ורד תיאטרון טוליק
New member
צריכה את עצתכם
התבקשתי להעביר סדרת סדנאות למטפלות לגיל הרך. אני עושה את זה כבר הרבה שנים, בדרך כלל אני נותנת שלושה מפגשים, בראשון- סדנת בובות מגרביים, בשני- סדנת גמדים- (שילוב של מוסיקה, סיפורים, יצירה ותנועה), ובשלישית אנחנו עובדות על בחירת ספרות ילדים, ודרכים שונות לספר. (זה משהו שצריכים לעשות במשך עשרה מפגשים, לדעתי, ולא אחד- אבל זה מה שמבקשים.)
השנה בקשו ממני חמישה מפגשים, ואשמח לעצתכם:
הסדנאות נערכות למטפלות לילדים בגילאי שלושה חודשים עד שלוש.
יש המון משתתפות בכל סדנא- בערך שלושים.
אין תקציב לחומרים יקרים.(בעצם, אין תקציב לכלום, הקמצנים, אני משתדלת להכין הכל מחומרים ממוחזרים, אבל מה לעשות שדבק וצבע קשה למחזר???)
המשתתפות- רובן- בלי ידע בתפירה/ ציור/ צביעה.
זמן הסדנא הוא כשעתיים וחצי.
הפעילות צריכה להיות מאד מלהיבה- הקורס הוא חובה ולא מבחירתן, כך שאם הן לא מרגישות ממש "וואו" הן יוצאות בהרגשת פספוס.
אלה המגבלות/ תנאים, פחות או יותר. אם יש לכם רעיונות פשוטים- אשמח לשמוע.
התבקשתי להעביר סדרת סדנאות למטפלות לגיל הרך. אני עושה את זה כבר הרבה שנים, בדרך כלל אני נותנת שלושה מפגשים, בראשון- סדנת בובות מגרביים, בשני- סדנת גמדים- (שילוב של מוסיקה, סיפורים, יצירה ותנועה), ובשלישית אנחנו עובדות על בחירת ספרות ילדים, ודרכים שונות לספר. (זה משהו שצריכים לעשות במשך עשרה מפגשים, לדעתי, ולא אחד- אבל זה מה שמבקשים.)
השנה בקשו ממני חמישה מפגשים, ואשמח לעצתכם:
הסדנאות נערכות למטפלות לילדים בגילאי שלושה חודשים עד שלוש.
יש המון משתתפות בכל סדנא- בערך שלושים.
אין תקציב לחומרים יקרים.(בעצם, אין תקציב לכלום, הקמצנים, אני משתדלת להכין הכל מחומרים ממוחזרים, אבל מה לעשות שדבק וצבע קשה למחזר???)
המשתתפות- רובן- בלי ידע בתפירה/ ציור/ צביעה.
זמן הסדנא הוא כשעתיים וחצי.
הפעילות צריכה להיות מאד מלהיבה- הקורס הוא חובה ולא מבחירתן, כך שאם הן לא מרגישות ממש "וואו" הן יוצאות בהרגשת פספוס.
אלה המגבלות/ תנאים, פחות או יותר. אם יש לכם רעיונות פשוטים- אשמח לשמוע.