צריכה את עצתכם

צריכה את עצתכם

אתמול שוחחתי עם איזה מישהו באיי סי קיו. נוא שלח לי הודעה לאיי סי קיו וסתם שוחחנו. בערב, כשחבר שלי היה אצלי הבחור הזה התקשר אלי, סתם כדי לדבר בטלפון. חבר שלי קצת קינא והתחיל להגיד לי, למה את מדברת איתו בטלפון, למה את ריכה את זה. ועכשיו יש לי הרגשה לא נעימה, אני מרגישה שלא נעים לי שפגעתי בחבר שלי. מה לעשות? תודה מראש.

לדבר

לדבר עם החבר שלך ולהסביר לו שהעולם שלך קיים גם מעבר לזוגיות שלכם והוא כולל גם כל מיני ידידים מכל מיני מקומות, חלקם משותפים וחלקם שלך בלבד, אבל הם רק ידידים. הוא יכול לקבל את זה ולפרגן לך, הוא יכול להכיר חלק מהם ואולי לשמוע על חלק אחר מהם, הוא יכול גם לא לדעת וזה לא יהיה עניינו, את מעל לכל אדם פרטי. הוא גם לא חייב לאהוב את זה, כל זמן שהוא כן מפרגן לך עם זה. והוא יכול גם לא לקבל את זה וללכת למצוא לעצמו חברה אחרת, כי אדם שינסה לשלוט על החיים שלך אפילו בכזה קטע קטן - ירצה לשלוט על כולך ברגע שרק יוכל ולזה ממש אבל ממש אין מקום. ואם את מרגישה לא בסדר כי אולי הידיד החדש פולש לשטח שהוא לא אמור להגיע אליו (כמו למשל לצאת מגבולות המחשב אל אזור הטלפון) אז תבהירי לו מעל לכל ספק מה מקומו ושיש מישהו רציני בחייך. ורק בשביל שלא יגידו שאני יותר מדי אנטי, אני "מרשה" לך לעשות הצגת תכלית מול החבר ולדבר עם הידיד כשהוא בסביבה (למרות שזה לא הכי הוגן כלפי הידיד)

dana2909

New member
השאלה היא

למה באמת את צריכה את זה? מעבר לרגשות של החבר שלך, אם את איתו, למה את מרגישה צורך לצור קשר עם אנשים (גברים) חדשים? אני לא שואלת בקטע של האשמה, אלא פשוט כי נראה לי שאת לא באמת קולטת מה עשית. אם בחורה שהוא דיבר איתה באינטרנט היתה יוצרת עם חבר שלך קשר טלפוני ומבקשת להיפגש איתו (או גם סתם לדבר), זה לא היה מפריע לך?

דן צ

New member
צריך לעשות את הפרדה

מה שקצת מפחיד אותי בקטע הזה הוא , איך רק אתמול התחלתם לשוחח וכבר יש לו את מס' הטלפון שלך? כן, החבר שלך צודק לחלוטין!, צריך לעשות את ההפרדה בין הוירטואליות לבין המציאות וכאן את חצית את הקן של ההבדל, אני לא אומר שאסור להתקשר לאנשים במציאות מתוך הוירטואליות אבל לא בזמן כל כך מהר, עוד לא הכרת אותו והוא כבר מחייג אלייך. אם תעמידי את עצמך במקום החבר שלך והיית מגיעה לביתו והוא היה משוחח עם מישהי שהכיר באיי סי קיו, איך היית מרגישה?

למעלה