צריכה דיעה נוספת

איעוז

New member
צריכה דיעה נוספת

שלום רב
אני נתקלת שוב בבעיה חוזרת עם בן זוגי, אני מבקשת ממנו לרחוץ את ידיו לפני מגע מיני והוא כל פעם נעלב מחדש . האם אין לי זכות לבקש ממנו דבר כזה בכלל ? הוא איש שעובד וידיו מתלכלכות כל הזמן. מה אני עושה עם ההעלבויות האלו שלו. ניסיתי בכל מיני דרכים אני מיואשת.
תודה מראש

גארוטה

New member
השאלה היא לא

אם יש לך זכות לבקש אלא אם את בכלל צריכה לבקש... והתשובה היא לא!

את גם מבקשת ממנו לשטוף ידיים לפני האוכל?
לפי הדברים שלך עושה רושם שהבנאדם כל היום מתעסק בליכלוך ואף פעם לא שוטף ידיים.
את מוציאה את כל החשק מהספונטניות ומהסקס ומתייחסת אליו כמו לילד קטן שצריך לחנך אותו.
הבעיה היא אצלך לא אצלו

1precious1

New member
סליחה?

בטח שיש לה זכות לבקש ממנו לרחוץ ידיים.
מה אנחנו חיות?
הכל לשם הספונטניות והסקס?
"לפספס את המומנט והרגע"?
מה זה השטויות האלה??

הבחורה לא אוהבת את זה ולא נהנית מזה וחוששת שזה לא תורם לה להגיינה וכולי.

שיבלע את הכבוד והספונטניות והפינוק שלו ושישקיע 3 דקות בלרחוץ ידיים, מה קרה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
דעתי

ראשית, קצת הופתעתי מהתגובה של גארוטה. כמובן שזכותה לחשוב כך. אבל:
&nbsp
לדעתי אין שום טעם לנסות לשכנע אותך לותר על רחיצת ידיים, כי כמו שאני מבין את זה, זה דבר שפוגע בצורה רצינית בחשק המיני שלך. בין אם זה פחד מפטריות (ולא משנה אם הוא מוצדק או לא מבחינה רפואית - הוא קיים...), ובין אם זה סתם לא נעים, בכל מקרה ראוי בעניי שהוא יתייחס לבקשתך כאמיתית וכנה וינסה להיענות לה, מה עוד שהיא לא ממש בקשה קשה.
&nbsp
עד כאן מאוד פשוט. אבל פה הסיפור מסתבך. מאוד מאוד מסתבך.
&nbsp
קודם כל, הפרשנות שלו על הבקשה, וההיעלבות שלו ממנה, לא פחות לגיטימיות. אי אפשר לאחוז בחבל הסובייקטיביות רק בקצהו האחד...
&nbsp
שנית, ופה מריוס שולף את ידידנו הנדריקס, זה קרוב לוודאי רק פרט אחד קטן במאבק הכח שמן הסתם יש לכם, כמו לכל זוג אחר (כך טוענים הנדריקס ואני בעקבותיו). ואם במאבקי כח עסקינן (שהם בדרך כלל לא מודעים), אז ברור לך שכיפופי ידיים, דרישות, חרמות ואלטימטומים לא יעבדו כאן.
&nbsp
מאידך גיסא גם ברברת לא תעבוד. אפשר להציע לך לארוז את בקשתך בכל מיני עטיפות נחמדות, או אולי להכין לו מצגת פאוור פוינט עם רקע פרחוני שמסבירה את העניין. אבל במסגרת מאבק כח, גם זה לא יעבוד.
&nbsp
אם זה היה משא ומתן מדיני, סטייל אובמה-איראן, הייתי ממליץ לך אולי להגיד לו שמעכשיו ואילך לפני כל סקס הוא צריך מקלחת, גילוח והחלפת מצעים. אחר כך, במסגרת המשא ומתן, תוותרי לו על הסדינים. אחר כך תעשי ג'סטה ענקית ותוותרי על הגילוח. אבל מקלחת, תאמרי לו, זה over my dead body. רק בסוף, אחרי חודש של הצקות, תתפשרי על שטיפת ידיים, אבל הוא חייב לך לנצח... אבל זה לא משא ומתן מדיני עם איראן, וגם על זה אני לא ממליץ
&nbsp
מה כן?
&nbsp
ללכת לטיפול זוגי רק בגלל שטיפת ידיים? גם זה לא יקרה.
&nbsp
אז נשאר לי להציע לך לנסות להיות נבונה, לבחור את העיתוי הנכון, ולעשות את זה בכיף, בטוב ובסבבה.
&nbsp
את רואה? אמרתי לך שזה מסובך.......

