צריכה את עצתכן

צריכה את עצתכן

בתי בת 7 וחצי חודשים ועדיין לא מתהפכת,היא שוכבת על הבטן ומשחקת, אך לא מצליחה להתהפך,לשום כיוון ההיום החלטתי לתת לה קצת לבכות ולראות מה יקרה, אבל זה לא עזר היא פשוט צרחה במשך כמה דקות ולקח לה המון זמן להרגע, בעלי אמר שצריך לתת לה לבכות ואני מסרבת, פשוט נקרע לי הלב מהבכי. האורטופד טוען שהכל בסדר ועכשיו אני עושה לה כמה תרגילים. מה ניתן לעשות והאם יש עוד בנות שההתהפכות הייתה מאוחרת? היא מסתובבת סביב עצמה וקצת אחורה. אולי יש איזה צעצוע מעניין? משו? מה עושים? תודה מראש :)

yoyo10

New member
לא הבנתי למה היא צריכה לבכות

זה יגרום לה להתהפך? מרימים אותה מרגיעים אותה ומחזירים אותה לשכב על הבטן רגועה כלום לא יצא מזה שהיא נכנסת להתרית בכי

Nיה

New member
אני מניחה שהאם רצתה לבדוק האם

הילדה לא מתהפכת מתוך פינוק. כלומר, נשים אותה על הבטן, ואם היא תרצה להתהפך ותתחיל להתבכיין - ניתה לה לבכות כדי לא להרוס את הניצוץ האפשרי לתחילת התהפכות.

יובל בת חצי שנה וגם לא מתהפכת

אני אשמח גם לתשובות מה אפשר לעשות. היא נמצאת על הבטן ומחזיקה ראש ממש יפה. היא שולחת ידיים קדימה לצעצועים אבל אם הם בצדדים היא לא מתקרבת. זה נראה כאילו היא מרגישה שהיא מאבדת טיפה שיווי משקל ואז היא נבהלת מזה ושוכבת בחזרה.

חסוי FBI

New member
בהחלט לא "צריך" לתת לה לבכות

כל תינוק בקצב שלו. כמובן הכל תחת פיקוח של טיפת חלב/רופא ילדים ממילא יזמינו אתכם בגיל 9 ח' לראות רופאת התפתחות בטיפת חלב. אז מה הלחץ?

balbalik

New member
כל תינוק והקצב שלו...

אותנו לימדו בבייבי יוגה בדיאדה כל מיני תרגילים שלתחושתי עזרו לגמדון הבית בהתפתחות קצת והוא באמת מתהפך כבר די הרבה זמן אבל אם את לא רגועה למה שלא תפני לאיש מקצוע? יצרת כבר קשר עם עידן מ"ינוקט"? אני משוכנעת שהוא יוכל לתת לך קצת תרגילים לעשות איתה שיעזרו לה "ללמוד להתהפך". ו-לא, זו לא פרסומת. פשוט לנו הוא מאוד עזר ובמסרים, בלי פגישה ותשלום וכל זה. רק מרצון טוב. אז מגיע לו!

רומישלי

New member
אצלנו התהפכה בגיל 7.5 חודשיים

לבד פתאום היא גילתה את זה אצלי היא לא אוהבת להיות על שמיכה על הרצפה אלא על המיטה שלי בהשגחה כמובן וגם היא אוהבת במיטה שלה עם הצעצועים השונים. אין מה לדאוג בסוף היא תתהפך. את יכולה לשאול את לילך סימון על תרגילים שונים שאת יכולה לעשות

רומישלי

New member
כיום 8.5 חודשיים ועדיין לא

אבל היא מנסה להרים את הטוסיק והיא מסתובבת על צירה

זה ממש לא

קשור לבכי. בתי התחילה להתהפך לכל הכיוונים רק בגיל 9 חודשים. לתת לה לבכות לא עשה את העבודה. כאשר היא היתה מוכנה ולמדה להתהפך היא התהפכה.

ayala26

New member
וגם אחרי שהם מתהפכים הם עוד בוכים

כי לא מצליח להם משהו חדש שהם מנסים. זה תסכול ועד שלא מצליח להם הם בוכים.

d i n o l e

New member
את יכולה לכת לחוגים בסגנון כמו של

יהודה מלול וענת שמתארחים כאן או בייבי יוגה שם מלמדים כל מיני תרגלים שתכלס זה בשיל הכיף אבל זה גם עוזר לעודד התפתחות

YoC30

New member
יש לי 2 הצעות:

הראשונה, להצטרף לחוג של ליווי התפתחותי בסיגנון צעד ראשון, שיטת ורדי וכו' זה ממש ממש כיף וגם קצת משקיט כשאת מתייעצת על בסיס קבוע עם המדריך לגבי התרגילים וקצב ההתקדמות של התינוקי. אני שלחתי מסר לענת סימון שמייעצת כאן מדי יום ד' והיא הפנתה אותי למדריכה מדהימה בעיר שלי (ואנחנו כבר בסדנאת המשך). שנית, תנסי להפשיט אותה מהבגדים והחיתול - את לא תאמיני איך הגוף שלהם מגיב ברגע שמורידים מהם את כל השכבות!

nishnash

New member
אם את מודאגת

אז אולי כדאי לבקש הפניה להתפתחות הילד. שיסתכל איש מקצוע. עקרונית יש ילדים שאינם מתהפכים בגיל זה. השאלה מה היא כן עושה ואיך. לעיתים זה לא אומר כלום והכל מסתדר לבד. לפעמים מעט הדרכה לתרגילים בבית יכולה לעזור. בכל מקרה אני הייתי בודקת.

or 333

New member
כל ילד עושה את הדברים בקצב שלו

אין לך מה להילחץ הוא בסך הכל בן 7 חוד' וגם זה יגיע אצל אחותי למשל הילד התחיל ללכת קצת לפני 9 חוד' אבל מילולית הוא פשוט לא התפתח ובשלב מסויים גם זה הגיע אם את דואגת פשוט תשאלי איך עוזרים לילדה להתאפך יש תרגילים מסויימים אני חושבת שאת יכולה לשאןל בטיפת חלב יש לי כמה חברות כולנו ילדנו בערך באותו זמן חלק מתקדמים מהר וחלק לאט כל ילד וההתפתחות שלו

vonder

New member
../images/Emo207.gif שכיבה על הבטן

כמה זמן מבלה הפצפון/נת שלכם בשכיבה על הבטן (אני מדברת על סביבות גיל ה- 4 חודשים)? אולי אחדד את השאלה- כשאני שמה את עמית על הבטן, הוא לא נשאר יותר ממס' דקות מועט, ואז בדרך כלל הוא מתחיל להתלונן, להתבכיין קצת גם אם אני מנסה לגרות אותו עם צעצועים, שירים וכו'. בסופו של דבר יוצא שאנחנו עושים סטים קצרים של שכיבה על הבטן, ולא שהייה מאוד ממושכת בבת אחת. האם זה נורמלי, או שבגיל הזה הוא אמור לבלות זמן ממושך על הבטן?

hagitb1

New member
שלי בת שלושה וחצי חודשים אותו דבר

שובכת על הבטן מרימה יפה את הראש מחייכת לצעצועים ובאיזשהו שלב מתחילה לקטר (אחרי מס' דקות מועט) אני נותנת לה עוד קצת לקטר ומגלגלת אותה לגב אחרי שהיא נרגעת קצת מגלגלת אותה שוב על הבטן.

למעלה