העתקי לך מהתגובות בקישורית ודעתי
שהבד העחיון עשוי מטול רך או מתחרת רשת עדינה . מהקישורית העלתי אך לעשות הסורג 03/05/09 17:20 לפי דעתי השיכבה התחתונה היא כותנה והעליונה מלמלת סטן שתי חומרים שיש בכול חנות סידקית .בירושלים יש מבחר בויקטוריה בנין הפעמון קינג גורג3 כמוכן.את מודדת את הקף העריסה ביחס לגודל ההקף את. חותכת את השכבה התחתונה כאשר את מוסיפה לה עו 5 עד עשר סמ אותו דבר עם העליונה בינהם את מוסיפה גומי של 2 עד 4 סמ זה יגרום לתוספת להחזיק מומלץ להוסיף רצועות סקוץ שניקנות לפי מטר ולהוסיף אותם כול 15 20 סמ כדי שהכיסוי לא יקפוץ (סקוץ דק כדי שיכנס בין חיבורי העריסה)בהצלחה אם אני הבנתי נכון את התמונה אז איתי בן 1 04/05/09 01:26 1. יש לקנות את הבדים בכול חנות בדים שמחזיקה מבחר גדול,. 2. את החלק העליון קונים גם בכול חנות סידקית,. 3. התפירה - החלק התחתון זה היקף העריסה + חצי מההיקף הגובה שאת מעונינת לכסות +6 ס"מ (2 ס"מ מיכפלת עליונה 2 ס"מ מכפלת תחתונה ואני אישית נותנת עוד 2 על מה שניגנב בכיווצים.. (למה 2 ס"מ במיכפלת ?-כי בכיווצים 1 ס"מ יציץ החוצה בחלק התחתון והחלק העליון ע"מ שיהיה עבה בחיבור לעריסה) יוצרת מיכפלת למעלה ולמטה,. יוצרת כיווצים בחלק העליון (יורדת 1 -1.5 ס"מ בערך ממכפלת עליונה) (כאשר תופרים שני קוים מקבילים ואז יוצרים כיווצים ע"י משיכת החוט) ובודקת שכיווצתי עד היקף העריסה + 1 ס"מ , חלק עליון ההיקף כפול 2 אפילו 2.5 שוב תופרת מיכפלת עליונה ותחתונה ,. יוצרת יכווצים באמצע החלק (באותו שיטה או שאם נוח לך עם גומי ) עכשיו מחברת את החלק העליון והתחתון - כיצד? מניחה את המקום של הכיווצים (בכול חלק) אחד על השני, אם עשית שניהם באותו שיטה של שני תפרים ולכווץ אז שני התפרים יהיו אחד על השני.. (כמובן שיש לדאוג שהכווצים יהיו מפוזרים בצורה שווה ואחידה לאורך כול הבד, אם לא תבוא המורה שלי עם עיני רנטגן ותראה..) ונותנת תפר אחד ארוך באמצע של שני תפרי הכיווץ. ואח"כ תופרת את תפר הצד,. קני סקווצים זכר ונקבה גזרי חתיכות נאות ויפות את הזכר או הנקבה הצמידי לעריסה ואת הבן זוג הצמידי לכיסוי (היכן שהכווצים נימצאים כך שהחלק העליון יבצבץ גבוה יותר כמו בתמונה) ולמה לחבר לעריסה בסקוץ?- כדי שאפשר יהיה להסירו מידי פעם לכביסה, צריך סביבה נקיה ולא רק יפה ללנסיכה שבאה הביתה.