צריכה דעתכם

mic1511

New member
צריכה דעתכם ../images/Emo92.gif

כידוע ילדתי לפני כמה שבועות. את כל מעקב ההריון שלי עשיתי אצל דר' ברעם שהיה ממש אבל ממש מקצועי ונחמד. האם נהוג להביא מתנה לרופא (בעצם לטיפול רגיל שהוא נתן לי)? אם כן יש לכם רעיון מעניין (ובבקשה לא חמסה או משהוא כזה יש לו כמה במרפאה). אם לא למה? תודה יקירי מיכל

falash

New member
נשמע מאוד נחמד להביא מתנת תודה

דבר ראשון
!!! ההצעה הכי טריוויאלית... בקבוב יין טוב ושוקולד לינט 70% קקאו..

לי נשמע קצת מתחנף לתת מתנה על

טיפול רגיל. מילא היה איזה טיפול מיוחד משהו שהד"ר יצא מגדרו ולא היה ממש חייב לעשות אבל על סתם מעקב רגיל, כמה שהד"ר נחמד נראה לי חנחני מידי לתת מתנה... אבל לשיקולך. אולי עציץ לקליניקה? הרעיון של בונבוניירה תמיד נחמד.

mic1511

New member
זה נכון שיש היום מה להודות על טיפול

רגיל
והאמת אין לי כל-כך מה להתחנף אליו סה"כ אני אמשיך לראות אותו מעכשיו רק פעם בשנה לבדיקות השיגרתיות.

Ritrita

New member
למה מתחנף?

כשמישהו לא בסדר, אנחנו תמיד ניתן לו את מה שמגיע לו... אז למה לא לתת איזה חיזוק חיובי קטן? בתור אחת שעבדה שנתיים עם אנשים, אני יודעת שזה מאוד נחמד כשמישהו מביע תודה... וכשאף אחד לא עושה את זה, זה נוטה להוריד את המוטיבציה ולהשקיע קצת פחות. בונבוניירה זה מושלם לדעתי!

חולקת עליך!

בימנו טיפול "רגיל" שהוא טוב אינו דבר מובן מאליו, אישה שחשה שהיה שם מי שהקל עליה במעקב ההריון ורוצה להודות-לדעתי תבורך. אגב, דווקא בעירנו שבה יש כל מיני סוגים של גניקולוגים, לא כולם שמים את ה-WELL BEING של האישה במקום הראשון.

נשמע ממש נחמד להביא משהו...

אני לא הבאתי כלום - את רוב הבדיקות - היקרות בעיקר - עשיתי אצל אחרים. אבל באמת נשמע טוב להביא שוקולד טוב או איזה בקבוק יין, עם הקדשה נחמדה ותמונה של "התוצאה" מזל טוב

א י ו ש י

New member
כל הכבוד לרעיון, אכן מגיע לו../images/Emo45.gif

אני משום מה לא חשבתי על זה אחרי הלידה (הראש שלי היה ככ במקום אחר ) אבל עציץ או הקדשה נראה לי נחמד

mic1511

New member
נראה לי שאני אלך על שוקולדים

משובחים מסודרים בצלחת נחמדת. תודה תודה על התשובות, עזרתן לי מאד לא חשבתי על שוקולדים.

אז ככה

במקרה שלנו הרגשנו שקיבלנו מהרופא שלנו הרבה מעבר לסתם מעקב הריון, המון התיחסות, הרגעה, הסברים ופגשנו רופא שהוא בן אדם בנוסף להיותו רופא מקצועי. כל אלה עזרו לי מאד במהלך ההריון. לאחר הלידה שלחנו זר פרחים יפה וסולידי ולו צרפנו מכתב אישי (במקרה שלנו גם די משתפך( עבור הרופא. האמת לא היה לי רעיון אחר, היה לי ברור שאינו רוצה להעמיס לו על הקליניקה עוד תמונה של תינוק או משהו כזה, רציתי משהו שישמח, לא עלה לי רעיון אחר בעיקר מייד לאחר הלידה שגם ככה המוח והרעיונות לא היה במיטבם... זהו. אני חושבת שאם את מרגישה צורך להודות לכי על זה.

אני אוהבת לצ'פר...

את מי שאני חושבת שנתן לי תשומת לב מיוחדת. וזה כמובן כולל גם רופא נשים
בכל תקופן ההריון האחרון שלי, טופלתי במרפאת נשים בקאנטרי סנטר. הצוות היה שם מעל ומעבר,גם הרופאים וגם האחיות. ולאחר הלידה קניתי למרפאה שעון קיר ענק,ולכל אחת מהאחיות תכשיט קטן.אני אוהבת לתת מתנות,ואני בטוחה שגם מקבל המתנה ישמח לראות הערכה מצד נותן המתנה.וזה לא משנה סוג או גודל המתנה...העיקר הכוונה. כל הכבוד לך על הרעיון, כי כשאני התיעצתי עם אנשים לגבי רעיון למתנה כמעט כולם הרימו גבה ולא הבינו על מה ולמה אני צריכה לתת מתנה למי שבסך הכל עושה את העבודה שלו.אבל גם אני הרגשתי כמוך,צורך לתת משהו מעבר למילה "תודה"!

falash

New member
מכתב תודה למנהל הסניף/קופה

רופאת הילדים שלנו איבחנה, טיפלה במקצועיות ובמסירות בבעיה רפואית של הבת מגיל 3 חודשים ועד הניתוח בגיל חצי שנה ועוד הרבה מעבר לכך. כשהענקנו לה שי צנוע על הטיפול המדהים היא אמרה שמאוד תודה לנו אם נשלח מכתב תודה למנהל הסניף של קופת החולים - עשינו זאת והיא מאוד התרגשה והודתה לנו. גם אני מאוד אוהב לקבל הכרה והוקרה מהבוסים בעבודה...

למעלה