צריכה את עצתכם

צריכה את עצתכם

לאחרונה אני מאוד מדוכאת ובעצבים נוראיים בגלל העבודה שלי. כרגע אין לי משהו אחר. כואב לי שמתייחסים אלינו שם כעבדים ואין לנו זכויות אלא רק חובות. העבודה היא קשה מבחינה נפשית וגופנית. הם מדליקים שם את המיזוג המרכזי פעם על קור נוראי ופעם על חום. הגוף שלי משתגע מזה. גם אני משתגעת מזה. הייתי כבר חולה פעמים מזה בחודשיים האחרונים. אני יודעת שזוהי רק עבודה זמנית עד שאסיים את המבחן האחרון שלי ואמצא עבודה אחרת, כי אצלנו בעיר קשה למצוא עבודה וזה מאוד חבל. אני רוצה למצוא דרכים כן להירגע אחרי 9 שעות עמוסות של עבודה קשה. אני צריכה מכם עצות איך להירגע ומה לעשות, כי נמאס לי להרגיש ככה. אני פוחדת להתפרק.

Shar0ni

New member
תראי

אני לא רואה שאני יכולה לתת לך עיצה אחת בפורום הזה שתעזור לך, אבל אני יכולה לתת לך כיוון מסויים. אני ממליצה לך לקרוא ספר שקראתי ועזר לי מאוד. "לאהוב את מה שיש" - קייטי ביירון זה ספר שיכול להקל עלייך בהתמודדות עם החיים. חוץ מזה, לגבי המזגן- תלבשי סוודר
לגבי עבדותך, אמרת שאת צריכה לעבור מבחן ואז את עוברת. אז סבלנות, לדעתי. בלי קשר, הספר יעזור בכלל לגבי גישה בחיים. באהבה, שרוני

Shar0ni

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

אגב, את מוזמנת להשאר לשתף ולהשתתף כאן בפורום. להציג שאלות, לקרוא חוות דעת של אחרים. אולי יהיה לך מעניין

orli997

New member
היי פיה בלבן ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני חושבת שרמיסת עובדים וזכויותיהם זו מגמה כללית וגורפת במדינתינו הקטנה, מאז שהכניסו את סקטור חברות כוח האדם זה רק הולך ומחמיר, אז נכון שצרת רבים נחמת טיפשים נשאר רק לעשות משהו עם זה ובאמת לנסות לשנות את הגישה לבדוק כיצד ניתן להיטיב את איכות החיים בכוחות עצמי, וזה מה שאת מחפשת בגדול, אז קודם כל לדעתי אל תיכנסי למלחמה, וכמו שכתבה לך שרוני הרבה סבלנות כי יש גם תהליכים בחיים שאינם בשליטתינו המידית, סבלנות כי את לקראת צומת עכשיו אוטוטו מסיימת מבחנים, אז זה בטח מין צואר בקבוק כזה שמוסיף ללחץ, וגם תבדקי עם עצמיך עד כמה את מאמינה לתפיסה שאצלכם קשה למצוא עבודה, זה קצת אימוץ של קושי נוסף לקיים. ובאמת חבל שמתיחסים אליכם כך, אבל אני חושבת שזה מצב זמני כמו העבודה הזו, אז אל תקחי ללב מידי כי מי שלא מעריך עובדים הוא בעצם יורק לצלחת שהוא אוכל ממנה. וזה מעשה שמניב תוצאה בסופו של דבר.

למעלה