איעוז

New member
ניסינו

הי. תודה על התגובה.
אני בהחלט יכולה להעיד שניסינו גם טיפול זוגי במשך שנתיים והוא הצליח להיפטר מהרבה משקעים המילדות האיומה ובכל זאת נשארו כמה שרידים.
ו... כן ניסיתי בכל הדרכים הנעימות אפילו יזמתי מקלחת משותפת כדי להימנע ממעילבות נוספת וכנראה זה הרבה יותר עמוס ק מהבקשות הפשוטות שלי של היגיינה בסיסית ביותר. אולי אובה ואיראן זו דווקא דוגמא טובה למשא ומתן רק שלא ממש אכפת לי אם הוא מתגלח את מזיע .... אז יכול להיות שאני די מתפשרת על הרבה דברים בנוגע לו ומשתדלת לו לפגוע בנפש העדינה שלו

מריוס זכריה

Member
מנהל
וואי וואי וואי - קטונתי

אם שנתיים של טיפול זוגי לא עשו את העבודה, בטח אני לא אעשה אותה מעל גבי הפורום.
אבל פתאום קפצה לי הצעה יצירתית:
תחזיקי ליד המיטה מגבונים כאלה, או ג'ל שלוקחים במקום סבון (בלי מים).
כשמתחילים העניינים להתחמם, את תנגבי לו את הידיים בצורה נחמדה וסקסית, ככל האפשר (את יכולה למשל לשחק איתו במשחק תפקידים ולהגיד לו שהוא ראש הממשלה את אשת ראש הממשלה...).
&nbsp
אני רק מקווה שזה לא יתפוצץ לך בפרצוף...
&nbsp
מצד שלישי אם כבר הלכתם שנתיים לטיפול, למה לא תלכו לעוד 2-3 פגשיות? זה עשוי להספיק לעניין זה (בהחה שאתם לא סוחבים תיבת פאנדורה)

איעוז

New member
למריוס תודה

אני אנסה את המגבונים והג'ל למרות שיש סיכוי גדול שיתפוצץ לי בפרצוף. אני גם אנסה עוד פגישות טיפול ונראה מה יהיה.

V i n a

New member
חמודה, עם כל הכבוד

יש לו משקעים ועניינים מהעבר, לא מזלזלת בזה.. (אגב, נשמע שהוא זקוק לטיפול פרטני ולאו דווקא זוגי)
אבל אם את מוצאת את הרצון והכח להתפשר איפה שצריך ולהתחשב בנפש העדינה שלו,
אז רבאק, שיעשה מאמץ קטן ויתחשב בכוס העדין שלך.. כולה לרחוץ ידיים.

לפעמים, אגב, אין התאמה מינית או זוגית וזה לא סוף העולם.. לא הכל צריך ללכת בכוח.
רק תוודאי שלא תגיעי למצב שאת מוכנה לעשות איתו סקס בכל מצב רק כדי לא "להעליב" את ציפור נפשו, זה לא יעזור לשום דבר.
אם העניין לא מסתדר, אז תשאלי את עצמך אם מתאים לך לחיות עם קצת פחות סקס וקצת הרבה פרצופים.
יכול להיות שהבחור צריך זמן כדי לטפל בעצמו ובמשקעי העבר שלו, בלי קשר אלייך.. ויכול להיות שמדובר בהרבה זמן.
עכשיו נותרת השאלה האם את מוכנה להיות שם ולספוג את הריקושטים, ואם כן אז עד מתי..

איעוז

New member
אני מסכימה

עם השאלה עד מתי לספוג את הריקושטים מהעבר אבל אני שואלת את עצמי מה להיפרד ממנו בגלל זה ? . הרי עברנו הרבה ביחד ועכשיו שהרבה דברים הסתדרו קשה לי לוותר עליו .

