים ובשעה טובה

למעלה