צריכה את עזרתכן

קוקולה30

New member
צריכה את עזרתכן

טוב, אז ככה, אני הרבה אתכן כאן, אבל די סמויה והיום אני צריכה קצת את עצותיכן. בד"כ, אני לא מגיבה כל כך טוב למנוגון, (5-6 מנוגון). בחודש שעבר עשיתי טיפול שהופסק עקב ביוץ מוקדם (בד"כ זה לא קורה, אני בד"כ נשאבת רק לאחר 12-14 ימי זריקות, בגלל תגובה איטית וחלשה), אבל הפעם משום מה שהיה לי ביוץ לאחר 4 ימים. הרופא שלי, לא ממליץ בד"כ להמשיך מיד בטיפול, כלומר מיד עם בואה של המכשפולה, אבל הפעם בגלל עוגמת הנפש והאיכסה, הוא אמר שזה נתון להחלטתי. אני מאד מתלבטת, אני מפחדת שעוד חודש ילך סתם כי לא המתנתי חודש וטיפולים רצופים בד"כ לא מניבים מי יודע מה ביציות, ואצלי בכלל. מצד שני, גם ככה אין לי ממש יבול של 20 ביציות כל פעם. מה אתן אומרות, האם אתן מתחילות טיפול מיד לאחר כישלון של הטיפול הקודם, או ממתינות חודש?

TWEETY =^.^=

New member
אני תמיד התחלתי טיפול מיד,,,

מבחינתי התרופה הטובה ביותר לאכזבה היא תקווה חדשה
הרופאים אפ פעם לא התלהבו לעשות לי טיפול עוקב, ואני תמיד התעקשתי. ג'מלי הייתה היסטוריה של ביוצים מוקדמים והרבה טיפולים שהופסקו באמצע בגלל חוסר תגובה של הגופ. שהיה לך בהצלחה בטיפול הבא אמןןןןןןןןן

קוקולה30

New member
אה וכמעט שכחתי

היום יום ההולדת שלי. כן, יום הולדת שלישי שאני בתוך הסלט הזה של ההיסטריה. גם ככה אני לא ממש יכולה לסבול את היום הזה, אבל בפעמים האחרונות זה פשוט בלתי נסבל. כן, אז גם מחזור וגם טיפולים וגם יום הולדת, בשבילי יום הולדת זה ממש לא יום שמח, בשבילי זה יום של חשבון נפש, מה הספקתי ובעיקר מה לא הספקתי. ועוד 30! לא עשרים ומשהו, זה גיל של "אין תרוצים יותר", צריך להביא קבלות: להביא כסף, להביא ילדים, שיהיה בית יפה, אוטו יפה וכו' וכו' וכו'. כן, אז החלום של להיות אמא צעירה, חלף ועף לו, יחד עם הפוריות שלי, טוב, לפחות אני בטרנד. אז זהו, אלה ההגיגים שהספקתי להוציא מעצמי על הבוקר האיכסי הזה.

מזל טוב ליום ההולדת../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

גם לי היתה יום חמישי יומולדת ואני מכירה טוב מאוד את ההרגשות והתחושות שאת מספרת עליהן ...מה עוד שנה עברה ואני לא מחזיקה תינוק בין הידיים
קוקולה יש לך ניק מדהים, זהו שם החיבה שלי, בעלי קורא לי ככה
מברכת אותך ששנה הבאה תזכו לחגוג שלושה ימי הולדת

אביטל975

New member
מזל טובים מזל טובים../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מבינה ומכירה מצויין את הרגשות והתחושות שאת מדברת עליהם גם לי היה יומולדת ביום ד' האחרון
והוא לא היה רגיל ודומה לשנה שעברה או לפני שנתיים או לפני 3 שנים הוא היה אחר ושונה ורק 1/4 משמח והרגיש "מוזר" כמוך עשיתי חשבון נפש עם המון אמוציות ורק בדקתי חזור ובדוק מה הספקתי מה לא הספקתי והיכן ה"קבלות" שלי... .. שיהיה המון מזל טוב אושר ברכה כל טוב ושלווה שנזכה למתנה הברוכה שאנו מייחלים שתפסיק להתעכב
הכי חשוב שיש את הפורום
חמים הזה לשפוך את הלב לשתף לפרוק להתחזק

קודם כל המון מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

גם אני לא מגיבה טוב להורמונים ומזריקה בכל פעם 6 אמפולות. בטיפול האחרון לא היו הפריות (פעם ראשונה שזה קורה) ואני מתכוונת להתעקש על טיפול נוסף מיידי. לדעתי תבדקי לגבי צ'יסטות שיכולות להיווצר הטיפול הבא (בגלל הביוץ המוקדם) אם יש סיכוי לצ'יסטות כדאי לחכות כי הזרקת הורמונים בזמן שיש צ'יסטות יכולה להיות מסוכנת. לגבי היום הולדת - אני מבינה את זה שאת מרגישה שאין לך למה לחגוג, ורק בגלל זה את צריכה לקחת את בן זוגך ולחגוג בצורה הכי הכי. תעשי את מה שאת הכי אוהבת, בין אם זה מסעדה טובה או הצגה או משהו אחר ואפילו את כל הדברים ביחד, כי זה מגיע לך. מאחלת לך המון אושר ושביום הולדת הבא שלך לא תצטרכי לכתוב לנו שיש לך יום הולדת. לכל היותר תכתבי את זה בפורום השכן

