צריכה בקשה עזרה =]

Ben Dor

New member
צריכה בקשה עזרה =]

אני מדריכה כיתה ח'... את הקבוצה הזאת אני מדריכה שנתיים... יש לי קבוצה יחסית גדולה של 17 ילדים... אבל מגיעות רק הבנות..אז מתוך התייעצות עם המדב משצים ועוד חברים מדריכים בתנועות אחרות אני וזה שמדריך איתי הגענו למסקנה שצריך לעשות לבנים פעולה שתעניין אותם והגענו לפעולת סקס.. יש לנו כבר רעיון למשחק והכל... רק מה שחסר זה שאלות... קיצר מה שאני מבקשת עזרה זה שתתנו לי כל מיני שאלות שמתאימות לילדים בכיתה ח'...לא שאלות ברמה של איזה תנוחה לעשות וכאלה אלא ברמה של ידע למשל "איך נדבקים מאיידס"...ברמה של ידע... אלף אלפי תודות =] יאוו זוכרים את אלף!? הדבר החום הזה עם האף המוזר?! חחחח

foofi

New member
אני חיפשתי קצת.

ומצאתי בפורום של תפוז- "סקס לנוער" שאלות ותשובות על הרבה דברים. אני חושבת שזה יכול לעזור. מה גם שיש את התשובות שזה יכול לעזור גם לך
יום טוב

מיכלצי

New member
אפשר

לנפח קונדומים ולהכניס את השאלות פנימה (קונדומים זולים, שיהיה אפשר לפוצץ אותם בלי להתאמץ יותר מדי).

spraizler

New member
לא יודע משום מה לא נראה לי

שפעולה כזאת ממש תשיג את המטרה.. כלומר אני לא חושב שצריך להקצין בהכרח כדי שהם יבואו.. יש עוד דברים אחרים שיעניינו אותם.. במיוחד שהגיל הזה לא נראה לי מתאים לדבר על הנושאים האלה.. זה לתת לגיטימציה לכל ההתעסקות של המין בגיל מאוד מוקדם ואני לא חושב שזה נכון לעשות ככה.

זה בהחלט גיל מתאים בשביל זה.

זה הנושא שהכי מעניין אותם בגיל הזה אז למה לא בעצם? וברור שיש עוד נושאים.. מחשב.. חברים.. מחשב.. בנות.. מסיבות.. טיפונת לימודים.. ושוב מחשב.

spraizler

New member
לא נראה לי

בגיל הזה רק מתחילים לשים לב לבנות.. בטח שסקס זה לא הדבר הראשון.. זה בא יותר בכתה ט'-י'

foofi

New member
אני חושבת שאתה די חי בבועה.

אני יודעת שיש כמה סוגי התיחסויות לסקס בגיל הזה. אפילו אצלינו במושב זה שונה מאוד. כיתה ז' אצלנו (הקבוצה החמודה שלי) ממש לא בעניין הזה עדיין, והם מאוד מובכים מהעניין. לעומת זאת כיתה ח' כל החיים שלהם סביב זה. ועדיף שהם ידעו את האמת על כל הנושא מאשר כל מיני המצאות. אצלינו לכיתה ח' עשו פעולה עלזה.

אצלנו ההתעסקות בנושא מתחילה

יותר מוקדם. אפילו עם תדברי על זה עם שכבת ז' [עם הבנים הרבה יותר מאשר עם הבנות], זה יראה להם נורמלי והם ישתפו עם זה פעולה.

spraizler

New member
וזאת בעיה

כי את צודקת לצערי זה קורה.. אבל בגיל הזה הם לא עושים כלום.. הם מדברים על זה והכל ואני חושב שלעשות להם פעולה כזאת זה מין לגיטימציה.. הנה גם בתנועה עושים את זה.. זה נכון ובסדר. הם לא יעשו כלום עם המידע שהם יעשו, הם אוהבים להתלהב מזה ואני בספק אם הם עושים עם זה משהו בבית או עם החברים.. לכן אני חושש שמדבר כזה זה רק יעצים את הדבר הזה.. שנה הבאה או אחרי שנתיים צריך לעשות דבר כזה.. וחוץ מזה, איזה מסר זה נותן שהיא עושה פעולה על סקס כדי למשוך את הבנים? זה הפוך ממה שאנחנו מנסים להשיג..