גארוטה

New member
נו באמת

אולי זה לא יצא הכי ברור ...זכות יש לה אני רק חושבת שהיא לא צריכה לבקש. נקודה

ככל שהיא כותבת יותר ברור שיש לה אישיו עם ידיים נקיות ...
כאחת שמסתובבת עם נוזל מחטא ידיים בכל תיק (ויש לי הרבה
)מעולם לא ביקשתי מבן הזוג שלי לרחוץ ידיים לפני סקס.
יש לי בעיה עם החיבור שהיא עושה בין רחיצת ידיים לבין סקס. כשהיא תלמד להפריד בין הדברים ולא ליצור מצב של התניה,
היא תקבל מה שהיא רוצה והוא לא יעלב.
אם בכל פעם שהם בדרך לסקס כל מה שיוצא לה מהפה זה "לך לרחוץ ידיים" אז הבעיה היא שלה ולא שלו.
בכלל אני חושבת שההתעסקות בהעלבות שלו זה בכלל לא האישיו. הרי זה לא שהוא בדיוק סיים להחליף גלגל ברכב ובה אליה מחורמן
עם ידיים שחורות...

מריוס זכריה

Member
מנהל
העניין בעיניי הוא כזה

אני אישית חושב ששטיפת ידיים היא לא בגדר איסטיניסיות.
אני ממש לא דוס, אבל יהודים נוטלים ידיים לפני כל ארוחה, גם אם הם לא החליפו זה עתה צמיג במכונית. כלומר, שפיכת קצת מים על הידיים היא לא בגדר מחלת נפש. זה גם אקט מנקה, גם אולי מטהר (אנרגטית, אם את רוצה לקרוא לזה ככה), ובסך הכל אקט צנוע, פשוט ופרופורציוני.
&nbsp
אבל, למרות זאת, נניח שהיא קצת איסטניסית. נניח.
אולי היא תרצה לטפל בזה פעם. ואולי לא.
אבל עובדתית, כרגע, זה מפריע לה. אם הוא רוצה שהיא תהנה מהמין, צריך שהיא תהיה רגועה ונינוחה, נכון?
אם היא תכריח את עצמה להיות עם מישהו שבעיניה לא נקי (גם אם היא רק מדמיינת, נגיד), היא לא תהנה, נכון?
&nbsp
הרי כל העניין בסקס, בפעם האחרונה שבדקתי, היה שיהיה כיף. לא?
&nbsp
עכשיו, מילא, אם היא הייתה צריכה שהוא יעבוד חצי שעה לפני שהם עושים סקס, זו באמת דרישה קשה. אבל הבקשה שלה ממש ממש צנועה. שטיפת ידיים... לא סוף העולם.
&nbsp
ואם היא רוצה לעשות טיפול אנטי איסטיניסיות, זה כבר נושא אחר.

גארוטה

New member
כן

לכל משפט שבסופו סימן שאלה
אבל אתה לא יורד לסוף דעתי. אין לי בעיה עם אסטניסטיות, נהפוכו, יש לי בעיה עם החיבור שהיא עושה בין שטיפת
ידיים לבין הסקס. אם לדוגמא היא היתה דורשת ממנו לשטוף ידיים גם בהזדמנויות אחרות, כמו לפני שהוא מכין לה קפה/סלט
או אחרי שהוא מנכש עשבים, או אחרי ששפך את הזבל ולא רק לפני סקס...הבעיה היתה נפתרת. הוא לא היה עושה את ההקשר
בין רחיצת ידיים לבין סקס, היה מבין שאשתו אסטניסטית ובא לציון גואל.

