דעתי
ראשית, קצת הופתעתי מהתגובה של גארוטה. כמובן שזכותה לחשוב כך. אבל:

לדעתי אין שום טעם לנסות לשכנע אותך לותר על רחיצת ידיים, כי כמו שאני מבין את זה, זה דבר שפוגע בצורה רצינית בחשק המיני שלך. בין אם זה פחד מפטריות (ולא משנה אם הוא מוצדק או לא מבחינה רפואית - הוא קיים...), ובין אם זה סתם לא נעים, בכל מקרה ראוי בעניי שהוא יתייחס לבקשתך כאמיתית וכנה וינסה להיענות לה, מה עוד שהיא לא ממש בקשה קשה.

עד כאן מאוד פשוט. אבל פה הסיפור מסתבך. מאוד מאוד מסתבך.

קודם כל, הפרשנות שלו על הבקשה, וההיעלבות שלו ממנה, לא פחות לגיטימיות. אי אפשר לאחוז בחבל הסובייקטיביות רק בקצהו האחד...

שנית, ופה מריוס שולף את ידידנו הנדריקס, זה קרוב לוודאי רק פרט אחד קטן במאבק הכח שמן הסתם יש לכם, כמו לכל זוג אחר (כך טוענים הנדריקס ואני בעקבותיו). ואם במאבקי כח עסקינן (שהם בדרך כלל לא מודעים), אז ברור לך שכיפופי ידיים, דרישות, חרמות ואלטימטומים לא יעבדו כאן.

מאידך גיסא גם ברברת לא תעבוד. אפשר להציע לך לארוז את בקשתך בכל מיני עטיפות נחמדות, או אולי להכין לו מצגת פאוור פוינט עם רקע פרחוני שמסבירה את העניין. אבל במסגרת מאבק כח, גם זה לא יעבוד.

אם זה היה משא ומתן מדיני, סטייל אובמה-איראן, הייתי ממליץ לך אולי להגיד לו שמעכשיו ואילך לפני כל סקס הוא צריך מקלחת, גילוח והחלפת מצעים. אחר כך, במסגרת המשא ומתן, תוותרי לו על הסדינים. אחר כך תעשי ג'סטה ענקית ותוותרי על הגילוח. אבל מקלחת, תאמרי לו, זה over my dead body. רק בסוף, אחרי חודש של הצקות, תתפשרי על שטיפת ידיים, אבל הוא חייב לך לנצח... אבל זה לא משא ומתן מדיני עם איראן, וגם על זה אני לא ממליץ

מה כן?

ללכת לטיפול זוגי רק בגלל שטיפת ידיים? גם זה לא יקרה.

אז נשאר לי להציע לך לנסות להיות נבונה, לבחור את העיתוי הנכון, ולעשות את זה בכיף, בטוב ובסבבה.

את רואה? אמרתי לך שזה מסובך.......