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifלא הכי מסכימה.

היא לא עושה להם פעולה שהמסר הוא -"תעשו סקס והרבה!!" אלא ללמוד על הנושא.. לדעת על הסיכונים.. לדעת מה באמת הולך שם.. יש ילדים שאין להם מישהו לפנות אליו לשאול אותו דברים.. זה דווקא נושא חשוב מאוד לדעתי. מה עוד שהם גם ירגישו אחכ יותר פתוחים איתה.. אחרי פעולת איידס שעשיתי לחניכים יצא לנו לשבת ולהעביר כמה וכמה שיחות על סקס.. הם פשוט באו ושאלו שאלות והיו הכי פתוחים בעולם.. זה נותן הרגשה ממש טובה, שאני יודעת שהם ככה סומכים עליי ופתוחים איתי. לגבי העניין של ככה למשוך את הבנים.. לא יודעת, אז הם יבואו לפעולה אחת.. ו..? זה לא נראה לי באמת ה-פתרון.. אבל יכולהיות..

foofi

New member
../images/Emo45.gif וחוצמיזה-

הילדים אצלינו מכיתה ח' עשו כבר יותר ממני וממך ביחד.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif ../images/Emo6.gif

מאיפה לך מה אני עשיתי?
[ובסוף ביומולדת של רותם ברחת לפני שמימשנו את כוונותינו
]

foofi

New member
התכוונתי לשחר../images/Emo3.gif

אל תדאגי. כוונותינו ימומשו בעתיד

spraizler

New member
מסכים עם התשובה של שירה אליך

ובאמת שזה לא כבוד גדול.. והחניכים שלך בכתה ט'.. זה כמו שאני אעשה פעולה על עישון וסיגריות לכתה ו'. החניכים לא טיפשים, עצם העובדה שמדברים איתם נותנת להם לגיטימציה להתנסות ולעשות את זה. כי אם לא למה להעלות את הנושא? בכל מקרה, זה לא הדבר שהייתי עושה כדי להביא עוד חניכים לפעילות.. אני מציע לך לחשוב שוב על הדבר

foofi

New member
אם בישוב שלך, ילדים בכיתה ו'

כבר מעשנים. אז זה מאוד לגיטימי לעשות פעולה על עישון ועל הסכנות שכרוכות בכך. חוצמיזה, צריכים להתייחס לכיתות ח' לא כמו שהתייחסו לפני חמישים שנה, כי מה לעשות, החברה שלנו משתנה מאוד, וצריך להבין את זה.

spraizler

New member
אבל הם לא מעשנים

זה מה שאני אומר.. והחברה משתנה מאוד אבל אם זה לא נראה נכון צריך לשנות את זה ולא לתת לזה תוקף. לדוגמא, לעשות פעולה על האנטרנט ועל נזקיו.

Ben Dor

New member
הבנתי מה שאמרת

שמע הבנים של הקבוצה שלי התחילו משנה שעברה לשאול אותי ואת המדריך שהדריך איתי שנה שעברה על סקס..מה שמראה שכזה כן מעניין אותם והם לא כל כך יודעים על הנושא... נגיד הם שאלו אותי שנה שעברה אם אפשר לשכב עם מישהי שהיא במחזור... אני לא באה בקטע של לכו תזיידנו זה טוב זה זה זה זה ממש לא...המטרה זה שהם ידעו ושהם ישתמשו בזה... אם לא השנה שנה הבאה ולא לא שנה הבאה אז זאתי שאחרי... בבצפר גם עושים להם חינוך מיני ולדעתי זה חשוב לעשות את זה גם איתנו בגיל הזה כי בכיתה הם לא ישאלו שאלות כי הם ירגישו מטופשים... ואתה צודק בקטע שזאת לא שיטה להכניס את הבנים לפעולות אבל לא יודעת יכול להיות שמהפעולה הזאת יתפתחו להם כל מיני רעיונות לפעולות... לא פעם ולא פעמיים קרה שהתחלנו פעולה ואז הם רצו לעשות פעולה על נושא אחר וזרמנו איתם...לדעתי זה גם יגרום להם קצת יותר הנאה בפעולות

למעלה