בוליקי

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

פעם יומולדת היה יום נחמד של מסיבת כיתה והמון מתנות. עם השנים ימי ההולדת הפכו לימים של חשבונות נפש ופנקסנות אישית. ובכל זאת, אני לא מוותרת על החלק הכייפי של היום הזה. לא מזמן גם אני חגגתי שלושים. שנה קודם כבר סיפרתי לכולם שאעשה מסיבת ענק לכבוד היומולדת העגול. ככל שהתאריך התקרב וכבר הייתי עמוק בתוך הזריקות והבנתי שלא אוכל להשוויץ גם הפעם בבטן עגולה (לפחות לא מהסיבות הנכונות), החלטתי לא לחגוג בכלל. שבוע לפני היומולדת הצליח אהובי לשכנע אותי (וזה לא היה קשה) להזמין רק כמה חברים בערב לקפה, עוגה ועוד כמה דברים טובים... לא היה לי יומולדת קל. בארוחת הערב המשפחתית נמלטתי לכמה דקות כדי להזריק, והתמודדתי עם כל תופעות הלוואי החביבות עליי, אבל העובדה שהיו סביבי אנשים שאני באמת אוהבת הקלה מאד על חשבון הנפש. כל האנשים הללו ייצבו את "כף הזכות" אל מול "כף החובה" העמוסה לעייפה. בקיצור צאי, בלי, תהני, תחגגי ותרשי לעצמך גם לשמוח
ובעניין ההפסקה: אני מעדיפה טיפולים ברצף כדי לזרז ככל האפשר את הסוף. בחודשים האחרונים נאלצתי לצאת להפסקה והייתי מאד מבואסת מזה. עכשיו, כשההפסקה עומדת להסתיים, אני שמחהעל הזמן הזה שהיה לי להתפרק ולנקות את הגוף מכל ההורמונים והלחץ של הטיפול. מישהי חכמה אמרה לי פעם "אל תשפטי את עצמך כל כך לחומרה". אני מעבירה את המשפט הזה אלייך
|

בייבי4

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך שביומולדת הבאה משאלתך תתגשם כבר!!! ושוב - המון מזל טוב

i p e r e t z

New member
המון מזל טוב מכל ה ../images/Emo23.gif|מתנה|../images/Emo65.gif

מי ייתן וכל משאלות ליבך יתגשמו במהרה... שלך ענבל

נועם@בת

New member
מצטערת לשמוע על הטיפול שהתפספס

בדרך כלל אני הראשונה שמכריזה שצריך לחכות ולהרגע, אבל איכשהו הפעם יש ליה רגשה שכדאי לך ללכת מיד לטיפול נוסף. אני לא יכולה להסביר למה, זאת פשוט הרגשה שכזאת. שיהיה בהצלחה נועם

שינובו

New member
מזל טוב ליומולדת ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לא יודעת לענות לך לגבי הטיפול, כי אצלנו ממילא אי אפשר רצוף. לגבי היומולדת, תנסי להפוך את זה ליום פחות נורא - זה יום שמגיע לך לחגוג - תצאי עם הבעל, עם חברות (או גם וגם), תקני לעצמך מתנה - מה יש, מגיע לך פיצוי כפול. מאחלת לך שעד היומולדת הבא תחבקי את המתנה שאת כל כך רוצה.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה. ../images/Emo140.gif

אחת הסיבות שלא ממליצים לעשות טיפול חודש אחרי חודש היא בגלל הדקירה של השחלות (שאיבה) במקרה שלך, לא עשו לך שאיבה כי בייצת מוקדם מהצפוי, לכן אין את החשש הזה. אישית - הייתי שמחה אם הייתי יכולה לעשות טיפולים ברצף, לכן אם הייתי במקומך הייתי עושה טיפול מיד.

עינת ב6

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gifקוקולה היקרה...

קודם כל המון המון מזל טוב ליומולדתך...
כן, ובהחלט מגיע לך מזל טוב ונחמד שכזה...
אני מבינה את ההתלבטות ואת הרצון לא לפגוע בגוף, אבל אני חושבת שבגלל שהפעם הטיפול היה כ"כ קצר והופסק באמצע אין סיבה שלא לתת לזה צ'אנס...
מי יודע? אולי דווקא בגלל שתשני משהו , יקרה הנס הקטן אליו את כ"כ מייחלת!
אני יודעת שמה שאני עומדת לומר הולך להישמע פלצני ביותר... אבל... להיות אמא צעירה זה לא משהו שתלוי בגיל...
את יכולה להיות צעירה ברוח ובהתנהגות , הרבה יותר ממשהי שהיא בת 20 ו... אז נכון, את כבר בת 30 והיית בטוחה שעד עכשיו כבר תספיקי להגשים את האמהות שלך, אבל דברים הלכו איכשהו בצורה שונה ולא צפויה...
בינתיים את גדלת והתפתחת ואת תהיי אמא מעולה!!!
אני מאחלת לך מכל הלב
שהאמהות תגיע אלייך לפני חגיגת יום ההולדת הבאה שלך...
ובינתיים, תחגגי , תשמחי ותהני...
נכון שזה לא פשוט לחשוב על כל מה שטרם התגשם... אבל השקעת כ"כ הרבה ועברת כ"כ הרבה שמגיע לך לחגוג שנה חדשה ,נקייה, ומאושרת יותר...
אז יום הולדת שמח חמודה
... מגיע לך!!!

orel06

New member
../images/Emo65.gifהמון מזל טוב../images/Emo65.gif

עכשיו בבקשה עליך לנשוף חזק חזק על ה
ולהביע משאלה
ואמן שבעוד שבועיים תצעקי
בפורום שקיבלת
ענקית ליום הולדתך. בינתיים, צאי החוצה והביטי על ה-
נופל ששלחתי לך היישר מהצפון הרחוק עצמי את עינייך
והביעי משאלה . ( זו מתנת יום הולדת הכי קרובה שיכולתי להעניק לך)

למעלה