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה כמו להגיד

אחת שחולה על פרחים ורודים אני מבינה, אבל פרחים סגולים? זה ממש לא הגיוני...
&nbsp
ההיגיון שלך מושלם. אבל הוא רק ההיגיון שלך. לא שלה.
רגישויות של אנשים הן מאוד ספציפיות ולא הולכות בכללי ההיגיון. אחד אוהב ורוד ואחד אוהב סגול.
אחת אוהבת מין קשוח ואחת לא.
אחת אוהבת שמנשקים אותה בצוואר ולשניה זה מגעיל ולשלישית משפיל.
אז נתווכח מי צודקת?
מה את עושה לה לחשבון "אילו בכל מקום היא שטפה ידיים":.
אולי מישהי אוהבת פרחים בעבודה אבל לא בבית. לא הגיוני? ההיגיון לא שייך.
אם מחר את תבואי אם איזו דרישה לא הגיונית, כי ככה את אוהבת, את רוצה שיגידו לך"לא תקבלי כי זה לא הגיוני"?
&nbsp
בכלל, וברמה הכי עקרונית, בריבים בין בני זוג כל צד מגייס את ההיגיון: הגיוני לשלוח ילד בן שלושה חודשים למטפלת? או לא הגיוני? וזה במקום להבין שאין היגיון אחד נכון לכולם. אפילו "דרך שני קווים עובר רק קו ישר אחד" זה כבר לא ההיגיון היחיד (בעולם קער או קמור). אז על אחת כמה וכמה מתי לרחוץ ידיים.

גארוטה

New member
בדיוק בשביל זה

קיים הפורום...כל אחד כותב את דעתו ומה נכון או לא נכון בעיניו, לא?
לדעתי היא עושה טעות בחיבור בין רחיצת ידיים לסקס ולדעתך היא צריכה להחזיק מגבונים ליד המיטה.
ויש הבדל גדול בין לכתוב "זה לא הגיוני" לבין לכתוב "לדעתי"...ובראשון לא השתמשתי בכלל.

תשבי ותגידי לו:

"תשמע מותק, אני קצת שרוטה בעיניין הזה, לא מסוגלת להנות מסקס אם אני חוששת שתהייה לי אחכ דלקת בנרתיק ושבוע משחות מגעילות.. ואני מבינה שאני מזכירה לך קולות מין העבר- אבל אני ממש מבקשת שתשים אותם בצד בשביל ששנינו נוכל להנות מאחלה סקס"

איעוז

New member
לכולם

תודה לכולכם גם למי שלא מסכים איתי. זה טוב לשמוע גם צדדים אחרים. ולא אני לא מסתובבת עם בקבוק מחטא בתיק אני נקייה ברמה נורמטיבית ובכלל לא אובססיבית.

אני לוקחת את העצות שקיבלתי מכם ונקווה לטוב. תודה לכם.

דעה נוספת

רוב הסיכויים שהדלקות החוזרות הן מהאיבר הלא לגמרי נקי של בן זוגך <שאיריות זעה ושתן הם מצע נפלא לחיידקים
>, ופחות מהידיים
.
אני לגמרי לא מסכימה עם גארוטה בעניין הדרישות שלך לניקיון בסיסי לפני המגע. מדובר בחדירה לגוף שלך, וגוף שלך הוא שלך ולא רכוש צהל.
שום מאבקי כוח לא מנהלים על חשבון הבריאות או נזקים למערכות הגוף. אם את חשובה לעצמך - זה חייב להישאר מחוץ למשאים ומתנים ולהיות מובהר באופן שלא משתמע לשתי פנים, אם הוכח שהמפגע הבריאותי בא מהמגע איתו. אם הוא לא מקפיד על היגיינה בסיסית, אז חרף ההיעלבויות אין מנוס מלהמשיך להציב גבולות ברורים בנושא: "נורא מצטערת, אבל אתה יודע כמה שהגוף שלי רגיש לזיהומים, והבריאות שלי תלויה בזה שתהיה נקי לפני. לא נקי? לא מזדיינים!"
as simple as that. אבל אם דבר כה בסיסי לא מובן לו אחרי כל כך הרבה בקשות, והוא מתקשה להפנים, אז כדאי לך לחשוב אם הוא האיש. לא מדובר בבעיית היגיינה - מדובר בחוסר דאגה לך ברמה הכי בסיסית, ונטייה טבעית לחיות במצב מזניח, ולמרות כל מה שהשקעת בפרוייקט השיקום הזה - האם זה מה שאת מאחלת לעצמך לחיים? גבר שלא אכפת לו לפגוע בבריאות שלך ולא לשמור עליך?

למעלה