צריכה את עצתכם...

liranush39

New member
צריכה את עצתכם...

היי לפני פסח הקפדתי מאוד על תזונה נטולת סוכר ואימונים קבועים, בפסח פשוט חגגתי-לא התאמנתי כמעט בכלל ולא הפסקתי לנשנש- כמובן שהעליתי במשקל (2 ק"ג) ואני רוצה להמשיך להוריד במשקל ולהתחטב- הבעיה היא- שאני לא מרגישה שיש לי את אותה נחישות קודם. מה עושים? איך חוזרים למסלול עם מוטיבציה מכופלת לקראת המטרות שלי? אשמח לתגובותכם

ע ו פ ר ה

New member
בעייה מוכרת

אני מציעה לך, ואני עומדת להתחיל בזה ביום שני בבוקר (התחייבתי הרגע לפני הפורום כולו). להתחיל בצעידה, אפילו באופן מאולץ, ותוך כדי הליכה לשנן מנטרות כמו: אני אוכלת מאוזן ובריא ומודה ליקום על כך. תתחילי בלי מוטיבציה, אלא רק עם החלטה והמוטיבציה תגיע עם העשייה. במקביל את יכולה לעבוד ברוח הסוד ולדמיין אותך מאוזנת, חטובה ובריאה. וכמובן בכושר. באהבה עופרה

kikona126

New member
גם אני מתחייבת פה לפני כל האנשים בפורום!

אני מתחילה לעשות צעידות ולאכול בריא! (רוצים אפשר לעשות שרשור תמיכה יומי
)

doingood

New member
מה גרם לירידת המוטיבציה?

אולי כדאי גם לשאול את עצמך למה את רוצה לרזות, מה יצא לך מזה, ועד כמה את מוכנה להתאמץ בשביל זה.

שלום אני חושב שאני יכול לעזור

היה לי מקרה לי שהייתי שמן פעם, בחרתי את המס' של המשקל שאני רוצה ודיימנתי איך הגוף שלי נראה דיימנתי אותו חטוב, את פשוט צריכה לדעת איך לשחק עם המוח שלא תבלבלי את עצמך כי בזמן שאת מסתכלת על עצמך במראה את רואה שומנים אז את חושבת על השמנה, את אמורה להגיד לעצמך בראש, ''אני בדרך אל החיטוב'' '' אהיה במשקל של (מס' שתבחרי)'' תדמייני את עצמך שאת חטובה, שיש לך בטן חלק ויפה שאת מרגישה טוב עם עצמך שכבר יש לך את זה ואת צריכה רק לחשוב על הרזיה.

גם אני אכלתי יותר בפסח, לא התאמנתי והעליתי

במשקל, אבל זה לא משנה כלום - אני יודע שאני אכנס לכושר, אגיע למשקל האידאלי שלי ואשמור עליו אחיה חיים בריאים יותר. מעבר לדיאטה אני עושה הרבה עבודה עם התת מודע, ובגלל זה כל פעם שלא התאמנתי ואכלתי יותר הרגשתי רע - כך אני כבר באמת לא במצב שאני יכול סתם לאכול מה שבא לי, כל פעם שאני עושה את זה התת מודע מראה לי שכמה שעות אחרי אני מרגיש יותר כבר ויותר רע. בהצלחה : )

למעלה